İl Başkanı Aldemir, 30 Ağustos Zafer Bayramını Kutladı

Güncel 29.08.2023 - 18:10, Güncelleme: 29.08.2023 - 18:10
 

İl Başkanı Aldemir, 30 Ağustos Zafer Bayramını Kutladı

Ak Parti Mersin İl Başkanı Adem Aldemir 'Bu zafer, Bağımsızlığa ve Özgürlüğe Olan İnançtır'

30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınlayan AK Parti Mersin İl Başkanı Adem Aldemir,” Milletimizin şanlı istiklal mücadelesinin adım adım zafere ulaşmasını sembolü olan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı her yıl olduğu gibi bu yıl da büyük bir coşku ve gururla kutlayacağız.” dedi “Bu zafer, Bağımsızlığa ve Özgürlüğe Olan İnançtır” 30 Ağustos Zaferinin, milletin bağımsızlığa ve özgürlüğe olan inancın kararlı bir yansıması olduğunu kaydeden İl Başkanı Adem Aldemir,” Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Başkomutanlığındaki ordularımızla kazandığımız en büyük destanın 101.yıldönümünde tüm vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramını gönülden kutluyorum. 30 Ağustos, “Ya İstiklal Ya İzmihlal” tercihiyle baş başa bırakılan bir milletin, bağımsızlık ve şerefi için neleri göze alabileceğinin en açık ispatıdır. 101 yıl önce her türlü yokluk, imkânsızlıklara rağmen ecdadımızın destansı mücadeleleriyle kazanılan bu zafer; Türk milletinin bağımsızlığa ve özgürlüğe olan inancının kararlı bir yansımasıdır. Bizlere düşen görev, vatan toprakları için gözünü dahi kırpmadan canını feda eden ecdadımızın kurduğu cumhuriyetimize ve kazanımlarına hassasiyetle sahip çıkmak, ülkemizi uygarlık yarışında en üst sıralara taşımak olmalıdır. Bu kutlu zaferin yıldönümünde, bir kez daha yüce milletimizi ve onun bağrından çıkmış kahraman ordumuzu kutluyor; başta büyük zaferin başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, istiklal savaşımızın tüm kahramanlarını, dünden bugüne tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, şükran ve minnetle anıyoruz.”şeklinde konuştu.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              
Ak Parti Mersin İl Başkanı Adem Aldemir 'Bu zafer, Bağımsızlığa ve Özgürlüğe Olan İnançtır'

30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınlayan AK Parti Mersin İl Başkanı Adem Aldemir,” Milletimizin şanlı istiklal mücadelesinin adım adım zafere ulaşmasını sembolü olan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı her yıl olduğu gibi bu yıl da büyük bir coşku ve gururla kutlayacağız.” dedi

“Bu zafer, Bağımsızlığa ve Özgürlüğe Olan İnançtır”

30 Ağustos Zaferinin, milletin bağımsızlığa ve özgürlüğe olan inancın kararlı bir yansıması olduğunu kaydeden İl Başkanı Adem Aldemir,” Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Başkomutanlığındaki ordularımızla kazandığımız en büyük destanın 101.yıldönümünde tüm vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramını gönülden kutluyorum. 30 Ağustos, “Ya İstiklal Ya İzmihlal” tercihiyle baş başa bırakılan bir milletin, bağımsızlık ve şerefi için neleri göze alabileceğinin en açık ispatıdır. 101 yıl önce her türlü yokluk, imkânsızlıklara rağmen ecdadımızın destansı mücadeleleriyle kazanılan bu zafer; Türk milletinin bağımsızlığa ve özgürlüğe olan inancının kararlı bir yansımasıdır. Bizlere düşen görev, vatan toprakları için gözünü dahi kırpmadan canını feda eden ecdadımızın kurduğu cumhuriyetimize ve kazanımlarına hassasiyetle sahip çıkmak, ülkemizi uygarlık yarışında en üst sıralara taşımak olmalıdır. Bu kutlu zaferin yıldönümünde, bir kez daha yüce milletimizi ve onun bağrından çıkmış kahraman ordumuzu kutluyor; başta büyük zaferin başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, istiklal savaşımızın tüm kahramanlarını, dünden bugüne tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, şükran ve minnetle anıyoruz.”şeklinde konuştu.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.