CHP Mersin mitingin Cumhuriyet alanında yapılmasını istiyor.

Siyaset 26.11.2021 - 16:20, Güncelleme: 29.11.2021 - 22:37
 

CHP Mersin mitingin Cumhuriyet alanında yapılmasını istiyor.

CHP Mersin İl Başkanlığı 4 aralık 2021 günü Mersin'de düzenlenecek mitingin Cumhuriyet alanında yapılması talebi ile bir basın açıklaması yaptı.

CHP Mersin İl Başkanı Adil Aktay Cumhuriyet Alanında gerçekleştirilen basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi:    Ülke ekonomisi tam bir kaos içinde. Paramızın değeri her gün düşüyor, yoksulluk artıyor, işsizlik büyüyor, üretim ve yatırım yapmak imkansız hale geliyor.    Geçinemeyen, insanca koşullarda yaşayamayan milyonların bu gidişe tahammülleri kalmadı. Ekonomiyi batıranlardan çare gelmeyeceğini artık herkes görüyor. Vatandaşımız bir an önce sandığa gidip bu gidişi durdurmak, biraz rahat nefes alabilmek istiyor.        Cumhuriyet Halk Partisi, vatandaşın bu çağrısına kulak veriyor. Ekonomiden canı yananlarla meydanlarda buluşuyor.  İlk buluşma 4 Aralık Cumartesi günü…    Gelin, gözleri kendi servetlerinden ve iktidarlarından başka hiçbir şeyi görmeyenlerin gözlerini açalım.       Gelin, milletin iradesinden kaçanlara, milletin sesini duyuralım.       Vatandaşlarımıza çağrımız budur. Bir çağrımız da Mersin Valiliği’ne olacak.    Mitingimizi Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirmek üzere Cumhuriyet Halk Partisi Mersin İl Başkanlığı olarak gerekli girişimleri usulüne uygun olarak yaptık.  Geçen sürede tarafımıza hiçbir cevap verilmemesi üzerine bir kez daha hatırlatmada bulunduk ancak yine cevap alamadık.      Valiliğin sessizliği gömülmesi, Cumhuriyet Meydanında miting talebimizi bu saate kadar yok sayması manidardır. Miting başvurumuzla ilgili olarak bir yerden talimat beklenir gibi bir görüntü verilmektedir. Bu yakışıksız görüntüye bir an önce son verilmesini ve daha önce de mitinglere sahne olmuş  Cumhuriyet Meydanı’nın milletin sesine, milletin iradesine açılmasını bekliyoruz. Cumhuriyet Meydanını, Cumhuriyetin ve halkın partisine kapatmak gibi bir hadsizliğe tevessül edilmeyeceğini umuyoruz.  
CHP Mersin İl Başkanlığı 4 aralık 2021 günü Mersin'de düzenlenecek mitingin Cumhuriyet alanında yapılması talebi ile bir basın açıklaması yaptı.

CHP Mersin İl Başkanı Adil Aktay Cumhuriyet Alanında gerçekleştirilen basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

 

 Ülke ekonomisi tam bir kaos içinde. Paramızın değeri her gün düşüyor, yoksulluk artıyor, işsizlik büyüyor, üretim ve yatırım yapmak imkansız hale geliyor.  


 Geçinemeyen, insanca koşullarda yaşayamayan milyonların bu gidişe tahammülleri kalmadı. Ekonomiyi batıranlardan çare gelmeyeceğini artık herkes görüyor. Vatandaşımız bir an önce sandığa gidip bu gidişi durdurmak, biraz rahat nefes alabilmek istiyor.
       Cumhuriyet Halk Partisi, vatandaşın bu çağrısına kulak veriyor. Ekonomiden canı yananlarla meydanlarda buluşuyor.
 İlk buluşma 4 Aralık Cumartesi günü…


   Gelin, gözleri kendi servetlerinden ve iktidarlarından başka hiçbir şeyi görmeyenlerin gözlerini açalım.
      Gelin, milletin iradesinden kaçanlara, milletin sesini duyuralım.


      Vatandaşlarımıza çağrımız budur. Bir çağrımız da Mersin Valiliği’ne olacak.


   Mitingimizi Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirmek üzere Cumhuriyet Halk Partisi Mersin İl Başkanlığı olarak gerekli girişimleri usulüne uygun olarak yaptık.  Geçen sürede tarafımıza hiçbir cevap verilmemesi üzerine bir kez daha hatırlatmada bulunduk ancak yine cevap alamadık.


     Valiliğin sessizliği gömülmesi, Cumhuriyet Meydanında miting talebimizi bu saate kadar yok sayması manidardır. Miting başvurumuzla ilgili olarak bir yerden talimat beklenir gibi bir görüntü verilmektedir. Bu yakışıksız görüntüye bir an önce son verilmesini ve daha önce de mitinglere sahne olmuş  Cumhuriyet Meydanı’nın milletin sesine, milletin iradesine açılmasını bekliyoruz. Cumhuriyet Meydanını, Cumhuriyetin ve halkın partisine kapatmak gibi bir hadsizliğe tevessül edilmeyeceğini umuyoruz.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.