Sevil Öğütmen'in 'Fırçamdaki Hayat' sergisinin açılışı gerçekleşti

Kültür-Sanat 19.06.2019 - 22:45, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Sevil Öğütmen'in 'Fırçamdaki Hayat' sergisinin açılışı gerçekleşti

Ressam Sevil Öğütmen'in hayatın renkli izlerini taşıyan 'Fırçamdaki Hayat' yağlı boya resim sergisinin açılışı yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Mersin Deniz Müzesi'nde gerçekleşen sergiye Baro Başkanı Bilgin Yeşilboğaz, Mersin Büyükşehir Belediyesi Stratejik Geliştirme Daire Başkanı Bedrettin Gündeş, geçmiş dönem MTSO Meclis başkanı Faik Burakgazi, iş ve siyaset dünyasının önemli isimleri ve çok sayıda davetli katıldı.   Oldukça yoğun ilgi gösterilen sergide Sevil Öğütmen konuklarını kapıda karşıladı. İlk sergisini açmanın mutluluğunu yaşayan Sevil Öğütmen, lise çağlarında öğretmenlerinin de yönlendirmesi ile amatörce çalışmalara başladığını ifade etti. Daha sonra 2006 - 2009 yılları arasında Halk eğitim merkezindeki öğretmenlerden kurs alarak kara kalem ve yağlı boya çalışmalarını pekiştirdi. Son olarak 2018 yılında Adnan Pak Atölyesi'nde eğitim alan Öğütmen, "Fırçamdaki Hayat" isimli amatör yağlı resim çalışmalarını sanatseverlerle ve dostlarıyla paylaştı. Öğütmen, "Bu çalışmalarımda hayatın içinde yer alan tüm renkleri sizlerle buluşturmaya çalıştım. Fırçamdaki hayatla her renk ayrı bir sevda her güzellik ayrı bir sevgiyle kucaklaştı. Bugün buraya katılarak yanımda olan tüm dostlarıma, Adnan Pak öğretmenime ve sanatseverlere teşekkür ediyorum" dedi   Sergi kurdele kesimi ile sanatseverlerle buluştu. Ressam Sevil Öğütmen'in 'Fırçamdaki Hayat' sergisi Mersin Deniz Müzesinde 22 haziran Cumartesi gününe kadar açık kalacak.
Ressam Sevil Öğütmen'in hayatın renkli izlerini taşıyan 'Fırçamdaki Hayat' yağlı boya resim sergisinin açılışı yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Mersin Deniz Müzesi'nde gerçekleşen sergiye Baro Başkanı Bilgin Yeşilboğaz, Mersin Büyükşehir Belediyesi Stratejik Geliştirme Daire Başkanı Bedrettin Gündeş, geçmiş dönem MTSO Meclis başkanı Faik Burakgazi, iş ve siyaset dünyasının önemli isimleri ve çok sayıda davetli katıldı.

 

Oldukça yoğun ilgi gösterilen sergide Sevil Öğütmen konuklarını kapıda karşıladı. İlk sergisini açmanın mutluluğunu yaşayan Sevil Öğütmen, lise çağlarında öğretmenlerinin de yönlendirmesi ile amatörce çalışmalara başladığını ifade etti. Daha sonra 2006 - 2009 yılları arasında Halk eğitim merkezindeki öğretmenlerden kurs alarak kara kalem ve yağlı boya çalışmalarını pekiştirdi. Son olarak 2018 yılında Adnan Pak Atölyesi'nde eğitim alan Öğütmen, "Fırçamdaki Hayat" isimli amatör yağlı resim çalışmalarını sanatseverlerle ve dostlarıyla paylaştı. Öğütmen, "Bu çalışmalarımda hayatın içinde yer alan tüm renkleri sizlerle buluşturmaya çalıştım. Fırçamdaki hayatla her renk ayrı bir sevda her güzellik ayrı bir sevgiyle kucaklaştı. Bugün buraya katılarak yanımda olan tüm dostlarıma, Adnan Pak öğretmenime ve sanatseverlere teşekkür ediyorum" dedi

 

Sergi kurdele kesimi ile sanatseverlerle buluştu.

Ressam Sevil Öğütmen'in 'Fırçamdaki Hayat' sergisi Mersin Deniz Müzesinde 22 haziran Cumartesi gününe kadar açık kalacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.