Yeni Alınan Greyder İlk Çalışmasını Yeşiltepe Ve Sarıveli Mahallelerinde Yaptı.

21.12.2019 - 21:18, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Yeni Alınan Greyder İlk Çalışmasını Yeşiltepe Ve Sarıveli Mahallelerinde Yaptı.

Tarsus Belediyesi tarafından yol yapım ve karla mücadele için alınan yerli üretim Hidromek markalı greyder ilk çalışmasını Yeşiltepe ve Sarıveli mahallelerinde gerçekleştirdi.

Belediye Meclisinin Temmuz Ayı toplantısında belediyeye iş makinası alımı için İller Bankası’ndan kredi kullanılması doğrultusunda alınan karar neticesinde, Devlet Malzeme Ofisi’nden satın alınan greyder, Tarsus Belediyesinin araç filosuna güç kattı. Son alınan greyder ile birlikte belediyedeki greyder sayısı 4 ‘e yükseldi.   Yerli üretim greyder, Fen Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen yol bakım, onarım bakım ve çalışmaları kapsamında ilk bıçağını, Yeşiltepe Mahallesinde kurban kesilmesi ve yapılan dualarla toprağa indirdi.   Yeşiltepe Mahallesi Muhtarı İmamettin Söyleme’nin talebi doğrultusunda, öğrencilerin ve tarım işçilerinin yoğun olarak kullandığı ara yol, yeni alınan greyder ile tesviyesi yapıldıktan sonra 'bypass' tabir edilen alt temel dolgu malzemesi kaplandı.   Yerli üretim greyderin ilk çalışmasını yerinde incelemek üzere Yeşiltepe Mahallesine CHP Belediye Meclis üyesi Kerim Dağlı ile birlikte giden Tarsus Belediye Başkan Yardımcısı Ali Erhan Okyay “Belediye olarak halkımıza daha kaliteli hizmet sunmak için yeterli aracımızın olmasına özen gösteriyoruz. Başkanımız Dr. Haluk Bozdoğan’ın öncülüğünde aldığımız bu greyder ile greyder sayımız 4’e yükseldi. Bundan sonrada devamı gelecek, yerli üretim greyderimiz ile ilk çalışmamızı Yeşiltepe’den başlattık. Tarsus’umuza hayırlı uğurlu olsun” dedi.   Mahallesine Tarsus Belediyesi tarafından getirilen hizmet için teşekkürlerini sunan Yeşiltepe Mahallesi Muhtarı İmamettin Söyleme’de; “Allah kaza bela vermesin. Tarsus’umuza hayırlı olsun, Yeşiltepe’mize hayırlı olsun, mahallemize hizmet getiren tüm belediye çalışanlarına vatandaşlarımız adına teşekkürlerimi sunuyorum,” dedi.   Geçmiş yıllarda Yeşiltepe Belediye Başkanlığı görevinde bulunan iş insanı Erden Zaman ise; belediyemiz tarafından alınan greyder ilk çalışmasını Yeşiltepe’mizde yapıyor ancak ben tüm mahallere en iyi hizmeti vereceğine inanıyorum. Şehrimize hayırlı uğurlu olsun şeklinde konuştu.   Alınan greyder, Yeşiltepe mahallesinde yaptığı çalışmayı tamamladıktan sonra Sarıveli Mahallesine geçti. Burada yapılan kurban kesimi ve duaların ardından, eskiden anayol olan, ancak otoban yapıldıktan sonra ara yola dönüşen yolun, alt temel dolgu malzemesini serdi.   Tarsus halkına en iyi hizmeti vermek için ekipleri seferber ettiklerini belirten Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan; “Halkımıza daha etkin ve kaliteli hizmet edebilmek için araç filomuza eklediğimiz greyder yüksek performansı ile hem yollarımızı açacak, hem de kış şartlarının ağırlığını hissettirdiği dönemlerde karla mücadele çalışmalarında kullanılacak. Tarsus’un her köşesine eşit hizmet anlayışı ile şimdiye kadar hiç hizmet gitmemiş bölgelerde çalışmalarımıza ağırlık vereceğiz” dedi.
Tarsus Belediyesi tarafından yol yapım ve karla mücadele için alınan yerli üretim Hidromek markalı greyder ilk çalışmasını Yeşiltepe ve Sarıveli mahallelerinde gerçekleştirdi.

