Ekmen’den Bir Milyon Mehmet’e Geçmiş Olsun Ziyareti

Güncel 18.04.2023 - 00:15, Güncelleme: 18.04.2023 - 00:15
 

Ekmen’den Bir Milyon Mehmet’e Geçmiş Olsun Ziyareti

DEVA Genel Başkan Yardımcısı ve CHP Mersin 3. Sıra Milletvekili Adayı Mehmet Emin Ekmen, Mersin’de çok özel bir ziyaret gerçekleştirdi.

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkan Yardımcısı ve CHP Mersin 3. Sıra Milletvekili Adayı Mehmet Emin Ekmen, seçim çalışmalarını sürdürdüğü Mersin’de çok özel bir ziyaret gerçekleştirdi. Yüzde 80 engelli olmasına karşın yaptığı bir sokak röportajı nedeniyle gözaltına alındıktan sonra serbest kalan “Bir Milyon Mehmet” olarak da bilinen internet fenomeni, Mersin’in renkli yüzü Mehmet Bucak’ı İl Başkanı Sedat Topuoğlu ile birlikte ziyaret etti. Renkli sohbetin yaşandığı ziyarette Bucak’a geçmiş olsun dileklerini ileten Ekmen, “Yüzlerce kişi bana mesaj attı. “Mersin’desin Mehmet’i ziyaret et ve geçmiş olsun dileklerimizi ilet” dediler. Türkiye’nin her yerinden dostlarımız, gözaltına alındığını duyunca çok üzüldüler ve seni ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletmemi istediler. Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan’ın da selamları var. Bu yapılanları doğru bulmuyoruz ve herkesin düşüncelerini özgürce yapabilmesi için her türlü tedbiri alacağız” dedi. Başına gelenleri ‘ayıp’ olarak nitelendiren ve siyasetten anlamadığını vurgulayan Mehmet Bucak da, “Bir televizyon geldi benimle sokak röportajı yaptı. Oy nasıl kullanılır, siyaset nedir bilmem. Hayatımda bir kere bile oy kullanmadım. Başıma bunlar geldi” dedi.                                                                                                                                                                                                                                                                                                        
DEVA Genel Başkan Yardımcısı ve CHP Mersin 3. Sıra Milletvekili Adayı Mehmet Emin Ekmen, Mersin’de çok özel bir ziyaret gerçekleştirdi.

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkan Yardımcısı ve CHP Mersin 3. Sıra Milletvekili Adayı Mehmet Emin Ekmen, seçim çalışmalarını sürdürdüğü Mersin’de çok özel bir ziyaret gerçekleştirdi.

Yüzde 80 engelli olmasına karşın yaptığı bir sokak röportajı nedeniyle gözaltına alındıktan sonra serbest kalan “Bir Milyon Mehmet” olarak da bilinen internet fenomeni, Mersin’in renkli yüzü Mehmet Bucak’ı İl Başkanı Sedat Topuoğlu ile birlikte ziyaret etti.

Renkli sohbetin yaşandığı ziyarette Bucak’a geçmiş olsun dileklerini ileten Ekmen, “Yüzlerce kişi bana mesaj attı. “Mersin’desin Mehmet’i ziyaret et ve geçmiş olsun dileklerimizi ilet” dediler. Türkiye’nin her yerinden dostlarımız, gözaltına alındığını duyunca çok üzüldüler ve seni ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletmemi istediler. Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan’ın da selamları var. Bu yapılanları doğru bulmuyoruz ve herkesin düşüncelerini özgürce yapabilmesi için her türlü tedbiri alacağız” dedi.

Başına gelenleri ‘ayıp’ olarak nitelendiren ve siyasetten anlamadığını vurgulayan Mehmet Bucak da, “Bir televizyon geldi benimle sokak röportajı yaptı. Oy nasıl kullanılır, siyaset nedir bilmem. Hayatımda bir kere bile oy kullanmadım. Başıma bunlar geldi” dedi.                                                                                                                                                                                                                                                                                                        

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.