Hacı Özkan Ramazan Bayramını ve 23 Nisan'ı kutladı

Güncel 20.04.2023 - 14:00, Güncelleme: 23.04.2023 - 12:13
 

Hacı Özkan Ramazan Bayramını ve 23 Nisan'ı kutladı

Ak Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan yayınladığı mesajla tüm Mersin halkının Ramazan Bayramını ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı.

Özkan, mesajında şu ifadelere yer verdi: "Milletçe, güzelliklerin ve iyiliklerin yaşandığı, kardeşlik, dostluk, yardımlaşma ve dayanışma duygularının doruğa ulaştığı, ayrıca dargınların barıştığı bir Ramazan Bayramına daha kavuşmanın huzuru içindeyiz.   Bayramlar; insanların dargınlık ve kırgınlıkları bir kenara bırakarak birbirine yaklaştığı, yüreklerindeki sevgi, saygı ve hoşgörü duygularının güçlenmesine vesile olan çok özel günlerimizdir. Bu vesile ile Ramazan Bayramımızı sağlıklı, mutlu, huzurlu bir ortamda, neşe içinde, sevdiklerimizle birlikte kutlayalım. Unutmamalıyız ki; bu güzel bayramı, bugün ülkemizde huzur içerisinde yaşayabilmemizi, mukaddes değerleri uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize borçluyuz. Bu vesileyle, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi şükran ve minnetle yâd ediyorum.  Milli ve manevi değerlerimize sahip çıkarak, hayatımıza sevgi, saygı, yardımlaşma, dayanışma ve hoşgörü duygularını hâkim kıldığımız sürece, daha güzel günlere ulaşmayı temenni eder, tüm hemşehrilerimizin, vatandaşlarımızın ve  milletimizin Ramazan Bayramını kutluyorum." Ramazan Bayramı ile birlikte “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı”nı da kutlamanın sevinç ve coşkusunu yaşadıklarını belirten Özkan, “23 Nisan, ülkemiz ve milletimiz için çok önemli bir ana tanıklık etmiş, asil bir milletin verdiği bağımsızlık mücadelesinin ardından birlik ve beraberliğin bayraklaştığı gün olmuştur. Milli egemenliğin muhteşem bir şekilde tecelli ettiği bu günün ve benzeri günlerin ülkemiz için daha güçlü, daha sağlam birlik ve beraberliğe vesile olması en büyük dilek ve temennimizdir. Bu duygu, düşünce ve umutlarla Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve mücadele arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi saygı, şükran ve minnetle anarken,  başta bugünü anlamlandıran çocuklarımız olmak üzere, ülkemizin, milletimizin ve tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.                                                                                                                                  
Ak Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan yayınladığı mesajla tüm Mersin halkının Ramazan Bayramını ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı.

Özkan, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Milletçe, güzelliklerin ve iyiliklerin yaşandığı, kardeşlik, dostluk, yardımlaşma ve dayanışma duygularının doruğa ulaştığı, ayrıca dargınların barıştığı bir Ramazan Bayramına daha kavuşmanın huzuru içindeyiz.  

Bayramlar; insanların dargınlık ve kırgınlıkları bir kenara bırakarak birbirine yaklaştığı, yüreklerindeki sevgi, saygı ve hoşgörü duygularının güçlenmesine vesile olan çok özel günlerimizdir. Bu vesile ile Ramazan Bayramımızı sağlıklı, mutlu, huzurlu bir ortamda, neşe içinde, sevdiklerimizle birlikte kutlayalım.

Unutmamalıyız ki; bu güzel bayramı, bugün ülkemizde huzur içerisinde yaşayabilmemizi, mukaddes değerleri uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize borçluyuz. Bu vesileyle, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi şükran ve minnetle yâd ediyorum. 

Milli ve manevi değerlerimize sahip çıkarak, hayatımıza sevgi, saygı, yardımlaşma, dayanışma ve hoşgörü duygularını hâkim kıldığımız sürece, daha güzel günlere ulaşmayı temenni eder, tüm hemşehrilerimizin, vatandaşlarımızın ve  milletimizin Ramazan Bayramını kutluyorum."

Ramazan Bayramı ile birlikte “ 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı”nı da kutlamanın sevinç ve coşkusunu yaşadıklarını belirten Özkan, “23 Nisan, ülkemiz ve milletimiz için çok önemli bir ana tanıklık etmiş, asil bir milletin verdiği bağımsızlık mücadelesinin ardından birlik ve beraberliğin bayraklaştığı gün olmuştur. Milli egemenliğin muhteşem bir şekilde tecelli ettiği bu günün ve benzeri günlerin ülkemiz için daha güçlü, daha sağlam birlik ve beraberliğe vesile olması en büyük dilek ve temennimizdir.

Bu duygu, düşünce ve umutlarla Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve mücadele arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi saygı, şükran ve minnetle anarken,  başta bugünü anlamlandıran çocuklarımız olmak üzere, ülkemizin, milletimizin ve tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.                                                                                                                                

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.