Davut Güngör 30 Ağustos Zafer Bayramını Kutladı

Güncel 29.08.2023 - 20:20, Güncelleme: 29.08.2023 - 20:20
 

Davut Güngör 30 Ağustos Zafer Bayramını Kutladı

Güngör Group Yönetim Kurulu Başkanı Davut Güngör, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı

Güngör Group Yönetim Kurulu Başkanı Davut Güngör, yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi: Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Başkomutanlığındaki ordularımızla kazandığımız en büyük zaferin 101'inci yıldönümünde tüm vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramını gönülden kutluyorum. Bu zafer, tarihe gömülmek istenen bir milletin, adeta küllerinden yeniden doğuşunun, uçurumun kenarından dönerek kendisine yeni bir yol çizişinin ifadesidir.   30 Ağustos Zafer Bayramı ,kahraman Türk ordusunun ve tarih sahnesinden silinmek istenen Türk milletinin varoluş mücadelesinin en güzel örneklerinden biridir. Başkomutan Mustafa Kemal Atatürkʹün önderliğinde 26 Ağustosʹta başlatılan taarruzla 30 Ağustosʹta büyük zafer kazanılmış ve 9 Eylülʹde de cennet vatanımız düşmanlardan tamamen temizlendiği zafer süreci tüm dünyaya altın harflerle kazınmıştır.  Milletimizin makûs kaderini değiştirmiş olan bu zafer ile Türk milleti hiçbir şekilde vatanın bütünlüğünden, bağımsızlık ve hürriyetinden ödün vermeyeceğini, milli birlik ve beraberlik şuuru içinde sonsuza kadar hür, bağımsız ve onurlu bir şekilde yaşayacağını bütün dünyaya ispat etmiştir. Bu duygu ve düşüncelerle Türk Silahlı Kuvvetlerimizin kahraman mensuplarının ve bütün vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde bu zaferi bize armağan eden istiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, şehit ve gazilerimizi şükranla yâd ediyoruz.                                                                                                                                                                                                                                                                               
Güngör Group Yönetim Kurulu Başkanı Davut Güngör, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı

Güngör Group Yönetim Kurulu Başkanı Davut Güngör, yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Başkomutanlığındaki ordularımızla kazandığımız en büyük zaferin 101'inci yıldönümünde tüm vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramını gönülden kutluyorum.

Bu zafer, tarihe gömülmek istenen bir milletin, adeta küllerinden yeniden doğuşunun, uçurumun kenarından dönerek kendisine yeni bir yol çizişinin ifadesidir.  

30 Ağustos Zafer Bayramı ,kahraman Türk ordusunun ve tarih sahnesinden silinmek istenen Türk milletinin varoluş mücadelesinin en güzel örneklerinden biridir. Başkomutan Mustafa Kemal Atatürkʹün önderliğinde 26 Ağustosʹta başlatılan taarruzla 30 Ağustosʹta büyük zafer kazanılmış ve 9 Eylülʹde de cennet vatanımız düşmanlardan tamamen temizlendiği zafer süreci tüm dünyaya altın harflerle kazınmıştır. 

Milletimizin makûs kaderini değiştirmiş olan bu zafer ile Türk milleti hiçbir şekilde vatanın bütünlüğünden, bağımsızlık ve hürriyetinden ödün vermeyeceğini, milli birlik ve beraberlik şuuru içinde sonsuza kadar hür, bağımsız ve onurlu bir şekilde yaşayacağını bütün dünyaya ispat etmiştir.

Bu duygu ve düşüncelerle Türk Silahlı Kuvvetlerimizin kahraman mensuplarının ve bütün vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde bu zaferi bize armağan eden istiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, şehit ve gazilerimizi şükranla yâd ediyoruz.                                                                                                                                                                                                                                                                               

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.