DEVA Partisinde Bayramlaşma Töreni Yapıldı

Siyaset 05.05.2022 - 18:07, Güncelleme: 05.05.2022 - 18:07
 

DEVA Partisinde Bayramlaşma Töreni Yapıldı

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Mersin İl Başkanlığında bayramlaşma töreni yapıldı. İl ve ilçe teşkilatları ve parti gönüllülerinin de yoğun katılım gösterdiği bayramlaşma töreninde DEVA Partisinin her geçen gün artan ilgi nedeniyle yaşanan memnuniyet dile getirildi.

Mersin İl Başkanı Cenk Cenkcimenoğlu’nun yanı sıra il yöneticileri, ilçe başkanları ve partililerin yer aldığı törende bayramlarda birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekildi. Törende kısa bir konuşma yaparak tüm vatandaşların bayramını kutlayan Başkan Cenk Cenkcimenoğlu, DEVA Partisi, İl ve İlçe teşkilatı yönetimlerine, İlçe Başkanlarına, mahalle temsilcilerine gayretleri ve çalışmalarından dolayı ayrı ayrı teşekkür ettiğini belirtti. Türkiye’de yaşayan tüm çocuklar için güzel bir gelecek bırakma kaygısıyla bir araya geldiklerine vurgu yapan Başkan Cenkcimenoğlu, ”Hepimiz için bereket dilediğimiz pandemi sonrası çok zor koşullarda geçirdiğimiz bereket dolu bir Ramazan Ayı’nı geride bıraktık. Bizler DEVA Partililer olarak iki yıldır Türkiye’de gelecek nesillere iyi bir Türkiye bırakmak umuduyla yola çıkmış, çalışkan ve dürüst insanlar olarak ara vermeden çalışmaya devam ediyoruz. Maalesef mevcut hükümetin yaptığı uygulamalar ülkemizi her geçen gün daha karanlık bir yere doğru taşımaktadır. Kendimiz için değil çocuklarımızın geleceğiyle ilgili duyduğumuz kaygı bizleri daha çok çalışmaya teşvik ediyor. Zorlu pandemi koşullarında bile teşkilatlanma çalışmalarımızı büyük özveriyle yapıyoruz. Bizler teşkilatlarımız ile birlikte ramazan boyunca her gün vatandaşlarla beraber olduk. İlçelerimizde ve bütün mahallelerimizde sorunları dinledik, çözümlerimizi anlattık. Bildiğiniz üzere siyasi partiler ihtiyaçtan kuruluyor. Giderek büyüyen ve her seferinde de Sn. Genel Başkanımız Ali Babacan’ın önderliğinde siyasi parti olmanın gururunu yaşıyoruz. Hepimizin sorumluluğu çok fazla. Bu nedenle sizlere bir kez daha teşekkürlerimi iletiyorum. Sn. Genel Başkanımızın katılımıyla çevrimiçi olarak gerçekleştirdiğimiz bayramlaşma buluşmasında da ifade ettiği gibi; Türkiye seçim sathına girmiştir. Kaybedecek bir günümüz bile yok. Planlı çalışmak zorundayız. Bu zorunluluk bizim çocuklarımıza olan borcumuza ait. Bizler Türkiye’de umudun adıyız” dedi.
Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Mersin İl Başkanlığında bayramlaşma töreni yapıldı. İl ve ilçe teşkilatları ve parti gönüllülerinin de yoğun katılım gösterdiği bayramlaşma töreninde DEVA Partisinin her geçen gün artan ilgi nedeniyle yaşanan memnuniyet dile getirildi.

Mersin İl Başkanı Cenk Cenkcimenoğlu’nun yanı sıra il yöneticileri, ilçe başkanları ve partililerin yer aldığı törende bayramlarda birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekildi.

Törende kısa bir konuşma yaparak tüm vatandaşların bayramını kutlayan Başkan Cenk Cenkcimenoğlu, DEVA Partisi, İl ve İlçe teşkilatı yönetimlerine, İlçe Başkanlarına, mahalle temsilcilerine gayretleri ve çalışmalarından dolayı ayrı ayrı teşekkür ettiğini belirtti.

Türkiye’de yaşayan tüm çocuklar için güzel bir gelecek bırakma kaygısıyla bir araya geldiklerine vurgu yapan Başkan Cenkcimenoğlu, ”Hepimiz için bereket dilediğimiz pandemi sonrası çok zor koşullarda geçirdiğimiz bereket dolu bir Ramazan Ayı’nı geride bıraktık. Bizler DEVA Partililer olarak iki yıldır Türkiye’de gelecek nesillere iyi bir Türkiye bırakmak umuduyla yola çıkmış, çalışkan ve dürüst insanlar olarak ara vermeden çalışmaya devam ediyoruz. Maalesef mevcut hükümetin yaptığı uygulamalar ülkemizi her geçen gün daha karanlık bir yere doğru taşımaktadır. Kendimiz için değil çocuklarımızın geleceğiyle ilgili duyduğumuz kaygı bizleri daha çok çalışmaya teşvik ediyor. Zorlu pandemi koşullarında bile teşkilatlanma çalışmalarımızı büyük özveriyle yapıyoruz. Bizler teşkilatlarımız ile birlikte ramazan boyunca her gün vatandaşlarla beraber olduk. İlçelerimizde ve bütün mahallelerimizde sorunları dinledik, çözümlerimizi anlattık. Bildiğiniz üzere siyasi partiler ihtiyaçtan kuruluyor. Giderek büyüyen ve her seferinde de Sn. Genel Başkanımız Ali Babacan’ın önderliğinde siyasi parti olmanın gururunu yaşıyoruz. Hepimizin sorumluluğu çok fazla. Bu nedenle sizlere bir kez daha teşekkürlerimi iletiyorum. Sn. Genel Başkanımızın katılımıyla çevrimiçi olarak gerçekleştirdiğimiz bayramlaşma buluşmasında da ifade ettiği gibi; Türkiye seçim sathına girmiştir. Kaybedecek bir günümüz bile yok. Planlı çalışmak zorundayız. Bu zorunluluk bizim çocuklarımıza olan borcumuza ait. Bizler Türkiye’de umudun adıyız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.