14. Uluslararası Turunçgil Kongresi için çalışmalar sürüyor.

18.05.2019 - 10:36, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

14. Uluslararası Turunçgil Kongresi için çalışmalar sürüyor.

8-13 Kasım 2020 yılında Mersin'de gerçekleştirilecek 14. Uluslararası Turunçgil Kongresi için çalışmalar sürüyor. Ulusal Turungil Konseyi Başkanı Kemal Kaçmaz ve Mehmet Ateş, MTSO Başkanı Ayhan Kızıltan'ı ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Ulusal Turunçgil Konseyi Başkanı Kemal Kaçmaz, 8-13 Kasım 2020 yılında Mersin'de gerçekleştirilecek 14. Uluslararası Turunçgil Kongresi'nin amacı ve hazırlıklarını anlattı. Kaçmaz, " 2020 yılında Mersinʹde yapılacak kongreyi çok önemsiyoruz. Bu kongre ülkemizin narenciye sektörünün ve bölgenin tanıtımına çok büyük katkıları olacağına inanıyoruz. Bu kongre bilimsel ağırlıklı bir kongre olduğu için dört yılda bir gerçekleşmektedir. katıldığımız tüm kongrelerde görüyoruz ki, bilim dünyası bu kongreye büyük ilgi gösteriyor. Bu ilgi ve alakanın ülkemiz ve Mersinimiz için aynı heyecanla süreceğini düşünüyoruz. Bizler ülkemize, sektörümüze yakışır bir biçimde hazırlıklarımızı yürütmek için çalışmalar yapıyoruz. " şeklinde konuştu ve kongre için destek istedi. MTSO Yönetim Kurulu  Başkanı Ayhan Kızıltan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, narenciye kenti Mersin'in dünyaya tanıtımına katkı sağlayacak her türlü çalışmanın yanında olacaklarını ifade etti.
8-13 Kasım 2020 yılında Mersin'de gerçekleştirilecek 14. Uluslararası Turunçgil Kongresi için çalışmalar sürüyor. Ulusal Turungil Konseyi Başkanı Kemal Kaçmaz ve Mehmet Ateş, MTSO Başkanı Ayhan Kızıltan'ı ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Ulusal Turunçgil Konseyi Başkanı Kemal Kaçmaz, 8-13 Kasım 2020 yılında Mersin'de gerçekleştirilecek 14. Uluslararası Turunçgil Kongresi'nin amacı ve hazırlıklarını anlattı. Kaçmaz, " 2020 yılında Mersinʹde yapılacak kongreyi çok önemsiyoruz. Bu kongre ülkemizin narenciye sektörünün ve bölgenin tanıtımına çok büyük katkıları olacağına inanıyoruz. Bu kongre bilimsel ağırlıklı bir kongre olduğu için dört yılda bir gerçekleşmektedir. katıldığımız tüm kongrelerde görüyoruz ki, bilim dünyası bu kongreye büyük ilgi gösteriyor. Bu ilgi ve alakanın ülkemiz ve Mersinimiz için aynı heyecanla süreceğini düşünüyoruz. Bizler ülkemize, sektörümüze yakışır bir biçimde hazırlıklarımızı yürütmek için çalışmalar yapıyoruz. " şeklinde konuştu ve kongre için destek istedi.

MTSO Yönetim Kurulu  Başkanı Ayhan Kızıltan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, narenciye kenti Mersin'in dünyaya tanıtımına katkı sağlayacak her türlü çalışmanın yanında olacaklarını ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.