İçel Sanat Kulübü'nde Başkanlığa Fatih Alkar Seçildi

Güncel 29.01.2023 - 10:34, Güncelleme: 29.01.2023 - 10:47
 

İçel Sanat Kulübü'nde Başkanlığa Fatih Alkar Seçildi

İçel Sanat Kulübü Olağanüstü Genel Kurulunu gerçekleştirdi .Yeni dönemde Fatih Alkar'ın başkanlığını yaptığı yönetim görev yapacak .

Genel Kurulun divan başkanlığını Vural Zafer Demiralp, yardımcılığına Zeki Kılıçdoğan ve katipliğe de Murat Uçar seçildi. Açılış konuşmasını gerçekleştiren mevcut Yönetim Kurulu başkanı Mecit Baskın “ Şu an da yeni bir vizyon zamanıdır. Bizim bıraktığımız yerden kulübümüzün önemli üyeleri, kulübün kurulduğu günden beri yaptığı işlere şahit olmuş, havasını solumuş, suyunu içmiş, tozunu yutmuş,çok mümtaz yeni üye arkadaşlarımız yeni kurulları oluşturuyorlar. Yeni dostlarımızı aramıza alarak, onlara kurulumuzda yer vererek harman edilmiş bir yönetim oluşacağı anlaşılıyor.Geldiğiniz için çok teşekkür ediyorum” dedi. Daha sonra yönetim kurulu çalışma raporları okundu ve multivizyon gösterimi yapıldı. Genel Kurulda çalışma dönemi gelir gider, 2023 dönemi tahmini bütçesi ve denetleme kurulu raporu okundu ve tüm raporlar oylanarak kabul edildi. Olağanüstü kurulda raporların okunmasıu ve onaylanmasını ardından yönetim kurulu, disiplin kurulu, ve denetleme kurulu ile danışma kurulu kurulu üyelerin seçimine geçildi. Seçime tek liste ile gidilid. Yeni dönemde başkanlığa seçilen Fatih Aklar, yaptığı teşekkür konuşmasında  şu ifadelere yer verdi:”Öncelikle genel kurula gelen gelemeyen İçel Sanat Kulübünün değerli üyelerine teşekkür ediyorum.Uzunca bir sürredir başkanlıkla ilgili herhangi bir görev almamıştım.Ancak bu süreç içerisinde pandemi ve ekonomik krizle bağlantılı bir takım gelişmelerden hareketle biz İçel Sanat Kulübü olarak Olağanüstü Genel Kurula gitmek zorunda kaldık. Bir yıllığına Sayın Mecit Baskın görevini tamamladı. İki yılda bir seçimlerimiz gerçekleşiyor. Kendisine ve yöneyimdeki arkadaşlara teşekkür ediyorum. Bu bit yıl ve sonrasında yine genel kurulun takdiri ile İçel Sanat Kulübünde yeniliklere imza atmak istiyoruz. Eski başkanlarımız doğal olarak danışma kurulu üyeleri oluyor. Bu istişare sonucunda benim başkanlığa uygun olduğum belirtildi. Ben de dostlarımla arkadaşlarımla konuştum. Kulüpteki büyüklerime danıştım. Yeni bir yönetimle bu güzel nadide kent için sanat adına ne yapabiliriz? Onlar konuşacağız. Sanata, edebiyata bu kentin çok ihtiyacı var.Kent kültürüne çok katkısı olan ve Mersin’in amiral gemisi olan İçel Sanat Kulübü bu anlamda yeniliklere imza atacak.Tabi ki istişare , dayanışma, birlik ve beraberlikle bunlar olacak. Dolayısıyla biz bu görevi en iyi şekilde yapmaya gayret edeceğiz.” İçel Sanat Kulübünde oluşan yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Fatih Alkar- Başkan Sedat Kutlu, Baha Sadık Akıner, Ruhsar Uçar, Ali Işınak, Nuray Öngeç, Duygu Deniz Demirel, Ali Murat Merzeci, Ali Gök Denetleme Kurulu üyeleri: Zekeriya Yüce Nuriye Karaoğuz Ali Yedigöz Disiplin kurulu üyeleri: Halis Gönen Zarife Pire H.Nafiz Alpsoylu  
İçel Sanat Kulübü Olağanüstü Genel Kurulunu gerçekleştirdi .Yeni dönemde Fatih Alkar'ın başkanlığını yaptığı yönetim görev yapacak .

