Başkan Kılınç Pazarcı Esnafını Ziyaret Etti. Sorunlarını Dinledi.

09.06.2020 - 12:44, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Başkan Kılınç Pazarcı Esnafını Ziyaret Etti. Sorunlarını Dinledi.

Belediye Başkan Yardımcıları ile Salı Pazarını ziyaret eden Başkan Kılınç, pazarcı esnafının sorunlarını dinledi.

Koronavirüs salgını nedeniyle uzun süredir esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelemediğini belirten Belediye Başkanı Hidayet Kılınç sosyal izolasyon kurallarının normalleşme sürecine girmesi ile birlikte ziyaretlerini arttırarak vatandaşların sorunlarını bizzat yerinde tespit edeceğini ifade etti.        Koronavirüs salgını nedeniyle pazar yerlerinde uygulanan sosyal mesafe kurallarından dolayı işlerin düşüklüğünden yakınan esnaflara maske, mesafe ve hijyen kurallarını hatırlatan Başkan Kılınç:’’Şu ana kadar ilçemizde herhangi bir vaka görülmemişse bunun nedeni tüm vatandaşlarımızın devletimiz tarafından tavsiye edilen kurallara uygun davranmasıdır. Belediye olarak aldığımız tedbirler ve sizlerin yapılan uyarılara riayet etmeniz, ilçemiz Anamur’un hiç vaka görülmeyen kent olarak anılmasını sağlayacaktır. İnşallah bu süreç sona erdiğinde pazaryerlerimiz de pazarcılarımızda eski neşesine kavuşacaktır.’’ dedi.
Belediye Başkan Yardımcıları ile Salı Pazarını ziyaret eden Başkan Kılınç, pazarcı esnafının sorunlarını dinledi.

Koronavirüs salgını nedeniyle uzun süredir esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelemediğini belirten Belediye Başkanı Hidayet Kılınç sosyal izolasyon kurallarının normalleşme sürecine girmesi ile birlikte ziyaretlerini arttırarak vatandaşların sorunlarını bizzat yerinde tespit edeceğini ifade etti.


       Koronavirüs salgını nedeniyle pazar yerlerinde uygulanan sosyal mesafe kurallarından dolayı işlerin düşüklüğünden yakınan esnaflara maske, mesafe ve hijyen kurallarını hatırlatan Başkan Kılınç:’’Şu ana kadar ilçemizde herhangi bir vaka görülmemişse bunun nedeni tüm vatandaşlarımızın devletimiz tarafından tavsiye edilen kurallara uygun davranmasıdır. Belediye olarak aldığımız tedbirler ve sizlerin yapılan uyarılara riayet etmeniz, ilçemiz Anamur’un hiç vaka görülmeyen kent olarak anılmasını sağlayacaktır. İnşallah bu süreç sona erdiğinde pazaryerlerimiz de pazarcılarımızda eski neşesine kavuşacaktır.’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.