Tollu 'Çiftçilerimiz Bu Şehrin Dinamiğidir'

05.03.2020 - 20:46, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Tollu 'Çiftçilerimiz Bu Şehrin Dinamiğidir'

Erdemli Belediyesi, Arpaçbahşiş beldesinde tarımla uğraşan vatandaşların bahçe yollarının sorununu çözdü. Yıllardır asfalt yol için hayal kuran vatandaşlar, Erdemli Belediyesi'nin çalışkan ve liyakatli kadrosunun hummalı çalışması sayesinde tozdan kurtuldu. Hem tarımla uğraşan vatandaşlar, hem de narenciye bahçeleri Erdemli Belediyesi ile artık rahat bir nefes alacak.

Zor Zamanlarında Üreticilerimizin Yanında Olduk Çiftçilerin yol sorunlarının çözümünde başrolü oynayan Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, hiçbir bahanenin arkasına sığınmadan vatandaşların beklentilerine cevap vermek için gece gündüz çalıştıklarının söyledi. Özellikle ekonomik kalkınmaya büyük desteği olan çiftçilerin bahçelerine ulaşmada sorun yaşamaması adına çözüm odaklı çalıştıklarını belirten Tollu, "Bölgemizin en önemli geçim kaynağı narenciye üretimidir ve Erdemli Belediyesi olarak şehrimizin dinamiği olan çiftçilerimizin yanındayız" diye konuştu.   Bahçe Yollarımız Çiçek Gibi Oldu! 2014 yılında yürürlüğe giren büyükşehir yasasıyla birlikte beldelerin Erdemli Belediyesi'nin hizmet alanına dahil olmasıyla beldelerde ezber bozulduğunu bunda da belediye başkanı Mükerrem Tollu'nun başrolü oynadığının altını çizen vatandaşlar hizmetlerden duydukları memnuniyeti paylaştılar. 'Başkanımızın her zaman yanında olacağız' diyen vatandaşlar, "Tarımla uğraşan ve geçimini çiftçilik yaparak sağlayan bizlerin sorunlarına sessiz kalmayan ve her zaman sıkıntılarımızı dinleyerek çözüm sunan belediye başkanımızdan çok memnunuz. Bahçe yollarımızın daha rahat kullanılabilir hale gelmesi için ve hayatımızı kolaylaştırmak adına çalışmalar yapan Erdemli Belediye Başkanımız Sayın Mükerrem Tollu'ya teşekkür ediyoruz. Bahçe yollarımız adeta çiçek gibi oldu. Bundan sonra da bu güzel hizmetlerin devam edeceğine inancımız tam. Başkanımızdan Allah razı olsun" diyerek memnuniyetlerini ifade ettiler.
Erdemli Belediyesi, Arpaçbahşiş beldesinde tarımla uğraşan vatandaşların bahçe yollarının sorununu çözdü. Yıllardır asfalt yol için hayal kuran vatandaşlar, Erdemli Belediyesi'nin çalışkan ve liyakatli kadrosunun hummalı çalışması sayesinde tozdan kurtuldu. Hem tarımla uğraşan vatandaşlar, hem de narenciye bahçeleri Erdemli Belediyesi ile artık rahat bir nefes alacak.

Zor Zamanlarında Üreticilerimizin Yanında Olduk

Çiftçilerin yol sorunlarının çözümünde başrolü oynayan Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, hiçbir bahanenin arkasına sığınmadan vatandaşların beklentilerine cevap vermek için gece gündüz çalıştıklarının söyledi. Özellikle ekonomik kalkınmaya büyük desteği olan çiftçilerin bahçelerine ulaşmada sorun yaşamaması adına çözüm odaklı çalıştıklarını belirten Tollu, "Bölgemizin en önemli geçim kaynağı narenciye üretimidir ve Erdemli Belediyesi olarak şehrimizin dinamiği olan çiftçilerimizin yanındayız" diye konuştu.

 

Bahçe Yollarımız Çiçek Gibi Oldu!

2014 yılında yürürlüğe giren büyükşehir yasasıyla birlikte beldelerin Erdemli Belediyesi'nin hizmet alanına dahil olmasıyla beldelerde ezber bozulduğunu bunda da belediye başkanı Mükerrem Tollu'nun başrolü oynadığının altını çizen vatandaşlar hizmetlerden duydukları memnuniyeti paylaştılar. 'Başkanımızın her zaman yanında olacağız' diyen vatandaşlar, "Tarımla uğraşan ve geçimini çiftçilik yaparak sağlayan bizlerin sorunlarına sessiz kalmayan ve her zaman sıkıntılarımızı dinleyerek çözüm sunan belediye başkanımızdan çok memnunuz. Bahçe yollarımızın daha rahat kullanılabilir hale gelmesi için ve hayatımızı kolaylaştırmak adına çalışmalar yapan Erdemli Belediye Başkanımız Sayın Mükerrem Tollu'ya teşekkür ediyoruz. Bahçe yollarımız adeta çiçek gibi oldu. Bundan sonra da bu güzel hizmetlerin devam edeceğine inancımız tam. Başkanımızdan Allah razı olsun" diyerek memnuniyetlerini ifade ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.