Hüseyin Bozdemir'in Adı Sokakta Yaşatılacak

Güncel 26.11.2022 - 16:03, Güncelleme: 26.11.2022 - 16:03
 

Hüseyin Bozdemir'in Adı Sokakta Yaşatılacak

2 ay önce hayatını kaybeden Anamur Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Bozdemir'in adı doğduğu evin bulunduğu sokakta yaşatılacak.

Yaklaşık 2 yıldır kanser hastalığı ile verdiği mücadeleye yenik düşerek hayatını kaybeden Milliyetçi Hareket Partili Anamur Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Bozdemir'in ismi doğup büyüdüğü evin bulunduğu Bahçe Mahallesi 1101 Sokağa verildi. Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç'ın teklifi ile belediye meclisinde yapılan oylama sonucunda oy birliği ile Bahçe Mahallesi 1101 Sokağın adı Hüseyin Bozdemir Sokağı olarak değiştirilmişti. Bugün gerçekleştirilen programda 1101 Sokağın tabelası değiştirilerek yerine Hüseyin Bozdemir Sokağı Tabelası takıldı. Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, Belediye Meclis Üyeleri, Başkan Yardımcıları, basın temsilcileri ve Bozdemir ailesinin de katıldığı programda konuşan Başkan Kılınç: "2 ay önce ebediyete uğurladığımız yol arkadaşımız Hüseyin Bozdemir'in isminin doğup büyüdüğü evin bulunduğu sokakta yaşatılması için meclis kararı almıştık. Bugün aldığımız kararın gereğini yerine getirerek sokağın tabelasını değiştiriyoruz. Bugünden sonra Hüseyin kardeşimizin adı bu sokakta yaşayacak.Hem siyasette hem dostlukta yanımızdan ayrılmayan değerli kardeşim Hüseyin Bozdemir'e birkez daha Allah'tan rahmet diliyorum." dedi.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 
2 ay önce hayatını kaybeden Anamur Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Bozdemir'in adı doğduğu evin bulunduğu sokakta yaşatılacak.

Yaklaşık 2 yıldır kanser hastalığı ile verdiği mücadeleye yenik düşerek hayatını kaybeden Milliyetçi Hareket Partili Anamur Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Bozdemir'in ismi doğup büyüdüğü evin bulunduğu Bahçe Mahallesi 1101 Sokağa verildi.

Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç'ın teklifi ile belediye meclisinde yapılan oylama sonucunda oy birliği ile Bahçe Mahallesi 1101 Sokağın adı Hüseyin Bozdemir Sokağı olarak değiştirilmişti.
Bugün gerçekleştirilen programda 1101 Sokağın tabelası değiştirilerek yerine Hüseyin Bozdemir Sokağı Tabelası takıldı.
Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, Belediye Meclis Üyeleri, Başkan Yardımcıları, basın temsilcileri ve Bozdemir ailesinin de katıldığı programda konuşan Başkan Kılınç: "2 ay önce ebediyete uğurladığımız yol arkadaşımız Hüseyin Bozdemir'in isminin doğup büyüdüğü evin bulunduğu sokakta yaşatılması için meclis kararı almıştık. Bugün aldığımız kararın gereğini yerine getirerek sokağın tabelasını değiştiriyoruz. Bugünden sonra Hüseyin kardeşimizin adı bu sokakta yaşayacak.Hem siyasette hem dostlukta yanımızdan ayrılmayan değerli kardeşim Hüseyin Bozdemir'e birkez daha Allah'tan rahmet diliyorum." dedi.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.