Güngör, "MTSO seçimlerinin hayırlara vesile olmasını diliyorum'

Güncel 04.11.2022 - 20:35, Güncelleme: 04.11.2022 - 21:29
 

Güngör, "MTSO seçimlerinin hayırlara vesile olmasını diliyorum'

Ak Parti Mersin Milletvekili A.Adayı Davut Güngör, 5 kasımda yapılacak MTSO seçimlerinin seçimin kardeşlik içinde güzel bir ortamda geçmesini temenni etti.

MTSO’da iki etap halinde yapılacak seçimlerde ilk olarak 5 Kasım’da Meslek Komiteleri ve Meclis Asil ve Yedek Üyelerinin seçimi Yenişehir Fuar Merkezinde gerçekleşecek.  Ak Parti Mersin Milletvekili A.Adayı Davut Güngör,  MTSO seçimlerine ilişkin açıklamada bulundu. Güngör, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "41 Meslek Grubunda 271 Meslek Komite Üyesi ile bunların arasından 115 Meclis Üyesi seçilecek. Seçimlere 22 bin 711 aktif üyenin 15 bin 367’si oy kullanacak.MTSO Mersin için önemli bir yapı taşıdır. 200 yıllık Mersin kentinin 136 yıllık geçmişi ile MTSO ülkemizin örnek odalarından kentimizin de üstlendiği misyon ve vizyonu ile önemli dinamiklerinden biridir.MTSO kentin ruhuna dokunan ve Mersin ortak paydası anlayışıyla kentin birliğine, huzur ve zenginliğine katkı sunmaya inanıyorum ki geçmiş 136 yılda olduğu gibi bundan sonra da devam edecektir. Mersin’in beklentileri her zaman yüksektir. Mersin potansiyeli ile turizmden ekonomiye, sağlık alanından kültüre, tarımdan sanayiye kadar gelecek vadeden bir kenttir. Ortak payda etrafında toplanıp bu kenti en iyi yerlere getirmek hepimizin görevi olmalıdır. Burada MTSO önemli bir görevi vardır. Gelecek yönetim de inanıyorum ki bu bilinçle bu kent için çalışmaya devam edecektir. Mersin’i sosyal ve ekonomik anlamda bu günlere taşıyan, emek veren herkese şükranlarımızı sunarken, seçime giren 41 Meslek Komitesi adaylarına başarılar diliyorum. Ardından seçilecek başkanı da şimdiden tebrik eder, başkan ve yönetimine başarılar diliyor, 5 kasımda yapılacak seçimin kardeşlik içinde güzel bir ortamda geçmesini, kentimize ve ülkemize hayırlara vesile olmasını temenni ederim. "                                                                                                                                                                                                                                                                                                        
Ak Parti Mersin Milletvekili A.Adayı Davut Güngör, 5 kasımda yapılacak MTSO seçimlerinin seçimin kardeşlik içinde güzel bir ortamda geçmesini temenni etti.

MTSO’da iki etap halinde yapılacak seçimlerde ilk olarak 5 Kasım’da Meslek Komiteleri ve Meclis Asil ve Yedek Üyelerinin seçimi Yenişehir Fuar Merkezinde gerçekleşecek. 

Ak Parti Mersin Milletvekili A.Adayı Davut Güngör,  MTSO seçimlerine ilişkin açıklamada bulundu. Güngör, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"41 Meslek Grubunda 271 Meslek Komite Üyesi ile bunların arasından 115 Meclis Üyesi seçilecek. Seçimlere 22 bin 711 aktif üyenin 15 bin 367’si oy kullanacak. MTSO Mersin için önemli bir yapı taşıdır. 200 yıllık Mersin kentinin 136 yıllık geçmişi ile MTSO ülkemizin örnek odalarından kentimizin de üstlendiği misyon ve vizyonu ile önemli dinamiklerinden biridir. MTSO kentin ruhuna dokunan ve Mersin ortak paydası anlayışıyla kentin birliğine, huzur ve zenginliğine katkı sunmaya inanıyorum ki geçmiş 136 yılda olduğu gibi bundan sonra da devam edecektir.

Mersin’in beklentileri her zaman yüksektir. Mersin potansiyeli ile turizmden ekonomiye, sağlık alanından kültüre, tarımdan sanayiye kadar gelecek vadeden bir kenttir. Ortak payda etrafında toplanıp bu kenti en iyi yerlere getirmek hepimizin görevi olmalıdır. Burada MTSO önemli bir görevi vardır. Gelecek yönetim de inanıyorum ki bu bilinçle bu kent için çalışmaya devam edecektir.

Mersin’i sosyal ve ekonomik anlamda bu günlere taşıyan, emek veren herkese şükranlarımızı sunarken, seçime giren 41 Meslek Komitesi adaylarına başarılar diliyorum. Ardından seçilecek başkanı da şimdiden tebrik eder, başkan ve yönetimine başarılar diliyor, 5 kasımda yapılacak seçimin kardeşlik içinde güzel bir ortamda geçmesini, kentimize ve ülkemize hayırlara vesile olmasını temenni ederim.

"

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.