Tarsus Belediyesi'nden 14 Şubat'a Özel Çalişma'Göster Sevgini'

13.02.2021 - 11:29, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Tarsus Belediyesi'nden 14 Şubat'a Özel Çalişma'Göster Sevgini'

Tarsus Belediyesi 14 Şubat Sevgililer Günü'ne özel bir fotoğraf platformu hazırladı. Vatandaşların hatıra fotoğrafı çekebileceği sevgi temalı platform yoğun ilgiyle karşılandı.

Tarsus Belediyesi 14 Şubat Sevgililer Günü'ne özel bir fotoğraf platformu hazırladı. Vatandaşların hatıra fotoğrafı çekebileceği sevgi temalı platform yoğun ilgiyle karşılandı. Tarsus Belediyesi ayrıca  köylerde yaşayan küçük üreticileri desteklemek adına  nergis çiçeği aldı, çiçekleri vatandaşlara ücretsiz olarak dağıttı. Tarsus Belediyesi 14 Şubat Sevgililer Günü kapsamında bugün bir dizi etkinlik düzenledi. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri, şehrin yoğun noktası olan Yarenlik Alanını süsledi. Vatandaşlar, alanda kurulan sevgi temalı dev platforma yoğun ilgi gösterdi. Cep telefonlarıyla hatıra fotoğrafı çeken  genç çiftler ve çocuklarıyla gelen ebeveynler, sevdikleriyle o anı ölümsüzleştirdi. NERGİS ÜRETİCİLERİ DESTEKLENDİ Tarsus Belediyesi bunun yanı sıra köylerde yaşayan küçük üreticileri desteklemek amacıyla onlardan satın aldığı nergis çiçeklerini ve atölyelerinde üretimini sağladığı süs bitkili seramik saksıları alarak vatandaşlara dağıtımını sağladı. Böylece Tarsus Belediyesi, üreticinin emeğinin karşılığını vererek alınan ürünleri değeri fiyatında almış oldu. Ayrıca, Tarsus Belediyesi Hayvan Dostu belediyecilik anlayışı çerçevesinde çalışmalarını sürdürürken, sevgi temasıyla gerçekleştirdiği programlarının yanı sıra alanda kurduğu stand ile vatandaşlara ücretsiz mama dağıtımını sağladı.
Tarsus Belediyesi 14 Şubat Sevgililer Günü'ne özel bir fotoğraf platformu hazırladı. Vatandaşların hatıra fotoğrafı çekebileceği sevgi temalı platform yoğun ilgiyle karşılandı.

Tarsus Belediyesi 14 Şubat Sevgililer Günü'ne özel bir fotoğraf platformu hazırladı. Vatandaşların hatıra fotoğrafı çekebileceği sevgi temalı platform yoğun ilgiyle karşılandı. Tarsus Belediyesi ayrıca  köylerde yaşayan küçük üreticileri desteklemek adına  nergis çiçeği aldı, çiçekleri vatandaşlara ücretsiz olarak dağıttı.

Tarsus Belediyesi 14 Şubat Sevgililer Günü kapsamında bugün bir dizi etkinlik düzenledi. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri, şehrin yoğun noktası olan Yarenlik Alanını süsledi. Vatandaşlar, alanda kurulan sevgi temalı dev platforma yoğun ilgi gösterdi. Cep telefonlarıyla hatıra fotoğrafı çeken  genç çiftler ve çocuklarıyla gelen ebeveynler, sevdikleriyle o anı ölümsüzleştirdi.

NERGİS ÜRETİCİLERİ DESTEKLENDİ

Tarsus Belediyesi bunun yanı sıra köylerde yaşayan küçük üreticileri desteklemek amacıyla onlardan satın aldığı nergis çiçeklerini ve atölyelerinde üretimini sağladığı süs bitkili seramik saksıları alarak vatandaşlara dağıtımını sağladı. Böylece Tarsus Belediyesi, üreticinin emeğinin karşılığını vererek alınan ürünleri değeri fiyatında almış oldu.

Ayrıca, Tarsus Belediyesi Hayvan Dostu belediyecilik anlayışı çerçevesinde çalışmalarını sürdürürken, sevgi temasıyla gerçekleştirdiği programlarının yanı sıra alanda kurduğu stand ile vatandaşlara ücretsiz mama dağıtımını sağladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.