Fen İşleri Ekipleri, Akdeniz’in Çehresini Değiştiriyor

Güncel 18.04.2023 - 20:51, Güncelleme: 18.04.2023 - 20:51
 

Fen İşleri Ekipleri, Akdeniz’in Çehresini Değiştiriyor

Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, hazırladığı plan ve program kapsamında eksikliği olan her mahalleye hizmet ulaştırıyor.

Akdeniz’in mahallelerine adeta çıkarma yapan Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ihtiyaç duyan sokak ve yollarda asfalt yama, kaldırım ve kilit taşı yenileme çalışmalarına hız verdi. Hizmetler sayesinde mahallelerin çehresi değişirken, vatandaşların gündelik hayatı da kolaylaşıyor. Personel gücünün yanı sıra araç-gereç ve teçhizat yönünden de güçlendirilen Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, hazırladığı plan ve program kapsamında eksikliği olan her mahalleye hizmet ulaştırıyor. Aralıksız süren hizmetler sayesinde bir yandan Akdeniz’in çehresi değişiyor, mahalle sakini vatandaşların da gündelik hayatta karşılaştığı sıkıntılar ortadan kaldırılıyor. İhtiyaç duyan her mahalleye hizmet veriliyor Müfide İlhan Mahallesinin farklı sokaklarında kilit taşı döşeme ve bordür serimi yapan ekipler, Karacailyas Mahallesi Deliçay Sokak üzerinde de kaldırım yenileme çalışması gerçekleştirdi. Huzurkent Bahşiş Mahallesi’nin kaldırım kilit taşlarını yenileyen fen işleri ekipleri, Hamidiye Mahallesi’nin çeşitli sokaklarında da yine kilit taşı ve kaldırım tamiratı yaptı. Mahalle sakinlerinden teşekkür… Ekipler ayrıca; Camişerif, Siteler, Şevket Sümer, Karaduvar ve Nusratiye mahallelerinin zarar gören sokaklarında da asfalt yama, kaldırım kilit taşı ile karo yenileme çalışması gerçekleştirdi. Mahallelerinde gerçekleşen hummalı çalışmalara tanık olan mahalle sakinleri de hizmetlerden duydukları memnuniyeti dile getirdi; Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak ile ekiplere teşekkür etti.                                                                                                                                                                                                                                                                            
Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, hazırladığı plan ve program kapsamında eksikliği olan her mahalleye hizmet ulaştırıyor.

Akdeniz’in mahallelerine adeta çıkarma yapan Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ihtiyaç duyan sokak ve yollarda asfalt yama, kaldırım ve kilit taşı yenileme çalışmalarına hız verdi. Hizmetler sayesinde mahallelerin çehresi değişirken, vatandaşların gündelik hayatı da kolaylaşıyor.

Personel gücünün yanı sıra araç-gereç ve teçhizat yönünden de güçlendirilen Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, hazırladığı plan ve program kapsamında eksikliği olan her mahalleye hizmet ulaştırıyor. Aralıksız süren hizmetler sayesinde bir yandan Akdeniz’in çehresi değişiyor, mahalle sakini vatandaşların da gündelik hayatta karşılaştığı sıkıntılar ortadan kaldırılıyor.

İhtiyaç duyan her mahalleye hizmet veriliyor

Müfide İlhan Mahallesinin farklı sokaklarında kilit taşı döşeme ve bordür serimi yapan ekipler, Karacailyas Mahallesi Deliçay Sokak üzerinde de kaldırım yenileme çalışması gerçekleştirdi. Huzurkent Bahşiş Mahallesi’nin kaldırım kilit taşlarını yenileyen fen işleri ekipleri, Hamidiye Mahallesi’nin çeşitli sokaklarında da yine kilit taşı ve kaldırım tamiratı yaptı.

Mahalle sakinlerinden teşekkür…

Ekipler ayrıca; Camişerif, Siteler, Şevket Sümer, Karaduvar ve Nusratiye mahallelerinin zarar gören sokaklarında da asfalt yama, kaldırım kilit taşı ile karo yenileme çalışması gerçekleştirdi. Mahallelerinde gerçekleşen hummalı çalışmalara tanık olan mahalle sakinleri de hizmetlerden duydukları memnuniyeti dile getirdi; Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak ile ekiplere teşekkür etti.                                                                                                                                                                                                                                                                          

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.