Akdeniz’de İbadethanelere ‘Korona Virüs’ Önlemi Alındı

13.03.2020 - 17:18, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Akdeniz’de İbadethanelere ‘Korona Virüs’ Önlemi Alındı

Akdeniz Belediyesi; Korona Virüsü salgınına karşı cami, mescit ve Kur’an kursları gibi ibadethanelerde dezenfekte çalışması başlattı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın, Türkiye'de Korona Virüsü vakalarının görüldüğünü açıklamasının ardından Akdeniz Belediyesi; ilçede bulunan ibadethanelerde dezenfekte ve temizlik çalışmalarını yoğunlaştırdı.   Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde bulunan Mobil İbadethane Temizlik Ekibi, özel kıyafetler içinde ve maskeli bir şekilde, ilçe sınırlarında bulunan camilerde, Kur’an kursları ve mescitlerde korona virüse karşı harekete geçti.   Özel olarak donatılmış son teknoloji bir araç yardımıyla ibadethanelere hizmet veren ekip, Cuma namazı öncesi vatandaşların yoğun olarak gittiği ibadethanelerin her köşesini ilaçlayıp dezenfekte etmeye başladı.   Akdeniz sınırlarında bulunan cami, mescit ve Kur’an kurslarında, Korona Virüsü’ne karşı dezenfekte ve hijyen çalışmaları devam edecek.   Akdeniz Belediyesi; Korona virüs salgınına karşı önlemler kapsamında; gerek personel, gerekse de iş ve işlemleri için belediye merkez binasına gelen vatandaşların ellerini dezenfekte edip temizleyebilmeleri amacıyla, duvarlara monte edilen şeffaf kutular içine dezenfektan sıvı doldurdu.   Diğer yandan Akdeniz Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri de virüs tehdidinin ülkemizde görülmeye başlamasıyla birlikte, özellikle bazı temizlik ve hijyen ürünleri ile kimi gıdalarda görüldüğü iddia edilen fahiş fiyat artışlarına karşı market ve alışveriş merkezlerinde kontrol ve denetimlerini sıkılaştırdı.
Akdeniz Belediyesi; Korona Virüsü salgınına karşı cami, mescit ve Kur’an kursları gibi ibadethanelerde dezenfekte çalışması başlattı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın, Türkiye'de Korona Virüsü vakalarının görüldüğünü açıklamasının ardından Akdeniz Belediyesi; ilçede bulunan ibadethanelerde dezenfekte ve temizlik çalışmalarını yoğunlaştırdı.

 

Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde bulunan Mobil İbadethane Temizlik Ekibi, özel kıyafetler içinde ve maskeli bir şekilde, ilçe sınırlarında bulunan camilerde, Kur’an kursları ve mescitlerde korona virüse karşı harekete geçti.

 

Özel olarak donatılmış son teknoloji bir araç yardımıyla ibadethanelere hizmet veren ekip, Cuma namazı öncesi vatandaşların yoğun olarak gittiği ibadethanelerin her köşesini ilaçlayıp dezenfekte etmeye başladı.

 

Akdeniz sınırlarında bulunan cami, mescit ve Kur’an kurslarında, Korona Virüsü’ne karşı dezenfekte ve hijyen çalışmaları devam edecek.

 

Akdeniz Belediyesi; Korona virüs salgınına karşı önlemler kapsamında; gerek personel, gerekse de iş ve işlemleri için belediye merkez binasına gelen vatandaşların ellerini dezenfekte edip temizleyebilmeleri amacıyla, duvarlara monte edilen şeffaf kutular içine dezenfektan sıvı doldurdu.

 

Diğer yandan Akdeniz Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri de virüs tehdidinin ülkemizde görülmeye başlamasıyla birlikte, özellikle bazı temizlik ve hijyen ürünleri ile kimi gıdalarda görüldüğü iddia edilen fahiş fiyat artışlarına karşı market ve alışveriş merkezlerinde kontrol ve denetimlerini sıkılaştırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.