Hizmet İçi Eğitim Protokolu İmzalandı

Güncel 31.05.2023 - 08:03, Güncelleme: 31.05.2023 - 08:03
 

Hizmet İçi Eğitim Protokolu İmzalandı

Mersin Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Mezitli Belediyesi arasında hizmet içi eğitim protokolü imzalandı

Eğitime katılacak personeller, Empati ve Etkili İletişim, Halkla İlişkiler, Görgü ve Nezaket Kuralları, Stres ve Öfke Yönetimi ve Protokol Kuralları gibi dersler görecek. Toplamda 20 saat sürecek olan eğitimin sonunda katılımcılara ''Katılım Belgesi'' verilecek. Protokol ile ilgili bilgi veren Mersin Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. İlhan Ege;  ‘’Bugün işbirliği protokolü düzenledik. Bu protokol anlaşmasıyla birlikte, bu yıl hem belediye personellerine yönelik eğitimler hem vatandaşlarımıza yönelik etkinlikleri beraber düzenlemeyi planlıyoruz. Destek ve katkılarından dolayı Mezitli Belediye Başkanı Sayın Neşet Tarhan’a teşekkür ediyorum. Amacımız kamusal hizmet. Umarım hem Mezitli Belediyesi çalışanlarına hem Mezitlili  vatandaşlarımıza faydalı etkinlikler gerçekleştireceğiz.’’ dedi. TÜRKİYE’NİN EN İYİ BELEDİYESİ OLMAYI HEDEFLİYORUZ Daha mutlu Mezitli için çok çalışacaklarını belirten Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, ‘’Bizim parolamız sadece iyi belediye olmak değil, Türkiye’de en iyi belediye olmayı hedefliyoruz. En iyi belediye olmak çok kolay bir şey değil, bunun nedenlerinden birisi de eğitim konusunda eksiklerimizin olduğudur. Mersin Üniversitesi Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. İlhan Ege ile irtibat kurduk ve bugün bir işbirliği protokolü imzaladık. Eğitim konusunda periyodik şekilde çalışmalarımız olacak, bu eğitimlerden hepimiz halkımızla birlikte çok yararlanacağız. Daha iyi personeller ile birlikte halkımıza daha iyi hizmet edeceğiz. Halkımızla daha iyi diyalog kuracağız.  İnsanların daha mutlu olduğu bir Mezitli’nin olmasında katkılarından dolayı; Mersin Üniversitesine ve hocam Prof. Dr. İlhan Ege’ye çok teşekkür ederiz.’’ dedi.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          
Mersin Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Mezitli Belediyesi arasında hizmet içi eğitim protokolü imzalandı

Eğitime katılacak personeller, Empati ve Etkili İletişim, Halkla İlişkiler, Görgü ve Nezaket Kuralları, Stres ve Öfke Yönetimi ve Protokol Kuralları gibi dersler görecek. Toplamda 20 saat sürecek olan eğitimin sonunda katılımcılara ''Katılım Belgesi'' verilecek.

Protokol ile ilgili bilgi veren Mersin Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. İlhan Ege;  ‘’Bugün işbirliği protokolü düzenledik. Bu protokol anlaşmasıyla birlikte, bu yıl hem belediye personellerine yönelik eğitimler hem vatandaşlarımıza yönelik etkinlikleri beraber düzenlemeyi planlıyoruz. Destek ve katkılarından dolayı Mezitli Belediye Başkanı Sayın Neşet Tarhan’a teşekkür ediyorum. Amacımız kamusal hizmet. Umarım hem Mezitli Belediyesi çalışanlarına hem Mezitlili  vatandaşlarımıza faydalı etkinlikler gerçekleştireceğiz.’’ dedi.

TÜRKİYE’NİN EN İYİ BELEDİYESİ OLMAYI HEDEFLİYORUZ

Daha mutlu Mezitli için çok çalışacaklarını belirten Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, ‘’Bizim parolamız sadece iyi belediye olmak değil, Türkiye’de en iyi belediye olmayı hedefliyoruz. En iyi belediye olmak çok kolay bir şey değil, bunun nedenlerinden birisi de eğitim konusunda eksiklerimizin olduğudur. Mersin Üniversitesi Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. İlhan Ege ile irtibat kurduk ve bugün bir işbirliği protokolü imzaladık. Eğitim konusunda periyodik şekilde çalışmalarımız olacak, bu eğitimlerden hepimiz halkımızla birlikte çok yararlanacağız. Daha iyi personeller ile birlikte halkımıza daha iyi hizmet edeceğiz. Halkımızla daha iyi diyalog kuracağız.  İnsanların daha mutlu olduğu bir Mezitli’nin olmasında katkılarından dolayı; Mersin Üniversitesine ve hocam Prof. Dr. İlhan Ege’ye çok teşekkür ederiz.’’ dedi.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.