CHP Mersin 28. Dönem Milletvekili Adaylarını Halkla Buluşturdu

Siyaset 16.04.2023 - 09:00, Güncelleme: 16.04.2023 - 09:00
 

CHP Mersin 28. Dönem Milletvekili Adaylarını Halkla Buluşturdu

14 Mayıs’ta yapılacak olan cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için hazırlıklar sürüyor.

CHP Mersin İl Başkanlığı tarafından Mersin Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Sergi Sarayı’nda aday tanıtım toplantısı düzenlendi.  CHP Mersin İl Başkanı Koral Ömür’ün açılış konuşması ile başlayan aday tanıtım toplantı programına, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, CHP Mersin Milletvekilleri, Milletvekili Adayları, İlçe Başkanları, İlçe Belediye Başkanları, İl Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ve çok sayıda parti mensubu katıldı. Bir şölen havasında gerçekleşen tanıtım toplantısı, CHP Mersin İl örgütünün yaklaşan seçimler öncesinde ne kadar iddialı olduğunu ortaya koydu.  Coşkulu bir atmosferde gerçekleşen toplantıda yapılan ön konuşmaların ardından Genel Merkez tarafından seçilen milletvekili adayları kendilerini kısaca katılımcılara tanıtıp hedeflerinden bahsettiler. Konuşmasıyla büyük alkış olan İl Başkanı Koral Ömür “13.Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında Türkiye’de, hakkı, hukuku, adaleti ve demokrasiyi yeniden tesis etme hedeflerini gerçekleştirme yolunda hep birlikte iktidara yürüyoruz.” dedi ve sözlerine şu şekilde devam etti: “Yürüdüğümüz bu yolda emeğiyle geçinenlerin, gençlerin, kadınların, gelir adaletsizliği altında ezilenlerin ve unutulanların yanında olacağız.  Mülakatlarda elenen ve gelecekten umudunu kesmiş gençlere umut olmak için yürüyoruz. Hiçbir çocuğun yatağa aç girmeyeceği Türkiye’yi kurmak için yürüyoruz. Maaşının yarısını kiraya vermek zorunda olanlar için yürüyoruz. Evine ekmek alabilmek için kuyruklarda bekleyen emekliler için yürüyoruz.   Umut dolu bir söze, rahat bir uykuya, içten bir gülüşe muhtaç olanlar için yürüyoruz. Bu hedeflerimizi gerçekleştireceğimiz iktidarımıza 29 gün kaldı. Cumhuriyet Halk Partililer olarak bu ülkeye baharı yeniden getirmek için çalışıyoruz ve daha çok çalışacağız. Mersinliler, Değerli parti örgütüm, bugün sizlerle buluşacak birbirinden değerli yol arkadaşlarımızın Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki varlığıyla yerelden genele tüm vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm olmaya hazırız.  Cumhuriyet Halk Partili Belediyelerimiz, yerelde nasıl hakkaniyetle şehirlerimizi yönetiyorsa, genel iktidarımızda da aynı şekilde tüm ülkeyi yönetmeye hazırız.  Ulu Önderimiz Atatürk’ün yolunda, Cumhuriyetin ilkelerine bağlı olarak, Türkiye’yi hak, hukuk ve adaletle yöneteceğiz.  Bu yolda bizlerin vekili, sözcüsü, gür sesi olmak için yola çıkan tüm milletvekili adaylarımıza başarılar diliyorum. Ve bu dönem Mersinimizi ve partimizi Mecliste başarıyla temsil eden milletvekillerimiz Sayın Cengiz Gökçel ve Sayın Alpay Antmen’e emekleri için teşekkür ediyorum.  Mersinliler, Değerli Partililerim, Mersin İl Örgütü olarak, 14 Mayıs Genel Seçiminin, tarihe ikinci yüzyılın demokrasi zaferi olarak geçmesi için, Umut dolu bir gelecek için, iktidar için, var gücümüzle mücadele edeceğimize dair sizlere söz veriyoruz. Çalışacağız, Kazanacağız ve Mersin’e yine baharı getireceğiz. Yolumuz açık olsun.”
14 Mayıs’ta yapılacak olan cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için hazırlıklar sürüyor.

