Davut Güngör 'Ramazan-ı Şerifiniz Mübarek Olsun'

Güncel 22.03.2023 - 15:40, Güncelleme: 22.03.2023 - 21:10
 

Davut Güngör 'Ramazan-ı Şerifiniz Mübarek Olsun'

Ak Parti Mersin Milletvekili Aday Adayı Davut Güngör Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Ak Parti Mersin Milletvekili Aday Adayı Davut Güngör mesajında şu ifadelere yer verdi: Tüm İslam Alemi’nin heyecanla beklediği bolluk, bereket, rahmet, mağfiret ve kurtuluş zamanı olan 11 ayın sultanı Ramazan-ı Şerife merhaba demenin mutluluğu ve huzuru içerisindeyiz. Ramazan ayı, müminler için bir bağışlanma mevsimidir. Dargınlıkların unutulduğu, küskünlüklerin sona erdiği, kardeşlik duygularının pekiştirildiği günlerdir. Ramazan-ı Şerifin ülkemize, bölgemize, ilimize, milletimize hayırlar getirmesi en büyük temennimizdir. Bu ayda kardeşlik sofralarının kurulacağına ve dayanışmanın her zamanki gibi kendini göstereceğine can-ı gönülden inanıyorum. Rahmet ve bereket dolu günlerin en değerlilerinden olan Ramazan ayını huzur ve mutlulukla geçirmeyi temenni ediyor, yapacağınız tüm duaların kabul olmasını dilerim. Bu vesile ile Ramazan-ı Şerifin tüm İslam Âlemine, ülkemize, şehrimize ve hemşehrilerimize hayır, bereket ve esenlik getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                
Ak Parti Mersin Milletvekili Aday Adayı Davut Güngör Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Ak Parti Mersin Milletvekili Aday Adayı Davut Güngör mesajında şu ifadelere yer verdi:

Tüm İslam Alemi’nin heyecanla beklediği bolluk, bereket, rahmet, mağfiret ve kurtuluş zamanı olan 11 ayın sultanı Ramazan-ı Şerife merhaba demenin mutluluğu ve huzuru içerisindeyiz.

Ramazan ayı, müminler için bir bağışlanma mevsimidir. Dargınlıkların unutulduğu, küskünlüklerin sona erdiği, kardeşlik duygularının pekiştirildiği günlerdir. Ramazan-ı Şerifin ülkemize, bölgemize, ilimize, milletimize hayırlar getirmesi en büyük temennimizdir. Bu ayda kardeşlik sofralarının kurulacağına ve dayanışmanın her zamanki gibi kendini göstereceğine can-ı gönülden inanıyorum.

Rahmet ve bereket dolu günlerin en değerlilerinden olan Ramazan ayını huzur ve mutlulukla geçirmeyi temenni ediyor, yapacağınız tüm duaların kabul olmasını dilerim.

Bu vesile ile Ramazan-ı Şerifin tüm İslam Âlemine, ülkemize, şehrimize ve hemşehrilerimize hayır, bereket ve esenlik getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.