Gülcan Kış 'Bir Arada Olalım'

Güncel 09.06.2023 - 18:05, Güncelleme: 09.06.2023 - 18:05
 

Gülcan Kış 'Bir Arada Olalım'

14 Mayıs’ta yapılan Milletvekili Genel Seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekili seçilen Gülcan Kış, parti örgütlerini ziyaret etti.

CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış, “Biz Cumhuriyet Halk Partisiyiz. En zorlu koşulları bile kendisini yenileyerek ama köklerine, mirasına bağlı kalarak aşmış bir partiyiz.   Bu süreci de en iyi şekilde, en akılcı şekilde değerlendireceğiz, yorumlayacağız, derslerimizi çıkaracağız, hatalarımızı, eksiklerimizi değerlendireceğiz. Yeter ki bir arada olalım. Yeter ki eleştirimizi, özeleştirimizi yıkmadan, dökmeden yapalım” dedi 14 Mayıs’ta yapılan Milletvekili Genel Seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekili seçilen Gülcan Kış, parti örgütlerini ziyaret etti. Gülcan Kış, CHP Mersin İl Başkanı Koral Ömür, İl Kadın Kolları Başkanı Gülşah Yıldırım Genç, Gençlik Kolları Başkanı Alkım Sümer ve parti yöneticileriyle seçim sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. “Parti örgütlerimiz çok zorlu, adil şartlarda gerçekleşmeyen iki kritik seçimi atlattı” diyen Kış, “Biz Cumhuriyet Halk Partisiyiz. En zorlu koşulları bile kendisini yenileyerek ama köklerine, mirasına bağlı kalarak aşmış bir partiyiz.   Bu süreci de en iyi şekilde, en akılcı şekilde değerlendireceğiz, yorumlayacağız, derslerimizi çıkaracağız, hatalarımızı, eksiklerimizi değerlendireceğiz. Cumhurbaşkanlığı seçimleri sonuçları gösterdi ki seçmen 2 aday arasında neredeyse yarı yarıya tercih yaptı. Bir tarafta 28 milyon bir tarafta 25 milyon seçmen var.  Bir anlamda toplumun yüzde 50’si temsil edilemedi. İşte biz o yüzde 50 için, onun üzerine daha fazla insan kazanmak, daha fazla seçmen ikna etmek için bir arada olmalıyız, ayakta olmalıyız” dedi. Türkiye genelinde istedikleri sonucu alamadıklarını ama Mersin’de birinci parti olduklarını ifade eden Kış, “Mersin’de AKP, MHP, İyi Parti ve Yeşil Sol Partinin oyu her ilçede ve il genelinde düştü. 13 ilçede ve il genelinde oyunu artıran tek parti CHP oldu. Bunda kuşkusuz Mersin Büyükşehir Belediyemizin ve parti örgütlerimizin çok büyük katkısı var. Belediye başkanlarımızın olduğu Tarsus, Mezitli ve Yenişehir’in yanı sıra MHP’li başkanların yönettiği Anamur ve Silifke’de de birinci olduk. Erdemli’de, Toroslar’da oyumuzu çok belirgin şekilde artırdık. Bu lokal başarıda emeği olan tüm partililerimize, yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Hep söylüyoruz: Mersin, Türkiye’nin özetidir diyoruz. CHP Mersin’de her kesimden, her mahalleden oy alabiliyorsa, hem mahallede hem köyde birinci parti olabiliyorsa bunu Türkiye genelinde de başarabiliriz. Yeter ki bir arada olalım. Yeter ki dağılmayalım. Yeter ki eleştirimizi, özeleştirimizi yıkmadan, dökmeden yapalım” ifadelerini kullandı.  
14 Mayıs’ta yapılan Milletvekili Genel Seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekili seçilen Gülcan Kış, parti örgütlerini ziyaret etti.

CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış, “Biz Cumhuriyet Halk Partisiyiz. En zorlu koşulları bile kendisini yenileyerek ama köklerine, mirasına bağlı kalarak aşmış bir partiyiz.   Bu süreci de en iyi şekilde, en akılcı şekilde değerlendireceğiz, yorumlayacağız, derslerimizi çıkaracağız, hatalarımızı, eksiklerimizi değerlendireceğiz. Yeter ki bir arada olalım. Yeter ki eleştirimizi, özeleştirimizi yıkmadan, dökmeden yapalım” dedi

14 Mayıs’ta yapılan Milletvekili Genel Seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekili seçilen Gülcan Kış, parti örgütlerini ziyaret etti.

Gülcan Kış, CHP Mersin İl Başkanı Koral Ömür, İl Kadın Kolları Başkanı Gülşah Yıldırım Genç, Gençlik Kolları Başkanı Alkım Sümer ve parti yöneticileriyle seçim sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

“Parti örgütlerimiz çok zorlu, adil şartlarda gerçekleşmeyen iki kritik seçimi atlattı” diyen Kış, “Biz Cumhuriyet Halk Partisiyiz. En zorlu koşulları bile kendisini yenileyerek ama köklerine, mirasına bağlı kalarak aşmış bir partiyiz.   Bu süreci de en iyi şekilde, en akılcı şekilde değerlendireceğiz, yorumlayacağız, derslerimizi çıkaracağız, hatalarımızı, eksiklerimizi değerlendireceğiz. Cumhurbaşkanlığı seçimleri sonuçları gösterdi ki seçmen 2 aday arasında neredeyse yarı yarıya tercih yaptı. Bir tarafta 28 milyon bir tarafta 25 milyon seçmen var.  Bir anlamda toplumun yüzde 50’si temsil edilemedi. İşte biz o yüzde 50 için, onun üzerine daha fazla insan kazanmak, daha fazla seçmen ikna etmek için bir arada olmalıyız, ayakta olmalıyız” dedi.

Türkiye genelinde istedikleri sonucu alamadıklarını ama Mersin’de birinci parti olduklarını ifade eden Kış, “Mersin’de AKP, MHP, İyi Parti ve Yeşil Sol Partinin oyu her ilçede ve il genelinde düştü. 13 ilçede ve il genelinde oyunu artıran tek parti CHP oldu. Bunda kuşkusuz Mersin Büyükşehir Belediyemizin ve parti örgütlerimizin çok büyük katkısı var. Belediye başkanlarımızın olduğu Tarsus, Mezitli ve Yenişehir’in yanı sıra MHP’li başkanların yönettiği Anamur ve Silifke’de de birinci olduk. Erdemli’de, Toroslar’da oyumuzu çok belirgin şekilde artırdık. Bu lokal başarıda emeği olan tüm partililerimize, yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Hep söylüyoruz: Mersin, Türkiye’nin özetidir diyoruz. CHP Mersin’de her kesimden, her mahalleden oy alabiliyorsa, hem mahallede hem köyde birinci parti olabiliyorsa bunu Türkiye genelinde de başarabiliriz. Yeter ki bir arada olalım. Yeter ki dağılmayalım. Yeter ki eleştirimizi, özeleştirimizi yıkmadan, dökmeden yapalım” ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.