Anamur Belediyesi'nden ilçede yazlığı olanlara önemli duyuru

31.03.2020 - 12:32, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Anamur Belediyesi'nden ilçede yazlığı olanlara önemli duyuru

Anamur Belediyesi'nden ilçede yazlığı olanlara koronavirüs tedbirleri kapsamında önemli duyuru

İlçemizde yazlığı bulunan ve son birkaç gün içerisinde Anamur’a gelen değerli misafirlerimiz, Anamur Belediye Başkanlığı olarak Corona Virüsüne karşı aldığımız tedbirler kapsamında ilçemize geldiğiniz günden itibaren adli ve idari cezai işlemle karşılaşmamak ve en önemlisi kendi sağlığınızla birlikte tüm Anamur’un sağlığını tehlikeye atmamak adına; 14 günlük karantina süresine muhakkak uymalı -Sosyal izolasyon kurallarını kesinlikle ihmal etmemeli Mecbur kalmadıkça sokağa çıkmamalı İhtiyaç duyduğunuz malzemelerin temini için telefonla sipariş yöntemini tercih etmelisiniz. Sokağa çıkma kısıtlaması bulunan 65 yaş üstü vatandaşlarımız Anamur Kaymakamlığı Vefa Destek Merkezine 0324 814 90 90 numaralı telefondan ulaşabilirler.
Anamur Belediyesi'nden ilçede yazlığı olanlara koronavirüs tedbirleri kapsamında önemli duyuru

İlçemizde yazlığı bulunan ve son birkaç gün içerisinde Anamur’a gelen değerli misafirlerimiz,
Anamur Belediye Başkanlığı olarak Corona Virüsüne karşı aldığımız tedbirler kapsamında ilçemize geldiğiniz günden itibaren adli ve idari cezai işlemle karşılaşmamak ve en önemlisi kendi sağlığınızla birlikte tüm Anamur’un sağlığını tehlikeye atmamak adına;
14 günlük karantina süresine muhakkak uymalı
-Sosyal izolasyon kurallarını kesinlikle ihmal etmemeli
Mecbur kalmadıkça sokağa çıkmamalı
İhtiyaç duyduğunuz malzemelerin temini için telefonla sipariş yöntemini tercih etmelisiniz.
Sokağa çıkma kısıtlaması bulunan 65 yaş üstü vatandaşlarımız Anamur Kaymakamlığı Vefa Destek Merkezine 0324 814 90 90 numaralı telefondan ulaşabilirler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.