Hasan Tüzün, Yeni Yılı ve Mersin'in Kurtuluşunun 101. yıldönümünü kutladı.

Güncel 30.12.2022 - 10:27, Güncelleme: 30.12.2022 - 10:33
 

Hasan Tüzün, Yeni Yılı ve Mersin'in Kurtuluşunun 101. yıldönümünü kutladı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Akdeniz Belediyesinin Ak Partili Meclis üyesi Hasan Tüzün, yeni yılı ve 3 Ocak Mersin’in kurtuluşunun 101. yıldönümünü kutladı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Akdeniz Belediyesinin Ak Partili Meclis üyesi Hasan Tüzün, yayınladığı mesajla yeni yılı ve 3 Ocak Mersin’in düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Yeni yılda yine en büyük zenginliğin birlik ve beraberlik olacağını belirten Tüzün, mesajında “2023 yılının hayırlara vesile olmasını diler, tüm Mersin halkına sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini temenni ederim.”dedi Kentimizin düşman işgalinden kurtuluşunun 101. Yıl dönümünü büyük bir gurur, sevinç ve heyecanla kutladıklarını belirten Tüzün, “ Mersin'in düşman işgalinden kurtuluşu hem siyasal hem de tarihi bir zaferdir. Aziz milletimizin ve kahraman ordumuzun, istiklal ve hürriyete olan aşkı, inancı, cesaret ve fedakârlığı bu büyük zaferi gerçekleştirmiştir. Mersin’imizin düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yıldönümünde başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, kurtuluş mücadelesi sırasında canlarını feda etme pahasına bu güzel ülkeyi bizlere armağan eden aziz şehitlerimizi, gazilerimizi ve isimsiz kahramanlarımızı rahmetle anıyorum.”dedi                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    
Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Akdeniz Belediyesinin Ak Partili Meclis üyesi Hasan Tüzün, yeni yılı ve 3 Ocak Mersin’in kurtuluşunun 101. yıldönümünü kutladı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Akdeniz Belediyesinin Ak Partili Meclis üyesi Hasan Tüzün, yayınladığı mesajla yeni yılı ve 3 Ocak Mersin’in düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Yeni yılda yine en büyük zenginliğin birlik ve beraberlik olacağını belirten Tüzün, mesajında “2023 yılının hayırlara vesile olmasını diler, tüm Mersin halkına sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini temenni ederim.”dedi

Kentimizin düşman işgalinden kurtuluşunun 101. Yıl dönümünü büyük bir gurur, sevinç ve heyecanla kutladıklarını belirten Tüzün, “ Mersin'in düşman işgalinden kurtuluşu hem siyasal hem de tarihi bir zaferdir. Aziz milletimizin ve kahraman ordumuzun, istiklal ve hürriyete olan aşkı, inancı, cesaret ve fedakârlığı bu büyük zaferi gerçekleştirmiştir.

Mersin’imizin düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yıldönümünde başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, kurtuluş mücadelesi sırasında canlarını feda etme pahasına bu güzel ülkeyi bizlere armağan eden aziz şehitlerimizi, gazilerimizi ve isimsiz kahramanlarımızı rahmetle anıyorum.”dedi                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.