Belediye Meclisinin Temmuz Ayı toplantısında belediyeye iş makinası alımı için İller Bankası’ndan kredi kullanılması doğrultusunda alınan karar neticesinde, Devlet Malzeme Ofisi’nden satın alınan greyder, Tarsus Belediyesinin araç filosuna güç kattı. Son alınan greyder ile birlikte belediyedeki greyder sayısı 4 ‘e yükseldi.

 

Yerli üretim greyder, Fen Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen yol bakım, onarım bakım ve çalışmaları kapsamında ilk bıçağını, Yeşiltepe Mahallesinde kurban kesilmesi ve yapılan dualarla toprağa indirdi.

 

Yeşiltepe Mahallesi Muhtarı İmamettin Söyleme’nin talebi doğrultusunda, öğrencilerin ve tarım işçilerinin yoğun olarak kullandığı ara yol, yeni alınan greyder ile tesviyesi yapıldıktan sonra 'bypass' tabir edilen alt temel dolgu malzemesi kaplandı.

 

Yerli üretim greyderin ilk çalışmasını yerinde incelemek üzere Yeşiltepe Mahallesine CHP Belediye Meclis üyesi Kerim Dağlı ile birlikte giden Tarsus Belediye Başkan Yardımcısı Ali Erhan Okyay “Belediye olarak halkımıza daha kaliteli hizmet sunmak için yeterli aracımızın olmasına özen gösteriyoruz. Başkanımız Dr. Haluk Bozdoğan’ın öncülüğünde aldığımız bu greyder ile greyder sayımız 4’e yükseldi. Bundan sonrada devamı gelecek, yerli üretim greyderimiz ile ilk çalışmamızı Yeşiltepe’den başlattık. Tarsus’umuza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

 

Mahallesine Tarsus Belediyesi tarafından getirilen hizmet için teşekkürlerini sunan Yeşiltepe Mahallesi Muhtarı İmamettin Söyleme’de; “Allah kaza bela vermesin. Tarsus’umuza hayırlı olsun, Yeşiltepe’mize hayırlı olsun, mahallemize hizmet getiren tüm belediye çalışanlarına vatandaşlarımız adına teşekkürlerimi sunuyorum,” dedi.

 

Geçmiş yıllarda Yeşiltepe Belediye Başkanlığı görevinde bulunan iş insanı Erden Zaman ise; belediyemiz tarafından alınan greyder ilk çalışmasını Yeşiltepe’mizde yapıyor ancak ben tüm mahallere en iyi hizmeti vereceğine inanıyorum. Şehrimize hayırlı uğurlu olsun şeklinde konuştu.

 

Alınan greyder, Yeşiltepe mahallesinde yaptığı çalışmayı tamamladıktan sonra Sarıveli Mahallesine geçti. Burada yapılan kurban kesimi ve duaların ardından, eskiden anayol olan, ancak otoban yapıldıktan sonra ara yola dönüşen yolun, alt temel dolgu malzemesini serdi.

 

Tarsus halkına en iyi hizmeti vermek için ekipleri seferber ettiklerini belirten Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan; “Halkımıza daha etkin ve kaliteli hizmet edebilmek için araç filomuza eklediğimiz greyder yüksek performansı ile hem yollarımızı açacak, hem de kış şartlarının ağırlığını hissettirdiği dönemlerde karla mücadele çalışmalarında kullanılacak. Tarsus’un her köşesine eşit hizmet anlayışı ile şimdiye kadar hiç hizmet gitmemiş bölgelerde çalışmalarımıza ağırlık vereceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.