Hacı Özkan'dan, ABD Başkanının 'soykırım' açıklamalarına kınama

28.04.2021 - 00:16, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:42
 

Hacı Özkan'dan, ABD Başkanının 'soykırım' açıklamalarına kınama

AK Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan, ABD Başkanı Joe Biden'ın 1915 olaylarını soykırım olarak tanımlamasını yayınladığı mesajla kınadı.

AK Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:   "Türkiye olarak ABD Başkanı Joe Biden'ın 1915 olaylarını soykırım olarak tanımlamasını reddediyor ve şiddetle kınıyoruz. Herhangi bir hukuki ve bilimsel meşruiyeti olmayan bu beyanı hükümsüz olarak kabul ediyoruz. Farklı kültürlerin hoşgörü ve barış içinde bir arada yaşadığı bir tarihe sahibiz. Tarihimizin siyasi ve kasıtlı olarak yanlış tanımlanması bizi, ortak bir kaderi paylaştığımız kardeşlerimize kucak açmaktan, onları korumaktan vazgeçirmeyecektir. Halkımızın çıkarları ve ulusal güvenliğimiz için,   her zaman yaptığımız gibi müttefiklerimizle diyalog ve iş birliğine devam edeceğiz. Ancak, milletimizin tarihini ve Türk halkının itibarını lekelemeye yönelik teşebbüslere karşı koymaktan da hiçbir zaman geri durmayacağız."
AK Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan, ABD Başkanı Joe Biden'ın 1915 olaylarını soykırım olarak tanımlamasını yayınladığı mesajla kınadı.

AK Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

 

"Türkiye olarak ABD Başkanı Joe Biden'ın 1915 olaylarını soykırım olarak tanımlamasını reddediyor ve şiddetle kınıyoruz.
Herhangi bir hukuki ve bilimsel meşruiyeti olmayan bu beyanı hükümsüz olarak kabul ediyoruz.


Farklı kültürlerin hoşgörü ve barış içinde bir arada yaşadığı bir tarihe sahibiz.


Tarihimizin siyasi ve kasıtlı olarak yanlış tanımlanması bizi, ortak bir kaderi paylaştığımız kardeşlerimize kucak açmaktan, onları korumaktan vazgeçirmeyecektir.


Halkımızın çıkarları ve ulusal güvenliğimiz için,   her zaman yaptığımız gibi müttefiklerimizle diyalog ve iş birliğine devam edeceğiz.
Ancak, milletimizin tarihini ve Türk halkının itibarını lekelemeye yönelik teşebbüslere karşı koymaktan da hiçbir zaman geri durmayacağız."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.