Fiesta Müzik Günleri Forum Mersin'de Başlıyor!

Kültür-Sanat 16.09.2021 - 17:56, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:42
 

Fiesta Müzik Günleri Forum Mersin'de Başlıyor!

Mersin Uluslararası Müzik Festivali işbirliği ile her hafta birbirinden güzel ve keyifli konserlerle başlıyor.

200 mağazası, 72.000 m2’lik kiralanabilir alanıyla Mersin’in ve bölgenin çekim noktası olan Forum Mersin, sonbahar akşamlarını renklendirecek açıkhava müzik programını ziyaretçilerine özel hazırladı.   18 Eylül’de başlayacak konserler serisi, Mersin Uluslararası Müzik Festivali işbirliği ile müzik severlerle buluşmaya hazırlanıyor. Konserler ücretsiz ve saatler 19.00’u gösterdiğinde Sanatçılar Meydanı’nda izlenebilecek.   Fiesta Müzik Festivali programında sahne alacak isimler ise şöyle;   18 Eylül Cumartesi, balkan müzik severler için Vistani • 26 Eylül Pazar, flamenko severleri karşılayacak Duende&Flamenko • 1 Ekim Cuma, sevilen balkan melodileri ile Burak Altuni Gypsy Tribute Band • 3 Ekim Pazar, renkli sahnesi ve unutulmayan şarkılarla Retrobus • 7 Ekim Perşembe, pop müzik severler için Fresh sahnede olacak.   Alışılmışın dışındaki yeni çizgisiyle de misafirlerini etkilemekle kalmayan, aynı zamanda Mersin’in modern yüzü ve yeniliklerde öncüsü olmaya devam eden Forum Mersin, tüm etkinlikleri Covid önlemleri çerçevesinde gerçekleştirecektir.   Sonbaharı müzikle, dansla, renkle karşılamak isteyen herkes Forum Mersin Fiesta Müzik Günleri’ne davetli!  
Mersin Uluslararası Müzik Festivali işbirliği ile her hafta birbirinden güzel ve keyifli konserlerle başlıyor.

200 mağazası, 72.000 m2’lik kiralanabilir alanıyla Mersin’in ve bölgenin çekim noktası olan Forum Mersin, sonbahar akşamlarını renklendirecek açıkhava müzik programını ziyaretçilerine özel hazırladı.

 

18 Eylül’de başlayacak konserler serisi, Mersin Uluslararası Müzik Festivali işbirliği ile müzik severlerle buluşmaya hazırlanıyor. Konserler ücretsiz ve saatler 19.00’u gösterdiğinde Sanatçılar Meydanı’nda izlenebilecek.

 

Fiesta Müzik Festivali programında sahne alacak isimler ise şöyle;

 

18 Eylül Cumartesi, balkan müzik severler için Vistani •

26 Eylül Pazar, flamenko severleri karşılayacak Duende&Flamenko •

1 Ekim Cuma, sevilen balkan melodileri ile Burak Altuni Gypsy Tribute Band •

3 Ekim Pazar, renkli sahnesi ve unutulmayan şarkılarla Retrobus •

7 Ekim Perşembe, pop müzik severler için Fresh sahnede olacak.

 

Alışılmışın dışındaki yeni çizgisiyle de misafirlerini etkilemekle kalmayan, aynı zamanda Mersin’in modern yüzü ve yeniliklerde öncüsü olmaya devam eden Forum Mersin, tüm etkinlikleri Covid önlemleri çerçevesinde gerçekleştirecektir.

 

Sonbaharı müzikle, dansla, renkle karşılamak isteyen herkes Forum Mersin Fiesta Müzik Günleri’ne davetli!

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.