Ercik, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını Kutladı.

28.10.2019 - 09:41, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Ercik, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını Kutladı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolaysıyla bir kutlama mesajı yayınlayan AK Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik, “Cumhuriyetimizin ilanının 96. yıldönümü olan bugünü büyük bir sevinç ve gururla kutluyor, milletçe bu heyecanı paylaşıyoruz.” dedi.

Cumhuriyet, milli irademizin yeniden doğuşunun adıdır.   Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde başlatılan Milli Mücadele'nin büyük bir inanç ve kararlılıkla tüm güçlüklere karşı yürütülerek eşine az rastlanır bir zaferle sonuçlandığını kaydeden il Başkanı Ercik,“ Cumhuriyetimiz, Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde, millet olarak gösterilen kararlılık ve azimle, omuz omuza verilerek kazanılmış olan çok büyük ve çok önemli bir eserdir. Ecdadımızın bizlere bıraktığı bu mirasa sahip çıkmak, onu gelecek nesillere aktarmak bu vatan toprağı üzerinde yaşayan her bir ferdin sorumluluğudur. Farklı dil, inanç ve kültürleri bir arada yaşatan, gönüllerimizi kaynaştıran büyük bir adalet ve barış medeniyetinin mirasçıları olan bizler kardeşçe birbirimizi kucaklayarak, birbirimize sımsıkı kenetlenerek aydınlık yarınlarımızı hep birlikte kuracağız. Cumhuriyet, milli irademizin yeniden şahlanışı ve ülke olarak yeniden doğuşunun adıdır. Milletimizin kutsal azminin ve birlikteliğinin simgesidir. Cumhuriyetimizle birlikte gelen ve ortaya çıkan milli iradenin temsili sonsuza değin yaşatmak hepimizin vazgeçilmez ortak sorumluluğudur. Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin 96. yıldönümünde bütün vatandaşlarımızın bayramını kutluyor, bu büyük günde Cumhuriyetimizin kurucusu olan Mustafa Kemal Atatürk ve onun kahraman silah arkadaşlarını, kanlarıyla bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi sonsuz şükran ve rahmetle anıyoruz.”diye konuştu.  
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolaysıyla bir kutlama mesajı yayınlayan AK Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik, “Cumhuriyetimizin ilanının 96. yıldönümü olan bugünü büyük bir sevinç ve gururla kutluyor, milletçe bu heyecanı paylaşıyoruz.” dedi.

Cumhuriyet, milli irademizin yeniden doğuşunun adıdır.
 
Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde başlatılan Milli Mücadele'nin büyük bir inanç ve kararlılıkla tüm güçlüklere karşı yürütülerek eşine az rastlanır bir zaferle sonuçlandığını kaydeden il Başkanı Ercik,“ Cumhuriyetimiz, Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde, millet olarak gösterilen kararlılık ve azimle, omuz omuza verilerek kazanılmış olan çok büyük ve çok önemli bir eserdir. Ecdadımızın bizlere bıraktığı bu mirasa sahip çıkmak, onu gelecek nesillere aktarmak bu vatan toprağı üzerinde yaşayan her bir ferdin sorumluluğudur. Farklı dil, inanç ve kültürleri bir arada yaşatan, gönüllerimizi kaynaştıran büyük bir adalet ve barış medeniyetinin mirasçıları olan bizler kardeşçe birbirimizi kucaklayarak, birbirimize sımsıkı kenetlenerek aydınlık yarınlarımızı hep birlikte kuracağız. Cumhuriyet, milli irademizin yeniden şahlanışı ve ülke olarak yeniden doğuşunun adıdır. Milletimizin kutsal azminin ve birlikteliğinin simgesidir. Cumhuriyetimizle birlikte gelen ve ortaya çıkan milli iradenin temsili sonsuza değin yaşatmak hepimizin vazgeçilmez ortak sorumluluğudur. Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin 96. yıldönümünde bütün vatandaşlarımızın bayramını kutluyor, bu büyük günde Cumhuriyetimizin kurucusu olan Mustafa Kemal Atatürk ve onun kahraman silah arkadaşlarını, kanlarıyla bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi sonsuz şükran ve rahmetle anıyoruz.”diye konuştu.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.