Güngör, "3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü kutluyorum'"

Güncel 03.12.2022 - 17:51, Güncelleme: 03.12.2022 - 17:59
 

Güngör, "3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü kutluyorum'"

Ak Parti Mersin Milletvekili A.Adayı Davut Güngör, 'Toplumsal yaşamda onurlu bir birey olarak yer almak herkes gibi engelli vatandaşlarımızın da en temel hakkıdır.' dedi

Ak Parti Mersin Milletvekili A.Adayı Davut Güngör, ‘3 Aralık Dünya Engelliler Günü’ dolayısıyla bir mesaj yayınladı.   Fırsat verildiğinde başaramayacakları hiçbir şey olmayacağını belirten Güngör, mesajında engelli vatandaşların sosyal hayata uyum sağlamalarını ve yaşam kalitelerinin yükseltilmesini sağlamak herkesin ortak görevi olduğunu belirtti. Engelli insanların, önlerine çekilen engeller ortadan kaldırıldığında, tüm zorlukları aşarak spor, sanat, eğitim ve bilim gibi daha bir çok alanda ses getiren başarılara imza attıklarını kaydeden Güngör, “Bu anlamda, bizlere düşen en büyük görev ve sorumluluk, engelli kardeşlerimizin karşılaştığı zorlukları ortadan kaldırmak olmalıdır. Engellilerimizi topluma kazandırmak ve üreten insanlar haline getirmek bizlerin en önemli görevidir. Bu duygu ve düşüncelerle; hiçbir engelin, yaşama ve geleceğe dair umutlara engel olmadığı bir yaşam dilerken  3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü kutluyorum.”dedi.”                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        
Ak Parti Mersin Milletvekili A.Adayı Davut Güngör, 'Toplumsal yaşamda onurlu bir birey olarak yer almak herkes gibi engelli vatandaşlarımızın da en temel hakkıdır.' dedi

Ak Parti Mersin Milletvekili A.Adayı Davut Güngör, ‘3 Aralık Dünya Engelliler Günü’ dolayısıyla bir mesaj yayınladı.  

Fırsat verildiğinde başaramayacakları hiçbir şey olmayacağını belirten Güngör, mesajında engelli vatandaşların sosyal hayata uyum sağlamalarını ve yaşam kalitelerinin yükseltilmesini sağlamak herkesin ortak görevi olduğunu belirtti.

Engelli insanların, önlerine çekilen engeller ortadan kaldırıldığında, tüm zorlukları aşarak spor, sanat, eğitim ve bilim gibi daha bir çok alanda ses getiren başarılara imza attıklarını kaydeden Güngör, “Bu anlamda, bizlere düşen en büyük görev ve sorumluluk, engelli kardeşlerimizin karşılaştığı zorlukları ortadan kaldırmak olmalıdır. Engellilerimizi topluma kazandırmak ve üreten insanlar haline getirmek bizlerin en önemli görevidir.

Bu duygu ve düşüncelerle; hiçbir engelin, yaşama ve geleceğe dair umutlara engel olmadığı bir yaşam dilerken  3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü kutluyorum.”dedi.”

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.