CHP'li Saydam 'Cumhuriyet’imizin 100’üncü yılının lideri belli oldu.!'

Siyaset 07.03.2023 - 11:00, Güncelleme: 07.03.2023 - 13:01
 

CHP'li Saydam 'Cumhuriyet’imizin 100’üncü yılının lideri belli oldu.!'

CHP Mersin Milletvekili Aday Adayı Mehmet Saydam, 'Saray’da yaşayıp çeteleri zengin edenlerin değil, halkın Cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu geliyor' dedi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekili Aday Adayı Mehmet Saydam, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı adayı olmasını değerlendirerek, “Saray’da yaşayıp çeteleri zengin edenlerin değil, halkın Cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu geliyor” dedi. CHP Mersin Milletvekili Aday Adayı Mehmet Saydam, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Türkiye’nin ihtiyaç duyduğu bir lider olduğunu söyledi. Kılıçdaroğlu’nun halktan biri olduğunu ve 85 milyonu kucaklayacak bilgi ve birikimiyle Türkiye’yi Cumhuriyet’in ikinci yüzyılında güçlü ülkeler arasına sokacak tek kişi olduğunu vurgulayan Saydam, “Türkiye’de değişim ve dönüşüm zamanı gelmişti. 21 yıllık çileli serüven sona eriyor. Sarayların değil halkın ve milletin adamı olan Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, ülkemizin yeni lideri olacaktır. Çıktığı bu yolda kendisine başarılar diliyorum. Bizlerde Genel Başkanımızın Cumhurbaşkanı seçilebilmesi için elimizden geleni yapacağız.  Güçlü Türkiye’yi yarınların daha mutlu ve huzurlu olduğu bir ülkeyi hep birlikte inşa edeceğiz. Cumhuriyet’imizin 100’üncü yılının lideri Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu olacaktır.” dedi.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        
CHP Mersin Milletvekili Aday Adayı Mehmet Saydam, 'Saray’da yaşayıp çeteleri zengin edenlerin değil, halkın Cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu geliyor' dedi
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekili Aday Adayı Mehmet Saydam, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı adayı olmasını değerlendirerek, “Saray’da yaşayıp çeteleri zengin edenlerin değil, halkın Cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu geliyor” dedi.

CHP Mersin Milletvekili Aday Adayı Mehmet Saydam, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Türkiye’nin ihtiyaç duyduğu bir lider olduğunu söyledi. Kılıçdaroğlu’nun halktan biri olduğunu ve 85 milyonu kucaklayacak bilgi ve birikimiyle Türkiye’yi Cumhuriyet’in ikinci yüzyılında güçlü ülkeler arasına sokacak tek kişi olduğunu vurgulayan Saydam, “Türkiye’de değişim ve dönüşüm zamanı gelmişti. 21 yıllık çileli serüven sona eriyor. Sarayların değil halkın ve milletin adamı olan Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, ülkemizin yeni lideri olacaktır. Çıktığı bu yolda kendisine başarılar diliyorum. Bizlerde Genel Başkanımızın Cumhurbaşkanı seçilebilmesi için elimizden geleni yapacağız.  Güçlü Türkiye’yi yarınların daha mutlu ve huzurlu olduğu bir ülkeyi hep birlikte inşa edeceğiz. Cumhuriyet’imizin 100’üncü yılının lideri Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu olacaktır.” dedi.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.