Genç Muhasebeciler Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Ruhsatını Aldı

Güncel 07.09.2022 - 08:59, Güncelleme: 07.09.2022 - 09:06
 

Genç Muhasebeciler Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Ruhsatını Aldı

Mersin SMMM Odası, Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Ruhsatı almaya hak kazanan meslektaşlarına ruhsatlarını törenle takdim etti.

Mersin SMMM Odası, Mesleki Yeterlilik Sınavlarını Kazanarak Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Ruhsatı almaya hak kazanan  meslektaşlarına ruhsatlarını törenle takdim etti. Ruhsat dağıtım törenine Mersin Vergi Dairesi Başkanı  Seyfettin BAYSAL, SGK İl Müdürü Ali Koç, İş Kur Müdür yardımcısı Ercan Gön ve oda yönetim kurulu üyeleri ve meslektaşları katıldı. Mersin SMMM Odası Başkanı Emin Levent Türkili  yaptığı konuşmasında “Çok meşakatli yoldan geçtiniz. Zor sınavları başardınız Bugün buradasınız. Sanki o gün hiç gelmeyecek gibiydi. Ama geldi. Birazdan çalışmanızın ürünü olan ruhsatlarınız takdim edilecek. Tabi bu zorlu süreçte yanınızda olan ailelerinize, eşlerinize ve çocuklarınıza bu 3 yıllık süre zarfında sizlere sabır gösterdikleri için teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun. Meslek yaşamınızda başarılar diliyorum.” Mersin Vergi Dairesi Başkanı  Seyfettin Baysal sözlerine ruhsatlarını alan yeni muhasebecilere hayırlı olsun dileğinde bulundu. Baysal, “Kolay elde edilen iç bir şeyin değeri bilinmez.İnsanların tüm çabaları refahını yükseltmek içindir.Ekonominin bugün geldiği noktada bunu ifade eden, bunun hizmetini veren ve en değerli hizmeti yapanlardan biri olan meslek kuruluşu mali müşavirler ve yeminli mali müşavirlerdir.Günümüzde her işin bir ehlinin olmasını gerektiriyor.Çünkü ekonomi bir rekabet içerisinde gelişiyor.Üreteceksiniz. Hazırlayacaksınız ve bunu rakamlarla ifade edeceksiniz.Yani muhasebe kaydı olarak ifade edeceksiniz.Bunu bilen birileri yapacak. Biz de gelir iradesi olarak bu değişime ayak uydurmak için 2006 yılından itibaren kurulan GİB, günümüzün gerektirdiği dijital ortamı da geliştirmek suretiyle ve bu orantıda meslek mensuplarının önem ve ehemmiyetinin ortaya çıkmasıyla birlikte her zaman kanunlarda sürekli değişiklikler yapıldı” dedi. İl Müdürü Ali Koç ve  İş Kur Müdür yardımcısı Ercan Gön de konuşmalarında teşekkürlerini sundu ve ruhsat alacak muhasebecilere hayırlı olsun dileğinde bulundu. Konuşmaların ardından Ruhsat takdim törenine geçildi. Program toplu fotoğraf çekimi ve kokteyl ile sona erdi                                                                                                                                          
Mersin SMMM Odası, Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Ruhsatı almaya hak kazanan meslektaşlarına ruhsatlarını törenle takdim etti.

Mersin SMMM Odası, Mesleki Yeterlilik Sınavlarını Kazanarak Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Ruhsatı almaya hak kazanan  meslektaşlarına ruhsatlarını törenle takdim etti.

Ruhsat dağıtım törenine Mersin Vergi Dairesi Başkanı  Seyfettin BAYSAL, SGK İl Müdürü Ali Koç, İş Kur Müdür yardımcısı Ercan Gön ve oda yönetim kurulu üyeleri ve meslektaşları katıldı.

Mersin SMMM Odası Başkanı Emin Levent Türkili  yaptığı konuşmasında “Çok meşakatli yoldan geçtiniz. Zor sınavları başardınız Bugün buradasınız. Sanki o gün hiç gelmeyecek gibiydi. Ama geldi. Birazdan çalışmanızın ürünü olan ruhsatlarınız takdim edilecek. Tabi bu zorlu süreçte yanınızda olan ailelerinize, eşlerinize ve çocuklarınıza bu 3 yıllık süre zarfında sizlere sabır gösterdikleri için teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun. Meslek yaşamınızda başarılar diliyorum.”

Mersin Vergi Dairesi Başkanı  Seyfettin Baysal sözlerine ruhsatlarını alan yeni muhasebecilere hayırlı olsun dileğinde bulundu. Baysal, “Kolay elde edilen iç bir şeyin değeri bilinmez.İnsanların tüm çabaları refahını yükseltmek içindir.Ekonominin bugün geldiği noktada bunu ifade eden, bunun hizmetini veren ve en değerli hizmeti yapanlardan biri olan meslek kuruluşu mali müşavirler ve yeminli mali müşavirlerdir.Günümüzde her işin bir ehlinin olmasını gerektiriyor.Çünkü ekonomi bir rekabet içerisinde gelişiyor.Üreteceksiniz. Hazırlayacaksınız ve bunu rakamlarla ifade edeceksiniz.Yani muhasebe kaydı olarak ifade edeceksiniz.Bunu bilen birileri yapacak. Biz de gelir iradesi olarak bu değişime ayak uydurmak için 2006 yılından itibaren kurulan GİB, günümüzün gerektirdiği dijital ortamı da geliştirmek suretiyle ve bu orantıda meslek mensuplarının önem ve ehemmiyetinin ortaya çıkmasıyla birlikte her zaman kanunlarda sürekli değişiklikler yapıldı” dedi.

İl Müdürü Ali Koç ve  İş Kur Müdür yardımcısı Ercan Gön de konuşmalarında teşekkürlerini sundu ve ruhsat alacak muhasebecilere hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Konuşmaların ardından Ruhsat takdim törenine geçildi. Program toplu fotoğraf çekimi ve kokteyl ile sona erdi

                                                                                                                                       

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.