Gültak, Kazanlı, Cumhuriyet Ve Hürriyet Mahallelerini Ziyaret Etti

Güncel 26.12.2023 - 09:38, Güncelleme: 26.12.2023 - 09:38
 

Gültak, Kazanlı, Cumhuriyet Ve Hürriyet Mahallelerini Ziyaret Etti

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, esnaf ve vatandaş ziyaretleri kapsamında bu kez Kazanlı, Cumhuriyet ve Hürriyet mahallelerine misafir oldu.

Kadınlardan Başkan Gültak’a tam destek AK Parti Akdeniz İlçe Başkanı Mehmet Ali Can ve yönetimi, Başkan Yardımcıları, Meclis üyeleri ve Cumhuriyet Mahalle Muhtarı İbrahim Koca’nın da eşlik ettiği ziyarette, esnafın ikram ettiği sıcak çaylar eşliğinde tavla atan Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, küçük çocukları da unutmayıp onları oyuncaklarla sevindirdi. Başkan Gültak’ın önünü kesen Cumhuriyet ve Hürriyet mahalleli kadınlar ise, özellikle kadınlar ve gençler yararına eğitim ve istihdam alanlarında hayata geçirdiği hizmet ve projeler nedeniyle teşekkür ederek, 2024 yılı Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde yine kendisini destekleyeceklerini ifade etti. Her yaştan mahalle sakininin ilgisiyle ile karşılaşan ve vatandaşlara tatlı ikram eden Başkan Mustafa Gültak; girdiği bir fırında ise ateşe hamur atmaya çalıştı, 1-2 denemeden sonra bu konudaki hünerini de sergiledi. Talep ve şikâyetleri yerinde dinledi, çözümü için birimlere talimat verdi Göreve geldiği ilk günden beri halkın içinde olması nedeniyle mahalle sakinlerinin teşekkür ettiği Başkan Mustafa Gültak, gün içinde Hürriyet Mahallesi’ni de ziyaret etti, bölgede faaliyet gösteren firmaları da gezerek çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi aldı. Bazı vatandaşların yağmur sonucu caddelerde su biriktiğini söylemesi üzerine ise Başkan Gültak, konunun Mersin Büyükşehir Belediyesi’ni ilgilendirdiğini ancak sorunun çözümü için üzerine düşeni yapacağını ifade etti. Vatandaşlardan ‘postane’ talebi Yine yağmur suyu biriken kimi sokakları da gezen Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, bu durumdaki bölgelerin, kaldırımları ile birlikte tamamen yenilenmesi için birim yetkililerine talimat verdi. Bazı vatandaşların, yaşadıkları mağduriyetlerin sona ermesi için bölgeye bir postane açılmasını talep etmesi üzerine de Başkan Gültak, konuyu takip edeceğini ve bunun için girişim başlatacağını söyledi.                                                                                                                                                  
Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, esnaf ve vatandaş ziyaretleri kapsamında bu kez Kazanlı, Cumhuriyet ve Hürriyet mahallelerine misafir oldu.

Kadınlardan Başkan Gültak’a tam destek

AK Parti Akdeniz İlçe Başkanı Mehmet Ali Can ve yönetimi, Başkan Yardımcıları, Meclis üyeleri ve Cumhuriyet Mahalle Muhtarı İbrahim Koca’nın da eşlik ettiği ziyarette, esnafın ikram ettiği sıcak çaylar eşliğinde tavla atan Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, küçük çocukları da unutmayıp onları oyuncaklarla sevindirdi. Başkan Gültak’ın önünü kesen Cumhuriyet ve Hürriyet mahalleli kadınlar ise, özellikle kadınlar ve gençler yararına eğitim ve istihdam alanlarında hayata geçirdiği hizmet ve projeler nedeniyle teşekkür ederek, 2024 yılı Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde yine kendisini destekleyeceklerini ifade etti. Her yaştan mahalle sakininin ilgisiyle ile karşılaşan ve vatandaşlara tatlı ikram eden Başkan Mustafa Gültak; girdiği bir fırında ise ateşe hamur atmaya çalıştı, 1-2 denemeden sonra bu konudaki hünerini de sergiledi.

Talep ve şikâyetleri yerinde dinledi, çözümü için birimlere talimat verdi

Göreve geldiği ilk günden beri halkın içinde olması nedeniyle mahalle sakinlerinin teşekkür ettiği Başkan Mustafa Gültak, gün içinde Hürriyet Mahallesi’ni de ziyaret etti, bölgede faaliyet gösteren firmaları da gezerek çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi aldı. Bazı vatandaşların yağmur sonucu caddelerde su biriktiğini söylemesi üzerine ise Başkan Gültak, konunun Mersin Büyükşehir Belediyesi’ni ilgilendirdiğini ancak sorunun çözümü için üzerine düşeni yapacağını ifade etti.

Vatandaşlardan ‘postane’ talebi

Yine yağmur suyu biriken kimi sokakları da gezen Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, bu durumdaki bölgelerin, kaldırımları ile birlikte tamamen yenilenmesi için birim yetkililerine talimat verdi. Bazı vatandaşların, yaşadıkları mağduriyetlerin sona ermesi için bölgeye bir postane açılmasını talep etmesi üzerine de Başkan Gültak, konuyu takip edeceğini ve bunun için girişim başlatacağını söyledi.                                                                                                                                                  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.