CHP’li Av. Ulaş Yılmaz’dan 23 Nisan mesajı

Güncel 23.04.2024 - 00:12, Güncelleme: 23.04.2024 - 00:12
 

CHP’li Av. Ulaş Yılmaz’dan 23 Nisan mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi Mezitli İlçe Başkanı Av. Ulaş Yılmaz, milli egemenliğin vazgeçilmezi Türkiye Büyük Millet Meclisi ile egemenliğin kayıtsız şartsız millete bırakıldığına vurgu yaparak, “Atatürk devrim ve ilkelerini gelecek nesillere taşıyacağız” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mezitli İlçe Başkanı Av. Ulaş Yılmaz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı ve Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 104. yılını yayınladığı mesajla kutladı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın bağımsızlığın da simgesi olduğuna vurgu yapan Yılmaz, şunları kaydetti: “Bir Milletin yokluklarla kazandığı Kurtuluş Mücadelesi cumhuriyet ile taçlandı. Egemenlik kayıtsız şartsız millete bırakıldı. Türkiye Büyük Millet Meclisi milli egemenliğin vazgeçilmezliğidir. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ‘En büyük eserim’ dediği cumhuriyeti genç nesillere bıraktı. O’nun bıraktığı emaneti sonsuza kadar yaşatacak, devrim ve ilkelerini gelecek nesillere taşıyacağız. Başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, kurtuluş ve kuruluşun tüm kahramanlarını şükranla, minnetle ve saygıyla anıyorum. Sevgili Çocuklar 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız kutlu olsun.”                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   
Cumhuriyet Halk Partisi Mezitli İlçe Başkanı Av. Ulaş Yılmaz, milli egemenliğin vazgeçilmezi Türkiye Büyük Millet Meclisi ile egemenliğin kayıtsız şartsız millete bırakıldığına vurgu yaparak, “Atatürk devrim ve ilkelerini gelecek nesillere taşıyacağız” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mezitli İlçe Başkanı Av. Ulaş Yılmaz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı ve Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 104. yılını yayınladığı mesajla kutladı.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın bağımsızlığın da simgesi olduğuna vurgu yapan Yılmaz, şunları kaydetti: “Bir Milletin yokluklarla kazandığı Kurtuluş Mücadelesi cumhuriyet ile taçlandı. Egemenlik kayıtsız şartsız millete bırakıldı. Türkiye Büyük Millet Meclisi milli egemenliğin vazgeçilmezliğidir. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ‘En büyük eserim’ dediği cumhuriyeti genç nesillere bıraktı. O’nun bıraktığı emaneti sonsuza kadar yaşatacak, devrim ve ilkelerini gelecek nesillere taşıyacağız. Başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, kurtuluş ve kuruluşun tüm kahramanlarını şükranla, minnetle ve saygıyla anıyorum. Sevgili Çocuklar 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız kutlu olsun.”                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.