CHP Mersin İl Başkanlığı’nda Bayramlaşma Programı Düzenlendi

Siyaset 20.04.2023 - 21:15, Güncelleme: 20.04.2023 - 21:15
 

CHP Mersin İl Başkanlığı’nda Bayramlaşma Programı Düzenlendi

CHP Mersin İl Başkanlığı’nda partililerin, vatandaşların, ilçe belediye başkanlarının ve milletvekili adaylarının katılımıyla bayramlaşma töreni düzenlendi.

Bayramlaşma töreninde CHP Mersin İl Başkanı Koral Ömür, bereketin, birlikteliğin, yardımlaşmanın ve dayanışmanın günü olan Ramazan Bayramı’nı kutladı.  İl Başkanı Koral Ömür, “6 Şubat’ta gerçekleşen büyük felaketin acıları ve ekonomik sıkıntıların oluşturduğu sorunlar devam ederken Ramazan Bayramı’nı buruk bir şekilde kutluyoruz. Ülkemize umudu, huzuru, baharı, mutluluğu ve demokrasiyi getirmek bizim asli görevimiz ve sorumluluğumuzdur.   Cumhuriyet Halk Partisi olarak el ele, omuz omuza, gönül gönüle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bayramlar güzel günlerin habercisidir. 14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Seçimi’nde Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanı seçerek Genel Seçim’de milletvekili adaylarımızı meclise göndererek Parlamenter Sistemi tekrar hayata geçirerek özlenen, beklenen, yaşanılır bir Türkiye’yi tekrar inşa edeceğiz.  Dostluğu, kardeşliği, barışı gerçekleştireceğiz. İktidarı devraldığımızda hep birlikte daha mutlu, daha huzurlu bayramlar geçireceğiz. Güzel günler çok yakında.“ dedi. Bayramlaşma programı yoğun ve coşkulu bir atmosferde gerçekleşti.  Adaletin, liyakatin, sevgi ve hoşgörünün esas olduğu ve hukukun üstünlüğünün tesis edildiği ülkeye yeniden kavuşmak dileğiyle partililer, vatandaşlar ve milletvekili adayları bayramlaşarak, seçim çalışmaları için sahada olacaklarını belirttiler.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    
CHP Mersin İl Başkanlığı’nda partililerin, vatandaşların, ilçe belediye başkanlarının ve milletvekili adaylarının katılımıyla bayramlaşma töreni düzenlendi.

Bayramlaşma töreninde CHP Mersin İl Başkanı Koral Ömür, bereketin, birlikteliğin, yardımlaşmanın ve dayanışmanın günü olan Ramazan Bayramı’nı kutladı. 
İl Başkanı Koral Ömür, “6 Şubat’ta gerçekleşen büyük felaketin acıları ve ekonomik sıkıntıların oluşturduğu sorunlar devam ederken Ramazan Bayramı’nı buruk bir şekilde kutluyoruz.
Ülkemize umudu, huzuru, baharı, mutluluğu ve demokrasiyi getirmek bizim asli görevimiz ve sorumluluğumuzdur.   Cumhuriyet Halk Partisi olarak el ele, omuz omuza, gönül gönüle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bayramlar güzel günlerin habercisidir.
14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Seçimi’nde Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanı seçerek Genel Seçim’de milletvekili adaylarımızı meclise göndererek Parlamenter Sistemi tekrar hayata geçirerek özlenen, beklenen, yaşanılır bir Türkiye’yi tekrar inşa edeceğiz.  Dostluğu, kardeşliği, barışı gerçekleştireceğiz. İktidarı devraldığımızda hep birlikte daha mutlu, daha huzurlu bayramlar geçireceğiz. Güzel günler çok yakında.“ dedi.

Bayramlaşma programı yoğun ve coşkulu bir atmosferde gerçekleşti. 
Adaletin, liyakatin, sevgi ve hoşgörünün esas olduğu ve hukukun üstünlüğünün tesis edildiği ülkeye yeniden kavuşmak dileğiyle partililer, vatandaşlar ve milletvekili adayları bayramlaşarak, seçim çalışmaları için sahada olacaklarını belirttiler.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.