Tarsus'ta Kurtuluş Etkinlikleri Sürüyor

28.12.2019 - 16:28, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Tarsus'ta Kurtuluş Etkinlikleri Sürüyor

Tarsus'un düşman işgalinden kurtuluşunun 98'inci yıldönümü kapsamından Tarsus Belediyesi tarafından düzenlenen birbirinden renkli kutlama etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor.

Tarsus Belediyesi tarafından düzenlenen birbirinden renkli  etkinlikler sürüyor. Belediye Meclis Binası'nda düzenlenen   Satranç Turnuvası' na Belediye Başkan Yardımcıları Serap Kurtcu, Ali Dinsever, Mutallip Bobuşoğlu  ve yüzlerce sporcu katıldı.  Turnuva öncesi katılımcılara seslenen Ali Dinsever, '' Satranç, çocuklarımıza kendine güven duygusunu aşılayan,  çabuk düşünmeyi sağlayan ve disiplinli çalışma alışkanlığı kazandıran bir spor dalıdır. “O nedenle erken yaşta satrancı çocuklarımıza sevdirelim. Katılım sağlayan tüm sporcularımıza başarılar diliyorum '' dedi.   Turnuvanın ardından, Mersin Üniversitesi Emekli Öğretim Görevlisi Ali Şahinoğlu'nun hazırlayıp, sunduğu Atatürk ve Kuvayi Milliye konulu serginin açılışı Belediye Başkan Yardımcılarının katılımı ile gerçekleştirildi. Vatanın düşman işgalinden kurtuluşunu fotoğraflarla anlatıldığı sergide, Ali Şahinoğlu, katılımcılara vatanın kurtuluşu ile ilgili bilgiler aktardı.    Daha sonra,Emekli Öğretim Görevlisi Ali Şahinoğlu, Cumhuriyet döneminin başarılı şairleri arasında yer alan  Fazıl Hüsnü Dağlarca'nın hayatı ve edebiyat anlayışı ile ilgili sunum yaptı.   Tarsus'un düşman işgalinden kurtuluşunun 98’inci yıldönümü kutlama etkileri Yarın Tarsus Spor Salonu'nda düzenlecek Manuş Baba konseri ile son bulacak.
Tarsus'un düşman işgalinden kurtuluşunun 98'inci yıldönümü kapsamından Tarsus Belediyesi tarafından düzenlenen birbirinden renkli kutlama etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor.

Tarsus Belediyesi tarafından düzenlenen birbirinden renkli  etkinlikler sürüyor. Belediye Meclis Binası'nda düzenlenen   Satranç Turnuvası' na Belediye Başkan Yardımcıları Serap Kurtcu, Ali Dinsever, Mutallip Bobuşoğlu  ve yüzlerce sporcu katıldı.  Turnuva öncesi katılımcılara seslenen Ali Dinsever, '' Satranç, çocuklarımıza kendine güven duygusunu aşılayan,  çabuk düşünmeyi sağlayan ve disiplinli çalışma alışkanlığı kazandıran bir spor dalıdır. “O nedenle erken yaşta satrancı çocuklarımıza sevdirelim. Katılım sağlayan tüm sporcularımıza başarılar diliyorum '' dedi.

 

Turnuvanın ardından, Mersin Üniversitesi Emekli Öğretim Görevlisi Ali Şahinoğlu'nun hazırlayıp, sunduğu Atatürk ve Kuvayi Milliye konulu serginin açılışı Belediye Başkan Yardımcılarının katılımı ile gerçekleştirildi. Vatanın düşman işgalinden kurtuluşunu fotoğraflarla anlatıldığı sergide, Ali Şahinoğlu, katılımcılara vatanın kurtuluşu ile ilgili bilgiler aktardı.

 

 Daha sonra,Emekli Öğretim Görevlisi Ali Şahinoğlu, Cumhuriyet döneminin başarılı şairleri arasında yer alan  Fazıl Hüsnü Dağlarca'nın hayatı ve edebiyat anlayışı ile ilgili sunum yaptı.

 

Tarsus'un düşman işgalinden kurtuluşunun 98’inci yıldönümü kutlama etkileri Yarın Tarsus Spor Salonu'nda düzenlecek Manuş Baba konseri ile son bulacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.