Eski Çatı Kavşağı’ndaki Üst Geçit Kullanıma Açıldı

06.10.2021 - 10:34, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:42
 

Eski Çatı Kavşağı’ndaki Üst Geçit Kullanıma Açıldı

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Hüseyin Okan Merzeci Bulvarı ile 18. Cadde’nin kesiştiği yer olan eski Çatı Kavşağı’nda yapımını tamamladığı üst geçit vatandaşların kullanımına açıldı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Hüseyin Okan Merzeci Bulvarı ile 18. Cadde’nin kesiştiği ve yaya geçişlerinde tehlike yaratan eski Çatı Kavşağı’ndaki üst geçit çalışmaları sona erdi. Son teknolojinin kullanıldığı ve modern mimarisiyle dikkat çeken üst geçit Mersinlilerin kullanımına sunuldu.   Vatandaşlar karşıdan karşıya güvenle geçebiliyor   48 metre uzunluğunda ve 5 metre yüksekliğindeki üst geçitin her iki tarafında da yaş almış vatandaşların ve özel gereksinimli bireylerin geçişlerini kolaylaştırmak amacıyla asansör ve yürüyen merdiven de yer alıyor. Park ve Bahçeler Dairesi ekiplerinin Mersin’e özgü bitkilerle peyzajını düzenlediği üst geçit, Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi ekiplerinin hızlı çalışmasıyla kısa sürede bitirildi. Yoğun trafik akışının olduğu bölgede vatandaşlar artık güvenle karşıdan karşıya geçebiliyor.
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Hüseyin Okan Merzeci Bulvarı ile 18. Cadde’nin kesiştiği yer olan eski Çatı Kavşağı’nda yapımını tamamladığı üst geçit vatandaşların kullanımına açıldı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Hüseyin Okan Merzeci Bulvarı ile 18. Cadde’nin kesiştiği ve yaya geçişlerinde tehlike yaratan eski Çatı Kavşağı’ndaki üst geçit çalışmaları sona erdi. Son teknolojinin kullanıldığı ve modern mimarisiyle dikkat çeken üst geçit Mersinlilerin kullanımına sunuldu.

 

Vatandaşlar karşıdan karşıya güvenle geçebiliyor

 

48 metre uzunluğunda ve 5 metre yüksekliğindeki üst geçitin her iki tarafında da yaş almış vatandaşların ve özel gereksinimli bireylerin geçişlerini kolaylaştırmak amacıyla asansör ve yürüyen merdiven de yer alıyor. Park ve Bahçeler Dairesi ekiplerinin Mersin’e özgü bitkilerle peyzajını düzenlediği üst geçit, Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi ekiplerinin hızlı çalışmasıyla kısa sürede bitirildi. Yoğun trafik akışının olduğu bölgede vatandaşlar artık güvenle karşıdan karşıya geçebiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.