CHP İlçe Başkanı Palamut, CHP'li meclis üyelerine yapılan sözlü saldırıyı kınadı

13.09.2021 - 18:24, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:42
 

CHP İlçe Başkanı Palamut, CHP'li meclis üyelerine yapılan sözlü saldırıyı kınadı

Cumhuriyet Halk Partisi Akdeniz İlçe Başkanı Semih Palamut, Akdeniz Belediyesi Meclisinde CHP'li meclis üyelerine yapılan sözlü saldırıya tepki göstererek " Partimize Atatürk üzerinden söz söylemeye hakları da, hadleri de yoktur" dedi

10  Eylül cuma günü yapılan Akdeniz Belediyesi Meclisinde CHP'li meclis üyelerine yapılan sözlü saldırı ile ilgili olarak CHP Akdeniz ilçe binasında bir basın toplantısı gerçekleşti. Toplantıya milletvekili Alpay Antmen de katıldı.   Toplantıda konuşan Cumhuriyet Halk Partisi Akdeniz İlçe Başkanı Semih Palamut, yapılan sözlü saldırıya tepki göstererek " Partimize Atatürk üzerinden söz söylemeye hakları da, hadleri de yoktur" dedi   Cumhuriyet Halk Partisi Akdeniz İlçe Başkanı Semih Palamut, konu ile ilgili olarak şu açıklamayı yaptı:   "Bütün siyasi varlığını sarayla işbirliğine bağlamış, saraydan çok saraycı bir zihniyetin, AKP’yi savunmak için ne hallere düşebildiğini Akdeniz Belediyesi meclis toplantısında bir kez daha gördük.   Akdeniz Belediye Başkanı AKP’li Mustafa Gültak’ın belediye kadro ve imkânlarını akrabalarına, yandaşlarına dağıtmayı kendine hak görmesini itiraf etmesine gösterilen haklı tepkiler nedense herkesten çok MHP’li belediye meclis üyesi Tufan Nenni’nin zoruna gitmiş.      Nenni’nin çamur at izi kalır düşüncesiyle CHP aleyhinde söylediği yalan ve iftiralar kendi zavallılığının itirafından başka bir şey değildir. Bir zamanlar Atatürk ve Cumhuriyet düşmanı, hırsız olarak gördükleriyle neden bugün kol kola olmak mecburiyeti içinde kaldıklarının hesabını halka ve eski dava arkadaşlarına veremeyenlerin, partimize Atatürk üzerinden söz söylemeye hakları da, hadleri de yoktur.   Cumhuriyet’i ve değerlerini onurlu, ilkeli, tutarlı bir biçimde savunamayanlar Atatürk’ün adını ağızlarına almasınlar. Çoktan kaybettikleri siyasi itibarlarını ne deseler, ne yapsalar geri kazanamazlar."  
Cumhuriyet Halk Partisi Akdeniz İlçe Başkanı Semih Palamut, Akdeniz Belediyesi Meclisinde CHP'li meclis üyelerine yapılan sözlü saldırıya tepki göstererek " Partimize Atatürk üzerinden söz söylemeye hakları da, hadleri de yoktur" dedi

10  Eylül cuma günü yapılan Akdeniz Belediyesi Meclisinde CHP'li meclis üyelerine yapılan sözlü saldırı ile ilgili olarak CHP Akdeniz ilçe binasında bir basın toplantısı gerçekleşti. Toplantıya milletvekili Alpay Antmen de katıldı.

 

Toplantıda konuşan Cumhuriyet Halk Partisi Akdeniz İlçe Başkanı Semih Palamut, yapılan sözlü saldırıya tepki göstererek " Partimize Atatürk üzerinden söz söylemeye hakları da, hadleri de yoktur" dedi

 

Cumhuriyet Halk Partisi Akdeniz İlçe Başkanı Semih Palamut, konu ile ilgili olarak şu açıklamayı yaptı:

 

"Bütün siyasi varlığını sarayla işbirliğine bağlamış, saraydan çok saraycı bir zihniyetin, AKP’yi savunmak için ne hallere düşebildiğini Akdeniz Belediyesi meclis toplantısında bir kez daha gördük.

 

Akdeniz Belediye Başkanı AKP’li Mustafa Gültak’ın belediye kadro ve imkânlarını akrabalarına, yandaşlarına dağıtmayı kendine hak görmesini itiraf etmesine gösterilen haklı tepkiler nedense herkesten çok MHP’li belediye meclis üyesi Tufan Nenni’nin zoruna gitmiş. 

 

 

Nenni’nin çamur at izi kalır düşüncesiyle CHP aleyhinde söylediği yalan ve iftiralar kendi zavallılığının itirafından başka bir şey değildir. Bir zamanlar Atatürk ve Cumhuriyet düşmanı, hırsız olarak gördükleriyle neden bugün kol kola olmak mecburiyeti içinde kaldıklarının hesabını halka ve eski dava arkadaşlarına veremeyenlerin, partimize Atatürk üzerinden söz söylemeye hakları da, hadleri de yoktur.

 

Cumhuriyet’i ve değerlerini onurlu, ilkeli, tutarlı bir biçimde savunamayanlar Atatürk’ün adını ağızlarına almasınlar. Çoktan kaybettikleri siyasi itibarlarını ne deseler, ne yapsalar geri kazanamazlar."

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.