İçel Sanat Kulübü'nden yeni sanat atölyeleri hizmeti

Kültür-Sanat 14.03.2023 - 15:44, Güncelleme: 14.03.2023 - 15:44
 

İçel Sanat Kulübü'nden yeni sanat atölyeleri hizmeti

Kafe- kitaplık- galeri ve atölye olarak yeniden düzenlenen İçel Sanat Kulübü zemin katında üyelere, dostlara ve gençlere hizmet vermeye devam ediyor.

Kafe- kitaplık- galeri ve atölye olarak yeniden düzenlenen ve bir süre önce açılışı yapılan İçel Sanat Kulübü zemin katındaki Ali Mact Nane salonunda ve bahçesinde üyelere, dostlara ve gençlere yeni sanat atölyeleri ile hizmet vermeye devam ediyor. İçel Sanat Kulübü Yönetim Kurulunca yapılan açıklamada "Bahçesi ile birlikte kent içinde soluk alınan bir hava gibi kültür ve sanat üreten bir merkez olarak üyelerimiz, dostlarımız, misafirlerimiz  ve gençlerimiz buluştuğumuz ve sohbet ettiğimiz, özellikle bahçemizde bir şeyler yiyip içebildiğimiz giriş katımız en az 60 kişiye hitmek vermektedir.Özgün ortamında  bahçemizde ve kapalı mekanımızda bir sergi eşliğinde ve arzu edilirse kitaplığımızdan da faydalanarak ya da sanatsal bir atölye çalışmasına tanıklık ederek, üyemiz tarafından özel olrak oluşturulan lezzetli taze sunumlarımızla kaliteli zaman geçirmek isteyen herkesai bekliyoruz. " denildi. İçel Sanat Kulübü atölyesinde; Dr.Orhan Özdemir yönetiminde "Eleştirisel düşünme ve yazma" atölyesi, Selin Ateş yönetiminde "Güzel sanatlara hazırlık" atölyesi, Hasan Canel yönetiminde "Ahşap Yontu" atölyesi, Hakan Erondor yönetiminde "Güzel konuşma ve şiir yorumlama, tiyatral çalışma" atölyesi ve  Seyhan Atamer yönetiminde "Deri İşleme" atölyesi bulunmaktadır.                                                                                                                                                                                                                                                                                                             
Kafe- kitaplık- galeri ve atölye olarak yeniden düzenlenen İçel Sanat Kulübü zemin katında üyelere, dostlara ve gençlere hizmet vermeye devam ediyor.

Kafe- kitaplık- galeri ve atölye olarak yeniden düzenlenen ve bir süre önce açılışı yapılan İçel Sanat Kulübü zemin katındaki Ali Mact Nane salonunda ve bahçesinde üyelere, dostlara ve gençlere yeni sanat atölyeleri ile hizmet vermeye devam ediyor.

İçel Sanat Kulübü Yönetim Kurulunca yapılan açıklamada "Bahçesi ile birlikte kent içinde soluk alınan bir hava gibi kültür ve sanat üreten bir merkez olarak üyelerimiz, dostlarımız, misafirlerimiz  ve gençlerimiz buluştuğumuz ve sohbet ettiğimiz, özellikle bahçemizde bir şeyler yiyip içebildiğimiz giriş katımız en az 60 kişiye hitmek vermektedir.Özgün ortamında  bahçemizde ve kapalı mekanımızda bir sergi eşliğinde ve arzu edilirse kitaplığımızdan da faydalanarak ya da sanatsal bir atölye çalışmasına tanıklık ederek, üyemiz tarafından özel olrak oluşturulan lezzetli taze sunumlarımızla kaliteli zaman geçirmek isteyen herkesai bekliyoruz. " denildi.

İçel Sanat Kulübü atölyesinde;

Dr.Orhan Özdemir yönetiminde "Eleştirisel düşünme ve yazma" atölyesi,

Selin Ateş yönetiminde "Güzel sanatlara hazırlık" atölyesi,

Hasan Canel yönetiminde "Ahşap Yontu" atölyesi,

Hakan Erondor yönetiminde "Güzel konuşma ve şiir yorumlama, tiyatral çalışma" atölyesi ve 

Seyhan Atamer yönetiminde "Deri İşleme" atölyesi bulunmaktadır.                                                                                                                                                                                                                                                                                                             

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.