Genel Kurulun divan başkanlığını Vural Zafer Demiralp, yardımcılığına Zeki Kılıçdoğan ve katipliğe de Murat Uçar seçildi.

Açılış konuşmasını gerçekleştiren mevcut Yönetim Kurulu başkanı Mecit Baskın “ Şu an da yeni bir vizyon zamanıdır. Bizim bıraktığımız yerden kulübümüzün önemli üyeleri, kulübün kurulduğu günden beri yaptığı işlere şahit olmuş, havasını solumuş, suyunu içmiş, tozunu yutmuş,çok mümtaz yeni üye arkadaşlarımız yeni kurulları oluşturuyorlar. Yeni dostlarımızı aramıza alarak, onlara kurulumuzda yer vererek harman edilmiş bir yönetim oluşacağı anlaşılıyor.Geldiğiniz için çok teşekkür ediyorum” dedi.

Daha sonra yönetim kurulu çalışma raporları okundu ve multivizyon gösterimi yapıldı.

Genel Kurulda çalışma dönemi gelir gider, 2023 dönemi tahmini bütçesi ve denetleme kurulu raporu okundu ve tüm raporlar oylanarak kabul edildi.

Olağanüstü kurulda raporların okunmasıu ve onaylanmasını ardından yönetim kurulu, disiplin kurulu, ve denetleme kurulu ile danışma kurulu kurulu üyelerin seçimine geçildi. Seçime tek liste ile gidilid.

Yeni dönemde başkanlığa seçilen Fatih Aklar, yaptığı teşekkür konuşmasında  şu ifadelere yer verdi:”Öncelikle genel kurula gelen gelemeyen İçel Sanat Kulübünün değerli üyelerine teşekkür ediyorum.Uzunca bir sürredir başkanlıkla ilgili herhangi bir görev almamıştım.Ancak bu süreç içerisinde pandemi ve ekonomik krizle bağlantılı bir takım gelişmelerden hareketle biz İçel Sanat Kulübü olarak Olağanüstü Genel Kurula gitmek zorunda kaldık. Bir yıllığına Sayın Mecit Baskın görevini tamamladı. İki yılda bir seçimlerimiz gerçekleşiyor. Kendisine ve yöneyimdeki arkadaşlara teşekkür ediyorum. Bu bit yıl ve sonrasında yine genel kurulun takdiri ile İçel Sanat Kulübünde yeniliklere imza atmak istiyoruz. Eski başkanlarımız doğal olarak danışma kurulu üyeleri oluyor. Bu istişare sonucunda benim başkanlığa uygun olduğum belirtildi. Ben de dostlarımla arkadaşlarımla konuştum. Kulüpteki büyüklerime danıştım. Yeni bir yönetimle bu güzel nadide kent için sanat adına ne yapabiliriz? Onlar konuşacağız. Sanata, edebiyata bu kentin çok ihtiyacı var.Kent kültürüne çok katkısı olan ve Mersin’in amiral gemisi olan İçel Sanat Kulübü bu anlamda yeniliklere imza atacak.Tabi ki istişare , dayanışma, birlik ve beraberlikle bunlar olacak. Dolayısıyla biz bu görevi en iyi şekilde yapmaya gayret edeceğiz.”

İçel Sanat Kulübünde oluşan yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

Fatih Alkar- Başkan

Sedat Kutlu,

Baha Sadık Akıner,

Ruhsar Uçar,

Ali Işınak,

Nuray Öngeç,

Duygu Deniz Demirel,

Ali Murat Merzeci,

Ali Gök

Denetleme Kurulu üyeleri:

Zekeriya Yüce

Nuriye Karaoğuz

Ali Yedigöz

Disiplin kurulu üyeleri:

Halis Gönen

Zarife Pire

H.Nafiz Alpsoylu

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Lale Akin ulus Alaettin ulus
(29.01.2023 14:21 - #279)
Tüm ekibi tebrik ediyorum, umuyorum çok güzel çalismalari olacak.Degerli dostumuz Nuray Ongec hanımefendinin kulübe güzel katkıları ile daha iyi bir platforma ulaşacağını inanıyor başarılar diliyoruz.
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.