CHP Milletvekili Aday Adayı Saydam’dan Anamur İlçesine Ziyaret

Siyaset 04.01.2023 - 16:14, Güncelleme: 04.01.2023 - 16:14
 

CHP Milletvekili Aday Adayı Saydam’dan Anamur İlçesine Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekili A. Adayı Mehmet Saydam, Mersin’in Anamur ilçesinde çeşitli temaslarda bulundu.

CHP Milletvekili A.Adayı Saydam ziyaretleri kapsamında ilk olarak partililerle bir araya geldi. CHP Anamur ilçe başkanlığında partililerle görüşen Saydam, burada çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulundu. Projeleri hakkında bilgiler veren Saydam, partililerden destek beklediğini söyledi.  Programa, CHP Anamur İlçe Başkanı Durmuş Deniz, İl Başkan Yardımcısı Seyfettin Ankay, Kadın Kolları Başkanı Medine Tunç, Gençlik Kolları Başlanı Nail Ünlü ve partililer katıldı.   CHP’NİN TARIM POLİTİKASINI ANLATTI   Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekili A. Adayı Mehmet Saydam, daha sonra Anamur Ziraat Odası Başkanı A. Şeref Gümüş'ü ziyaret etti. Saydam, “Anamur Ziraat Odası Başkanı Ahmet Şeref Gümüş'e nazik karşılamalarından dolayı çok teşekkür ederim. Üreticilerin sorunları ve çiftçilerin sorunlarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunduk. CHP’nin tarım politikası bu ülkenin çiftçilerine rahat bir nefes aldıracak” dedi. İlçede faaliyet gösteren yerel basın mensuplarını da ziyaret eden Saydam, gazetecilerle görüş alışverişinde bulundu. Saydam, seçim döneminde basının önemli bir yere sahip olduğunun altını çizdi. Ziyaretlerde ayrıca, muz ve çilek üreticileri ile esnafın sorunlarına değinildi. Saydam, Anamur'da ziyaret ettiği yerlerde ilgi ve alaka gösteren herkese destekleri nedeniyle teşekkür etti.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekili A. Adayı Mehmet Saydam, Mersin’in Anamur ilçesinde çeşitli temaslarda bulundu.

CHP Milletvekili A.Adayı Saydam ziyaretleri kapsamında ilk olarak partililerle bir araya geldi. CHP Anamur ilçe başkanlığında partililerle görüşen Saydam, burada çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulundu. Projeleri hakkında bilgiler veren Saydam, partililerden destek beklediğini söyledi.

 Programa, CHP Anamur İlçe Başkanı Durmuş Deniz, İl Başkan Yardımcısı Seyfettin Ankay, Kadın Kolları Başkanı Medine Tunç, Gençlik Kolları Başlanı Nail Ünlü ve partililer katıldı.
 
CHP’NİN TARIM POLİTİKASINI ANLATTI
 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekili A. Adayı Mehmet Saydam, daha sonra Anamur Ziraat Odası Başkanı A. Şeref Gümüş'ü ziyaret etti. Saydam, “ Anamur Ziraat Odası Başkanı Ahmet Şeref Gümüş'e nazik karşılamalarından dolayı çok teşekkür ederim. Üreticilerin sorunları ve çiftçilerin sorunlarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunduk. CHP’nin tarım politikası bu ülkenin çiftçilerine rahat bir nefes aldıracak” dedi.
İlçede faaliyet gösteren yerel basın mensuplarını da ziyaret eden Saydam, gazetecilerle görüş alışverişinde bulundu. Saydam, seçim döneminde basının önemli bir yere sahip olduğunun altını çizdi.
Ziyaretlerde ayrıca, muz ve çilek üreticileri ile esnafın sorunlarına değinildi.
Saydam, Anamur'da ziyaret ettiği yerlerde ilgi ve alaka gösteren herkese destekleri nedeniyle teşekkür etti.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     
 
              
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.