İçel Sanat Kulübü’nden 2. Mizah Günleri

Kültür-Sanat 30.05.2023 - 16:35, Güncelleme: 30.05.2023 - 16:35
 

İçel Sanat Kulübü’nden 2. Mizah Günleri

İçel Sanat Kulübü 2.Mizah Günleri ile tüm Mersin halkını ve sanat dostlarını buluşturuyor.

2-3 Haziran'da gerçekleşecek 2. mizah günleri tanıtım toplantısı gerçekleşti. Basın toplantısına İSK Başkanı Alkar'ın yanı sıra Sanat Organizatörü Yunus Özdemir, İSK Yönetim Kurulu Üyeleri  Somer Helvacı, Ali Gök, Nuray Özgenç, Sedat Kutlu ve basın mensupları katıldı. İçel Sanat Kulübü Başkanı Fatih Alkar etkinliklşe ilgili yaptığı açıklamada "Oğuz Aral, Tekin Aral, Nuri Kurtcebe, Gırgır, Fırt, Çarşaf, Leman; bizler bu ustaların karikatürleri ve dergiler ile büyüdük, gülerken düşündük. Yani gülmek bulaşıcıdır dostlar; hele sanat ile bütünleşince gülmek daha da anlam kazanıyor. Bizler İçel Sanat Kulübü camiası olarak güzel sanatların her dalını 34 yıldır kulübümüz ile sanatseverleri, üyelerimizi, kulüp dostlarımızı buluşturmanın gayreti içerisindeyiz. Bu yıl yapacağımız İçel Sanat Kulübü XXVIII. Mersin Arkeoloji Günleri Günleri, Felsefe Günleri, Sanat Tarihi Günleri bu etkinliklerimizden sadece bir kaçı… İşte bu mânâda kentimiz bütünselliğinde çaba gösterdiğimiz gülmek bulaşıcıdır, sanat iyileştirir, sanat hayattır felsefesini benimseyen bizler; geleneksel olmasını istediğimiz İçel Sanat Kulübü 2.Mizah Günleri ile halkımızı, sanat dostlarını buluşturmak istiyoruz. İki gün sürecek etkinlik programımız bültenimizin ekindedir. Sevgili Mersinliler; karikatür ustalarının bizlerle olacağı ve senarist, yönetmen, oyuncu 6 yılda 400 kez tek kişilik gösteri sunan izlerken, gülerken düşüneceğimiz üstâd Müfit Can Saçıntı’nın “İTİRAZ EDİYORUM” gösterisi dahil ve “Adalet” temalı karikatür sergimizde, atölyemizde bizlerle birlikte şahane 2 gün yaşayalım.Bekliyoruz. Bu etkinliğimizi sanat ve sanatçı dostu Ekin Sanat Merkezi sahibi ve aynı zamanda üyemiz Yunus Özdemir üstlendi. Bununla birlikte etkinlik paydaşlarımız Mersin Barosu, Mersin Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası, Mersin Gazeteciler Cemiyeti ve Mersin Kent konseyi’ne; ayrıca başta Mersin Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerimiz Tarsus, Mezitli, Yenişehir, Akdeniz ve Toroslar belediyelerine ve tüm sponsorlarımıza teşekkür ederiz."dedi                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               
İçel Sanat Kulübü 2.Mizah Günleri ile tüm Mersin halkını ve sanat dostlarını buluşturuyor.

2-3 Haziran'da gerçekleşecek 2. mizah günleri tanıtım toplantısı gerçekleşti. Basın toplantısına İSK Başkanı Alkar'ın yanı sıra Sanat Organizatörü Yunus Özdemir, İSK Yönetim Kurulu Üyeleri  Somer Helvacı, Ali Gök, Nuray Özgenç, Sedat Kutlu ve basın mensupları katıldı.

İçel Sanat Kulübü Başkanı Fatih Alkar etkinliklşe ilgili yaptığı açıklamada "Oğuz Aral, Tekin Aral, Nuri Kurtcebe, Gırgır, Fırt, Çarşaf, Leman; bizler bu ustaların karikatürleri ve dergiler ile büyüdük, gülerken düşündük. Yani gülmek bulaşıcıdır dostlar; hele sanat ile bütünleşince gülmek daha da anlam kazanıyor. Bizler İçel Sanat Kulübü camiası olarak güzel sanatların her dalını 34 yıldır kulübümüz ile sanatseverleri, üyelerimizi, kulüp dostlarımızı buluşturmanın gayreti içerisindeyiz.

Bu yıl yapacağımız İçel Sanat Kulübü XXVIII. Mersin Arkeoloji Günleri Günleri, Felsefe Günleri, Sanat Tarihi Günleri bu etkinliklerimizden sadece bir kaçı…

İşte bu mânâda kentimiz bütünselliğinde çaba gösterdiğimiz gülmek bulaşıcıdır, sanat iyileştirir, sanat hayattır felsefesini benimseyen bizler; geleneksel olmasını istediğimiz İçel Sanat Kulübü 2. Mizah Günleri ile halkımızı, sanat dostlarını buluşturmak istiyoruz.

İki gün sürecek etkinlik programımız bültenimizin ekindedir.

Sevgili Mersinliler; karikatür ustalarının bizlerle olacağı ve senarist, yönetmen, oyuncu 6 yılda 400 kez tek kişilik gösteri sunan izlerken, gülerken düşüneceğimiz üstâd Müfit Can Saçıntı’nın “İTİRAZ EDİYORUM” gösterisi dahil ve “Adalet” temalı karikatür sergimizde, atölyemizde bizlerle birlikte şahane 2 gün yaşayalım.Bekliyoruz.

Bu etkinliğimizi sanat ve sanatçı dostu Ekin Sanat Merkezi sahibi ve aynı zamanda üyemiz Yunus Özdemir üstlendi. Bununla birlikte etkinlik paydaşlarımız Mersin Barosu, Mersin Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası, Mersin Gazeteciler Cemiyeti ve Mersin Kent konseyi’ne; ayrıca başta Mersin Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerimiz Tarsus, Mezitli, Yenişehir, Akdeniz ve Toroslar belediyelerine ve tüm sponsorlarımıza teşekkür ederiz."dedi                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.