CHP Milletvekili Adayı Şerife Arıcı Yıldız 'Sevgi dili kazanacak'

Siyaset 08.05.2023 - 14:48, Güncelleme: 08.05.2023 - 15:05
 

CHP Milletvekili Adayı Şerife Arıcı Yıldız 'Sevgi dili kazanacak'

Dün Ekrem İmamoğlu'nun Erzurum'daki mitinginde gerçekleşen saldırıya ilişkin açıklamada Arıcı, 'Kötülüğün şiddetine karşı iyiliğin sevgi dili kazanacak' dedi.

Açıklamasında, bağımsızlık mücadelemizin ve Cumhuriyetimizin kuruluş yolunun başlangıç şehri Erzurum'da, İstanbul Belediye Başkanımız Sn. İmamoğlu'nun mitinginde gerçekleşen saldırılar için geçmiş olsun dileğinde bulunan Arıcı, demokrasinin sadece sandıklara indirgendiği ve seçimlerin de, devlet gücü, basın ve her türlü araçla manipüle edildiği günümüzde; iktidarın ve yandaşlarının, yok ettikleri demokrasinin bu kadarına bile tahammül edemediklerini belirtti. Bir süredir seçim sathında tüm muhalif partilere yapılan bu  saldırıların, kaybettiklerini görenlerin kabullenememelerinden kaynaklandığını ifade eden Arıcı, “Ne yaparlarsa yapsınlar demokrasiyi sevginin diliyle kazanmaya kararlıyız, sevginin dili kazanacak, Erzurum tarihinin ruhunu yeniden yaşatacak" dedi.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           
Dün Ekrem İmamoğlu'nun Erzurum'daki mitinginde gerçekleşen saldırıya ilişkin açıklamada Arıcı, 'Kötülüğün şiddetine karşı iyiliğin sevgi dili kazanacak' dedi.

Açıklamasında, bağımsızlık mücadelemizin ve Cumhuriyetimizin kuruluş yolunun başlangıç şehri Erzurum'da, İstanbul Belediye Başkanımız Sn. İmamoğlu'nun mitinginde gerçekleşen saldırılar için geçmiş olsun dileğinde bulunan Arıcı, demokrasinin sadece sandıklara indirgendiği ve seçimlerin de, devlet gücü, basın ve her türlü araçla manipüle edildiği günümüzde; iktidarın ve yandaşlarının, yok ettikleri demokrasinin bu kadarına bile tahammül edemediklerini belirtti.

Bir süredir seçim sathında tüm muhalif partilere yapılan bu  saldırıların, kaybettiklerini görenlerin kabullenememelerinden kaynaklandığını ifade eden Arıcı, “Ne yaparlarsa yapsınlar demokrasiyi sevginin diliyle kazanmaya kararlıyız, sevginin dili kazanacak, Erzurum tarihinin ruhunu yeniden yaşatacak" dedi.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.