İl Başkanı Ercik'ten İl Başkanı Adil Aktay'a yanıt

03.10.2020 - 17:02, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

İl Başkanı Ercik'ten İl Başkanı Adil Aktay'a yanıt

Ak Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik, Akdeniz Belediye Meclisinde şehit isminin bir parka verilmesinin red edilmesi sonrası yaşanan tartışmalarda yayaınladığı basın açıklamasıyla CHP Mersin İl Başkanı Adil Aktay'a yanıt verdi.

Ak Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik, yaptığı basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi: Cumhuriyet Halk Partisi Mersin İl Başkanı Sayın Adil Aktay, dün yapmış olduğu basın açıklamasında ‘Mersin’in huzur ve kardeşliğine yönelik son derece kötü niyetli bir girişimdir.’ diye telaffuz ettiği ve ardından ‘Şehit adının bir parka verilmesi engellendi’ algısı yaratılmakta demiştir.   AK Parti Mersin İl Teşkilatı olarak her platformda Mersin’in Barış, Huzur ve Kardeşlik şehri olduğunu dile getiriyor ve bunu savunuyoruz. Akdeniz Belediye Başkanı Sayın Mustafa Gültak ve Cumhur İttifakı Belediye Meclis Üyelerimiz de yaptığı çalışmalarla bu çizgiden hiçbir zaman ayrılmamıştır.   Huzurkent Bahşiş Mahallesindeki Özgür Çocuk Parkı’nın adının, Şehit Ramazan Bahşiş olarak değiştirilmesi ile ilgili önerge; Huzurkent Bahşiş Mahalle sakinleri, ailesi ve arkadaşlarının talebi üzerine Meclise sunulmuştur.   Bunun kadar doğal bir talep olamaz, bunun neresinde ‘Şehit adının bir parka verilmesi engellendi’ algısı yaratılmak istensin, nerden bağladınız ‘Mersin’in huzur ve kardeşliğini’ bozan bir girişim diye. Bizler halkımızın talebi neyse o yönde adım atarız. Bu size göre yanlış olabilir, siz isteseniz de istemeseniz de bizler bu milletin isteğini her şeyin üzerinde tutacağız.     AK Parti, halkımızın talepleri doğrultusunda 2023 hedeflerine doğru yorulmadan devam edecektir. Bu da AK Parti’nin halkın partisi olduğunun ispatıdır.  
Ak Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik, Akdeniz Belediye Meclisinde şehit isminin bir parka verilmesinin red edilmesi sonrası yaşanan tartışmalarda yayaınladığı basın açıklamasıyla CHP Mersin İl Başkanı Adil Aktay'a yanıt verdi.

Ak Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik, yaptığı basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Cumhuriyet Halk Partisi Mersin İl Başkanı Sayın Adil Aktay, dün yapmış olduğu basın açıklamasında ‘Mersin’in huzur ve kardeşliğine yönelik son derece kötü niyetli bir girişimdir.’ diye telaffuz ettiği ve ardından ‘Şehit adının bir parka verilmesi engellendi’ algısı yaratılmakta demiştir.
 

AK Parti Mersin İl Teşkilatı olarak her platformda Mersin’in Barış, Huzur ve Kardeşlik şehri olduğunu dile getiriyor ve bunu savunuyoruz. Akdeniz Belediye Başkanı Sayın Mustafa Gültak ve Cumhur İttifakı Belediye Meclis Üyelerimiz de yaptığı çalışmalarla bu çizgiden hiçbir zaman ayrılmamıştır.
 

Huzurkent Bahşiş Mahallesindeki Özgür Çocuk Parkı’nın adının, Şehit Ramazan Bahşiş olarak değiştirilmesi ile ilgili önerge; Huzurkent Bahşiş Mahalle sakinleri, ailesi ve arkadaşlarının talebi üzerine Meclise sunulmuştur.
 

Bunun kadar doğal bir talep olamaz, bunun neresinde ‘Şehit adının bir parka verilmesi engellendi’ algısı yaratılmak istensin, nerden bağladınız ‘Mersin’in huzur ve kardeşliğini’ bozan bir girişim diye. Bizler halkımızın talebi neyse o yönde adım atarız. Bu size göre yanlış olabilir, siz isteseniz de istemeseniz de bizler bu milletin isteğini her şeyin üzerinde tutacağız.  

 

AK Parti, halkımızın talepleri doğrultusunda 2023 hedeflerine doğru yorulmadan devam edecektir. Bu da AK Parti’nin halkın partisi olduğunun ispatıdır.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.