DEVA Partisinden Çocuklara 23 Nisan Sürprizi

Güncel 24.04.2022 - 21:07, Güncelleme: 24.04.2022 - 21:07
 

DEVA Partisinden Çocuklara 23 Nisan Sürprizi

Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 102. Yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını çeşitli etkinliklerle kutlayan Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) teşkilatları çocuklara balon dağıtarak sürpriz yaptı.

Mersin’in güzel havasını aileleriyle birlikte sahil yürüyüşü yaparak değerlendiren çocuklara balon vererek sevindiren DEVA Partisi üyeleri, iftar sonrası sahilde yürüyüş yapan vatandaşlara da tulumba tatlısı ikramında bulundu. Mersin İl Başkanı Cenk Cenkcimenoğlu, başkan yardımcıları, il ve ilçe yöneticilerinin de katıldığı ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte parti broşürleri de dağıtıldı. Partililerin, aileleriyle birlikte katılarak, bayram coşkusunu doyasıya yaşadığı etkinlikte DEVA Partisi iktidarında gerçekleştirmek istedikleri projeleri anlatan Başkan Cenkcimenoğlu, “102 yıl önce Mustafa Kemal Atatürk, savaş devam ederken, Türkiye Büyük Millet Meclisini kurarak özgürlüğe olan inancını ve ne büyük bir deha olduğunu bir kez daha göstermiştir. Bu günü tüm Dünya çocuklarına armağan etmiştir. 23 Nisan’ın Dünya genelinde tek çocuk bayramı olması Mustafa Kemal Atatürk’ün ne kadar büyük bir vizyon sahibi olduğunun bir göstergesidir. DEVA Partisi olarak bayram coşkusunu herkese yaymak adına çocuklarımıza sürpriz yaparak sahilimizde balon dağıtımı gerçekleştirdik. Yine Ramazan ayından olmamız nedeniyle iftar sonrası sahil yürüyüşü yapan Mersinlilere de tulumba tatlısı ikramında bulunduk. Etkinliğimize katılarak bayram coşkumuza ortak olan tüm partililerimize, gösterdikleri büyük ilgi nedeniyle tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederim” dedi. Cenkcimenoğlu, etkinliğin önümüzdeki günlerde Mersin’in farklı bölgelerinde yapmaya devam edeceklerini de söyledi.
Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 102. Yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını çeşitli etkinliklerle kutlayan Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) teşkilatları çocuklara balon dağıtarak sürpriz yaptı.

Mersin’in güzel havasını aileleriyle birlikte sahil yürüyüşü yaparak değerlendiren çocuklara balon vererek sevindiren DEVA Partisi üyeleri, iftar sonrası sahilde yürüyüş yapan vatandaşlara da tulumba tatlısı ikramında bulundu.

Mersin İl Başkanı Cenk Cenkcimenoğlu, başkan yardımcıları, il ve ilçe yöneticilerinin de katıldığı ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte parti broşürleri de dağıtıldı.

Partililerin, aileleriyle birlikte katılarak, bayram coşkusunu doyasıya yaşadığı etkinlikte DEVA Partisi iktidarında gerçekleştirmek istedikleri projeleri anlatan Başkan Cenkcimenoğlu, “102 yıl önce Mustafa Kemal Atatürk, savaş devam ederken, Türkiye Büyük Millet Meclisini kurarak özgürlüğe olan inancını ve ne büyük bir deha olduğunu bir kez daha göstermiştir. Bu günü tüm Dünya çocuklarına armağan etmiştir. 23 Nisan’ın Dünya genelinde tek çocuk bayramı olması Mustafa Kemal Atatürk’ün ne kadar büyük bir vizyon sahibi olduğunun bir göstergesidir. DEVA Partisi olarak bayram coşkusunu herkese yaymak adına çocuklarımıza sürpriz yaparak sahilimizde balon dağıtımı gerçekleştirdik. Yine Ramazan ayından olmamız nedeniyle iftar sonrası sahil yürüyüşü yapan Mersinlilere de tulumba tatlısı ikramında bulunduk. Etkinliğimize katılarak bayram coşkumuza ortak olan tüm partililerimize, gösterdikleri büyük ilgi nedeniyle tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederim” dedi.

Cenkcimenoğlu, etkinliğin önümüzdeki günlerde Mersin’in farklı bölgelerinde yapmaya devam edeceklerini de söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.