Çukurova Bölgesel Havalimanı Yatırımcıları Mesiad’ı Ziyaret Etti

Güncel 25.02.2022 - 09:33, Güncelleme: 25.02.2022 - 11:33
 

Çukurova Bölgesel Havalimanı Yatırımcıları Mesiad’ı Ziyaret Etti

Çukurova Bölgesel Havalimanı işletmecisi Kozuva Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva, Kozuva Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Kozuva ve Kozuva Şirketler Grubu Genel Koordinatörü Uğur Hizal MESİAD’ ı ziyaret etti.

Kozuva Şirketler Grubunun Favori LLC şirketi olarak Çukurova Bölgesel Havalimanı işletmeciliğini yaptıklarını, turizm yatırımları kapsamında Çukurova Bölgesi’ ni çok sevdiklerini, turizm yatırımlarını önemsediklerini ve bu konuya da destek vereceklerini dile getiren Kozuva, bölgede başka yatırımlara da açık olduklarını sözlerine ekledi. MESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Engin, Çukurova Bölgesel Havalimanı’ nın bölgenin ekonomik kalkınmasının anahtarı olduğunu vurgulayarak; Çukurova Bölgesi’ nin gelişmesi için havalimanının bir an önce hizmete açılmasının önemine değindi ve Mersin’ in yanı sıra Adana, Osmaniye, Gaziantep gibi çevre iller için oldukça fayda sağlayacağını söyledi. Başkan Engin: “ Ayrıca; Çukurova Havalimanı OSB, sanayi, deniz, liman, turizm ve tarım gibi bütün sektörlere de hizmet sağlayacaktır.” Dedi. Çukurova Bölgesel Havalimanı İşletmecisi Kozuva Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, ev sahipliğinden dolayı MESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Engin’e teşekkürlerini sundu. MESİAD Başkanı Hasan Engin de, nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkürlerini iletti.
Çukurova Bölgesel Havalimanı işletmecisi Kozuva Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva, Kozuva Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Kozuva ve Kozuva Şirketler Grubu Genel Koordinatörü Uğur Hizal MESİAD’ ı ziyaret etti.

Kozuva Şirketler Grubunun Favori LLC şirketi olarak Çukurova Bölgesel Havalimanı işletmeciliğini yaptıklarını, turizm yatırımları kapsamında Çukurova Bölgesi’ ni çok sevdiklerini, turizm yatırımlarını önemsediklerini ve bu konuya da destek vereceklerini dile getiren Kozuva, bölgede başka yatırımlara da açık olduklarını sözlerine ekledi.

MESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Engin, Çukurova Bölgesel Havalimanı’ nın bölgenin ekonomik kalkınmasının anahtarı olduğunu vurgulayarak; Çukurova Bölgesi’ nin gelişmesi için havalimanının bir an önce hizmete açılmasının önemine değindi ve Mersin’ in yanı sıra Adana, Osmaniye, Gaziantep gibi çevre iller için oldukça fayda sağlayacağını söyledi. Başkan Engin: “ Ayrıca; Çukurova Havalimanı OSB, sanayi, deniz, liman, turizm ve tarım gibi bütün sektörlere de hizmet sağlayacaktır.” Dedi.

Çukurova Bölgesel Havalimanı İşletmecisi Kozuva Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, ev sahipliğinden dolayı MESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Engin’e teşekkürlerini sundu. MESİAD Başkanı Hasan Engin de, nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkürlerini iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.