Daha Önce Tiyatro İzlememiş Çocuklar Doyasıya Eğlendi

Kültür-Sanat 10.10.2022 - 12:54, Güncelleme: 10.10.2022 - 12:54
 

Daha Önce Tiyatro İzlememiş Çocuklar Doyasıya Eğlendi

Dünya Çocuk günü etkinlikleri kapsamında çocukları tiyatro ile buluşturan Tarsus Belediyesi minik yüzleri tebessüm ettirmeye devam ediyor.

Bu kapsamda Tarsus Şehir Tiyatrosu’nun beğenilen ‘Neden’ adlı çocuk oyunu, ilkokullarda sahnelendi. Daha önce tiyatro ile buluşmamış yüzlerce çocuk gönüllerince eğlendi. Tarsus Belediyesi çalışmalarının yanı sıra kültürel ve sosyal faaliyetleriyle de çocukları da eğlendirmeyi ihmal etmiyor. Dünya Çocuk Günü etkinlikleri kapsamında Tarsus Kaymakamlığı ve Tarsus Belediyesi iş birliği ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü koordinesinde, Tarsus Şehir Tiyatrosu’nun  ‘Neden’ adlı çocuk oyunu Kurtuluş İlkokulu, Tarsus İlkokulu, Lütfiye Benli İlkokulu, M. Ramiz Asutay İlkokulu ve Çağlayan İlkokulu’nda sahnelendi. Daha önce hiç tiyatroya gitme imkânı bulamayan minik öğrenciler, tiyatro oyunu izlemenin mutluluğunu yaşadı. Ayşe Lebriz Berkem Sahnesi’nde de Tarsus Şehir Tiyatrosu tarafından sık sık sahnelenen ‘Neden’ çocuk oyunu miniklere moral olmaya devam ediyor. “ÇOCUKLARIMIZIN MUTLULUKLARINA ŞAHİT OLDUK’’ Oyunu çok beğendiklerini dile getiren Çağlayan İlkokulu Müdür Yardımcısı Aslı Aydoğan, “Öncelikle okulumuzu tiyatro oyunu ile buluşturan Tarsus Belediyesi’ne, emeği geçenlere, oyuncularımıza çok teşekkür ederiz. Çocuklarımızın mutluluklarına şahit olduk. Hepsi çok keyifli vakit geçirdi. Bu tarz etkinlikler çocuklarımızın gelişiminde önem arz ediyor. Her şey için teşekkür ederiz.’’ diye konuştu. “DAHA ÖNCE TİYATRO İZLEMEMİŞ ÇOCUKLARIMIZ KEYİFLİ VAKİT GEÇİRDİ’’ Anaokulu Öğretmeni Onur Cihan, “Çocuklarımız normalde 20 dakikadan fazla bir yerde sabit olarak bir şey izleyemez hemen sıkılır ama bugün 1 saat boyunca sadece kahkaha atarak yerlerinden kıpırdamadılar. Daha önce tiyatro izlememiş çocuklarımızın mutlulukları yüzlerinden okunuyordu. Her şey için Tarsus Belediyesi’ne ve Belediye Başkanımız Dr. Haluk Bozdoğan’a teşekkür ederiz’’ diye konuştu. Öğrenciler çok keyifli vakit geçirdiklerini belirterek Başkan Bozdoğan’a ve emeği geçenlere teşekkür ettiler.                                                                                                                                                           
Dünya Çocuk günü etkinlikleri kapsamında çocukları tiyatro ile buluşturan Tarsus Belediyesi minik yüzleri tebessüm ettirmeye devam ediyor.

Bu kapsamda Tarsus Şehir Tiyatrosu’nun beğenilen ‘Neden’ adlı çocuk oyunu, ilkokullarda sahnelendi. Daha önce tiyatro ile buluşmamış yüzlerce çocuk gönüllerince eğlendi.

Tarsus Belediyesi çalışmalarının yanı sıra kültürel ve sosyal faaliyetleriyle de çocukları da eğlendirmeyi ihmal etmiyor. Dünya Çocuk Günü etkinlikleri kapsamında Tarsus Kaymakamlığı ve Tarsus Belediyesi iş birliği ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü koordinesinde, Tarsus Şehir Tiyatrosu’nun  ‘Neden’ adlı çocuk oyunu Kurtuluş İlkokulu, Tarsus İlkokulu, Lütfiye Benli İlkokulu, M. Ramiz Asutay İlkokulu ve Çağlayan İlkokulu’nda sahnelendi. Daha önce hiç tiyatroya gitme imkânı bulamayan minik öğrenciler, tiyatro oyunu izlemenin mutluluğunu yaşadı. Ayşe Lebriz Berkem Sahnesi’nde de Tarsus Şehir Tiyatrosu tarafından sık sık sahnelenen ‘Neden’ çocuk oyunu miniklere moral olmaya devam ediyor.

“ÇOCUKLARIMIZIN MUTLULUKLARINA ŞAHİT OLDUK’’

Oyunu çok beğendiklerini dile getiren Çağlayan İlkokulu Müdür Yardımcısı Aslı Aydoğan, “Öncelikle okulumuzu tiyatro oyunu ile buluşturan Tarsus Belediyesi’ne, emeği geçenlere, oyuncularımıza çok teşekkür ederiz. Çocuklarımızın mutluluklarına şahit olduk. Hepsi çok keyifli vakit geçirdi. Bu tarz etkinlikler çocuklarımızın gelişiminde önem arz ediyor. Her şey için teşekkür ederiz.’’ diye konuştu.

“DAHA ÖNCE TİYATRO İZLEMEMİŞ ÇOCUKLARIMIZ KEYİFLİ VAKİT GEÇİRDİ’’

Anaokulu Öğretmeni Onur Cihan, “Çocuklarımız normalde 20 dakikadan fazla bir yerde sabit olarak bir şey izleyemez hemen sıkılır ama bugün 1 saat boyunca sadece kahkaha atarak yerlerinden kıpırdamadılar. Daha önce tiyatro izlememiş çocuklarımızın mutlulukları yüzlerinden okunuyordu. Her şey için Tarsus Belediyesi’ne ve Belediye Başkanımız Dr. Haluk Bozdoğan’a teşekkür ederiz’’ diye konuştu.

Öğrenciler çok keyifli vakit geçirdiklerini belirterek Başkan Bozdoğan’a ve emeği geçenlere teşekkür ettiler.

                                                                                                                                                        

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.