Gültak, Halk Buluşmalarına Ara Vermiyor

Güncel 22.05.2023 - 17:19, Güncelleme: 22.05.2023 - 17:19
 

Gültak, Halk Buluşmalarına Ara Vermiyor

Halk ve esnaf buluşmalarını ara vermeden sürdüren Başkan Gültak, bir yandan vatandaşların talep ve sıkıntılarını dinledi

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, beraberinde AK Parti Akdeniz İlçe Başkanı Emin Genç, parti teşkilat üyeleri, Başkan yardımcıları ve Meclis üyeleri ile birlikte mahalle ve esnaf buluşmaları kapsamında Çankaya, Kiremithane, Turgut Reis, Şevket Sümer ve Gündoğdu mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Kentin en yoğun yerlerinden olan İstiklal Caddesi ile Şevket Sümer 142. Cadde üzerinde faaliyet gösteren pazarcı esnafıyla da buluşan Başkan Gültak, esnafın talep ve sıkıntılarını dinledi. Başkan Gültak, 28 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanı ikinci tur seçimi için de seçmenlerden destek istedi. Ziyaretleri esnasında tavladaki hünerini sergileyen, ayakkabı boyacısı vatandaşı sandığından kaldırıp kendi elleriyle ayakkabısını boyayan Başkan Gültak, gezileri esnasında karşılaştığı Gökmen isimli gençle birlikte gitar eşliğinde “Duyanlara Duymayanlara” şarkısını da seslendirdi. Çocukları da unutmayan Başkan Gültak, verdiği hediyelerle onların da gönlünü kazandı. Başkan Gültak, MİY’in şampiyonluk sevincini paylaştı Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Yeni Mersin İdman Yurdu’nun Yomraspor’u 5-1 mağlup ederek şampiyonluğunu ilan ettiği hafta sonundaki karşılaşmayı da tribünden izledi, takımın ve taraftarın şampiyonluk coşkusuna ortak oldu. Başkan Gültak, “Tüm futbolcularımızı, teknik heyetimizi ve yönetimimizi tebrik ediyor, takımımıza 2’nci Lig’de başarılar diliyorum” dedi.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
Halk ve esnaf buluşmalarını ara vermeden sürdüren Başkan Gültak, bir yandan vatandaşların talep ve sıkıntılarını dinledi

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, beraberinde AK Parti Akdeniz İlçe Başkanı Emin Genç, parti teşkilat üyeleri, Başkan yardımcıları ve Meclis üyeleri ile birlikte mahalle ve esnaf buluşmaları kapsamında Çankaya, Kiremithane, Turgut Reis, Şevket Sümer ve Gündoğdu mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Kentin en yoğun yerlerinden olan İstiklal Caddesi ile Şevket Sümer 142. Cadde üzerinde faaliyet gösteren pazarcı esnafıyla da buluşan Başkan Gültak, esnafın talep ve sıkıntılarını dinledi. Başkan Gültak, 28 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanı ikinci tur seçimi için de seçmenlerden destek istedi.

Ziyaretleri esnasında tavladaki hünerini sergileyen, ayakkabı boyacısı vatandaşı sandığından kaldırıp kendi elleriyle ayakkabısını boyayan Başkan Gültak, gezileri esnasında karşılaştığı Gökmen isimli gençle birlikte gitar eşliğinde “Duyanlara Duymayanlara” şarkısını da seslendirdi. Çocukları da unutmayan Başkan Gültak, verdiği hediyelerle onların da gönlünü kazandı.

Başkan Gültak, MİY’in şampiyonluk sevincini paylaştı

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Yeni Mersin İdman Yurdu’nun Yomraspor’u 5-1 mağlup ederek şampiyonluğunu ilan ettiği hafta sonundaki karşılaşmayı da tribünden izledi, takımın ve taraftarın şampiyonluk coşkusuna ortak oldu. Başkan Gültak, “Tüm futbolcularımızı, teknik heyetimizi ve yönetimimizi tebrik ediyor, takımımıza 2’nci Lig’de başarılar diliyorum” dedi.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.