CHP Mersin İl Başkanlığı tarafından Mersin Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Sergi Sarayı’nda aday tanıtım toplantısı düzenlendi. 

CHP Mersin İl Başkanı Koral Ömür’ün açılış konuşması ile başlayan aday tanıtım toplantı programına, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, CHP Mersin Milletvekilleri, Milletvekili Adayları, İlçe Başkanları, İlçe Belediye Başkanları, İl Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ve çok sayıda parti mensubu katıldı.

Bir şölen havasında gerçekleşen tanıtım toplantısı, CHP Mersin İl örgütünün yaklaşan seçimler öncesinde ne kadar iddialı olduğunu ortaya koydu. 

Coşkulu bir atmosferde gerçekleşen toplantıda yapılan ön konuşmaların ardından Genel Merkez tarafından seçilen milletvekili adayları kendilerini kısaca katılımcılara tanıtıp hedeflerinden bahsettiler. Konuşmasıyla büyük alkış olan İl Başkanı Koral Ömür “13.Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında Türkiye’de, hakkı, hukuku, adaleti ve demokrasiyi yeniden tesis etme hedeflerini gerçekleştirme yolunda hep birlikte iktidara yürüyoruz.” dedi ve sözlerine şu şekilde devam etti: “Yürüdüğümüz bu yolda emeğiyle geçinenlerin, gençlerin, kadınların, gelir adaletsizliği altında ezilenlerin ve unutulanların yanında olacağız. 
Mülakatlarda elenen ve gelecekten umudunu kesmiş gençlere umut olmak için yürüyoruz.
Hiçbir çocuğun yatağa aç girmeyeceği Türkiye’yi kurmak için yürüyoruz.
Maaşının yarısını kiraya vermek zorunda olanlar için yürüyoruz. Evine ekmek alabilmek için kuyruklarda bekleyen emekliler için yürüyoruz.  
Umut dolu bir söze, rahat bir uykuya, içten bir gülüşe muhtaç olanlar için yürüyoruz. Bu hedeflerimizi gerçekleştireceğimiz iktidarımıza 29 gün kaldı. Cumhuriyet Halk Partililer olarak bu ülkeye baharı yeniden getirmek için çalışıyoruz ve daha çok çalışacağız.
Mersinliler, Değerli parti örgütüm, bugün sizlerle buluşacak birbirinden değerli yol arkadaşlarımızın Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki varlığıyla yerelden genele tüm vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm olmaya hazırız. 
Cumhuriyet Halk Partili Belediyelerimiz, yerelde nasıl hakkaniyetle şehirlerimizi yönetiyorsa, genel iktidarımızda da aynı şekilde tüm ülkeyi yönetmeye hazırız. 
Ulu Önderimiz Atatürk’ün yolunda, Cumhuriyetin ilkelerine bağlı olarak, Türkiye’yi hak, hukuk ve adaletle yöneteceğiz.  Bu yolda bizlerin vekili, sözcüsü, gür sesi olmak için yola çıkan tüm milletvekili adaylarımıza başarılar diliyorum. Ve bu dönem Mersinimizi ve partimizi Mecliste başarıyla temsil eden milletvekillerimiz Sayın Cengiz Gökçel ve Sayın Alpay Antmen’e emekleri için teşekkür ediyorum. 
Mersinliler, Değerli Partililerim, Mersin İl Örgütü olarak, 14 Mayıs Genel Seçiminin, tarihe ikinci yüzyılın demokrasi zaferi olarak geçmesi için, Umut dolu bir gelecek için, iktidar için, var gücümüzle mücadele edeceğimize dair sizlere söz veriyoruz.
Çalışacağız, Kazanacağız ve Mersin’e yine baharı getireceğiz. Yolumuz açık olsun.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.