Davut Güngör 'Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kutlu Olsun'

Güncel 29.10.2023 - 08:13, Güncelleme: 29.10.2023 - 08:13
 

Davut Güngör 'Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kutlu Olsun'

Güngör Group yönetim kurulu başkanı Davut Güngör, yayınladığı mesajda, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. kuruluş yıldönümünü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutlamanın haklı gururunu ve onurunu yaşamanın sevinci içerisinde olduğunu belirtti.

Güngör Group yönetim kurulu başkanı  Davut Güngör, yayınladığı mesajda, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. kuruluş yıldönümünü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutlamanın haklı gururunu ve onurunu yaşamanın sevinci içerisinde Cumhuriyet Bayramını kutladıklarını belirtti. Güngör, yayınladığı kutlama mesajında Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yıl dönümünü kutlamanın gururunu ve kıvancını yaşadığını belirterek “Cumhuriyet insanımıza, milletimize yepyeni aydınlık bir dünyanın kapılarını açmış, çağdaş bir medeniyet haline gelmemizde en büyük kilometre taşı olmuştur. Bize düşen çocuklarımıza gerçek bir miras olarak Cumhuriyetin kazanımlarını bırakmak, onu yükseltmek ve yüceltmek, bir dirilişin, yeniden var oluşun simgesi ve bağımsızlığımızın işareti olan Cumhuriyet Bayramını en güzel şekilde kutlamaktır. Cumhuriyetimiz ülkemizin, milletimizin ve devletimizin birliğinin en büyük tezahürü, bu topraklardaki ilelebet varlığımızın teminatıdır. İnşallah cumhuriyetimizi daha nice yıllara, çok daha güçlü, çok daha müreffeh bir şekilde taşıyacağız. Bu büyük gün vesilesi ile başta Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi hürmet, minnet ve şükranla anıyor, tüm halkımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını ve Cumhuriyetimizin 100. kuruluş yıldönümünü kutluyorum” ifadelerini kullandı                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               
Güngör Group yönetim kurulu başkanı Davut Güngör, yayınladığı mesajda, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. kuruluş yıldönümünü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutlamanın haklı gururunu ve onurunu yaşamanın sevinci içerisinde olduğunu belirtti.

Güngör Group yönetim kurulu başkanı  Davut Güngör, yayınladığı mesajda, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. kuruluş yıldönümünü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutlamanın haklı gururunu ve onurunu yaşamanın sevinci içerisinde Cumhuriyet Bayramını kutladıklarını belirtti.

Güngör, yayınladığı kutlama mesajında Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yıl dönümünü kutlamanın gururunu ve kıvancını yaşadığını belirterek “ Cumhuriyet insanımıza, milletimize yepyeni aydınlık bir dünyanın kapılarını açmış, çağdaş bir medeniyet haline gelmemizde en büyük kilometre taşı olmuştur. Bize düşen çocuklarımıza gerçek bir miras olarak Cumhuriyetin kazanımlarını bırakmak, onu yükseltmek ve yüceltmek, bir dirilişin, yeniden var oluşun simgesi ve bağımsızlığımızın işareti olan Cumhuriyet Bayramını en güzel şekilde kutlamaktır. Cumhuriyetimiz ülkemizin, milletimizin ve devletimizin birliğinin en büyük tezahürü, bu topraklardaki ilelebet varlığımızın teminatıdır. İnşallah cumhuriyetimizi daha nice yıllara, çok daha güçlü, çok daha müreffeh bir şekilde taşıyacağız. Bu büyük gün vesilesi ile başta Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi hürmet, minnet ve şükranla anıyor, tüm halkımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını ve Cumhuriyetimizin 100. kuruluş yıldönümünü kutluyorum” ifadelerini kullandı                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.