Erman Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Deniz’in katkılarıyla Koruyucu Aileler, İş İnsanları ve STK’lar İftar Programında buluştu.

Spor 29.04.2022 - 15:53, Güncelleme: 29.04.2022 - 15:53
 

Erman Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Deniz’in katkılarıyla Koruyucu Aileler, İş İnsanları ve STK’lar İftar Programında buluştu.

Erman Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Deniz’in katkılarıyla, Vali Ali İhsan Su ve eşi Zeliha Su, Akdeniz Kaymakamı Muhittin Pamuk, ilçe belediye başkanları, Kadın ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü himayelerindeki aileler ve çocukları ile, Mardin STK’larının, Doğu ve Güneydoğu illerinin STK başkanları ve Mersin’deki oda ve STK başkanlarının katılımıyla iftar programı düzenlendi.

Mersin Valisi Ali İhsan Su, Eşi Zeliha Su, Akdeniz Kaymakamı Muhittin Pamuk, Mezitli Belediye Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan, MESİAD Başkanı Hasan Engin, ARBEL A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Arslan ASKON Mersin Şube Başkanı Hasan Arslan, Mersin Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsmail Yağcı, Mersin Cemevi Başkanı Hasan Kılavuz, Mersin Büyükşehir Basın Yayın Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Bedrettin Gündeş, ÇUKİDER Başkanı Sibel Gelbul, Toros Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Özer, Mersin Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. İlhan Ege, TURAB önceki dönem başkanlarından Emin Ucuz ve Canan Sunay, Mersin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı R. Kaya Tepe, Doğu ve Güneydoğu STK  Başkan ile Temsilcileri, Kadın ve Sosyal Politikalarr İl Müdürlüğü himayesindeki Koruyucu Aileler ve çocukları ile birlikte iftar programında yer aldı Erman Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Deniz burada yaptığı konuşmada, “ Kıynetli vatanımız için canını veren, bedenini siper eden şehit ve gazilere minnet ve şükran borçluyuz. Gazilerimize şifa , şehitlerimize rahmet diliyoruz. Acılarını yaşıyoruz.Dileğimiz ve isteğimiz Ramazan Bayramının Ülkemize barış ve huzur getirmesidir. Kardeşçe , severek ve kenetlenerek yaşamak istiyoruz.Ekmeğini yediğimiz havasını soluduğumuz Mersinimizi ve özellikle Türkiye’mizi seviyoruz. Sevmeliyiz de. Kadim şehrimiz Mardin’imizi de unutmuyor kalbimizde yaşatıyoruz. Bu gecede Mardin dernekleri ve Mersin dinamikleri ile bütünleşelim istedik. Bu sebeple bizler de yerel yöneticilerimizi, sosyal hizmetler bünyesinde yurt, ev ve yuvalardaki çocuklarımızı ve koruyucu ailelerini, bilim insanlarını, iş insanları ve hemşeri derneklerini, sektörel STK’ları ile arkadaşlarımız ve çalışanlarımız da bu iftarda bulundu.Yıllar önce “Biz Mersiniz, Mersin Türkiye’dir” diye bir sloganımız vardı.Ramazan berekettir ve sizlerle bu anlamda vücut buldu. 11 ayın sultanı Ramazanı bizlere kavuşturan Rabbimize hamdolsun.Katılımız için herkese teşekkür ederim” şeklinde konuştu Programda yaptığı konuşmasında Ramazan ayının paylaşma, kaynaşma, dayanışma ve yardımlaşma ayı olduğunu ifade eden Vali Ali İhsan Su, iftarı tertip eden iş insanı Mehmet Deniz’e teşekkür etti. Vali Ali İhsan Su ve eşi Zeliha Su iftarda çocuklarla yakından ilgilendi, aileler ve konuklarla sohbet etti.
Erman Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Deniz’in katkılarıyla, Vali Ali İhsan Su ve eşi Zeliha Su, Akdeniz Kaymakamı Muhittin Pamuk, ilçe belediye başkanları, Kadın ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü himayelerindeki aileler ve çocukları ile, Mardin STK’larının, Doğu ve Güneydoğu illerinin STK başkanları ve Mersin’deki oda ve STK başkanlarının katılımıyla iftar programı düzenlendi.

Mersin Valisi Ali İhsan Su, Eşi Zeliha Su, Akdeniz Kaymakamı Muhittin Pamuk, Mezitli Belediye Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan, MESİAD Başkanı Hasan Engin, ARBEL A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Arslan ASKON Mersin Şube Başkanı Hasan Arslan, Mersin Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsmail Yağcı, Mersin Cemevi Başkanı Hasan Kılavuz, Mersin Büyükşehir Basın Yayın Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Bedrettin Gündeş, ÇUKİDER Başkanı Sibel Gelbul, Toros Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Özer, Mersin Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. İlhan Ege, TURAB önceki dönem başkanlarından Emin Ucuz ve Canan Sunay, Mersin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı R. Kaya Tepe, Doğu ve Güneydoğu STK  Başkan ile Temsilcileri, Kadın ve Sosyal Politikalarr İl Müdürlüğü himayesindeki Koruyucu Aileler ve çocukları ile birlikte iftar programında yer aldı

Erman Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Deniz burada yaptığı konuşmada, “ Kıynetli vatanımız için canını veren, bedenini siper eden şehit ve gazilere minnet ve şükran borçluyuz. Gazilerimize şifa , şehitlerimize rahmet diliyoruz. Acılarını yaşıyoruz.Dileğimiz ve isteğimiz Ramazan Bayramının Ülkemize barış ve huzur getirmesidir. Kardeşçe , severek ve kenetlenerek yaşamak istiyoruz.Ekmeğini yediğimiz havasını soluduğumuz Mersinimizi ve özellikle Türkiye’mizi seviyoruz. Sevmeliyiz de. Kadim şehrimiz Mardin’imizi de unutmuyor kalbimizde yaşatıyoruz. Bu gecede Mardin dernekleri ve Mersin dinamikleri ile bütünleşelim istedik. Bu sebeple bizler de yerel yöneticilerimizi, sosyal hizmetler bünyesinde yurt, ev ve yuvalardaki çocuklarımızı ve koruyucu ailelerini, bilim insanlarını, iş insanları ve hemşeri derneklerini, sektörel STK’ları ile arkadaşlarımız ve çalışanlarımız da bu iftarda bulundu.Yıllar önce “Biz Mersiniz, Mersin Türkiye’dir” diye bir sloganımız vardı.Ramazan berekettir ve sizlerle bu anlamda vücut buldu. 11 ayın sultanı Ramazanı bizlere kavuşturan Rabbimize hamdolsun.Katılımız için herkese teşekkür ederim” şeklinde konuştu

Programda yaptığı konuşmasında Ramazan ayının paylaşma, kaynaşma, dayanışma ve yardımlaşma ayı olduğunu ifade eden Vali Ali İhsan Su, iftarı tertip eden iş insanı Mehmet Deniz’e teşekkür etti.

Vali Ali İhsan Su ve eşi Zeliha Su iftarda çocuklarla yakından ilgilendi, aileler ve konuklarla sohbet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.