Erdoğan, Kademeli Normalleşmede Yeni Kararları Açıkladı

31.05.2021 - 20:16, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:42
 

Erdoğan, Kademeli Normalleşmede Yeni Kararları Açıkladı

Kademeli normalleşmede ikinci aşama 1 hazirandan itibaren başlıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan kabine toplantısı sonrasında alınan yeni tedbirleri açıkladı.

Kademeli normalleşmede ikinci aşama 1 hazirandan itibaren başlayacak   Buna göre:   Sokağa çıkma sınırlamaları hafta içi ve cumartesi günü akşam 22.00 ile sabah 05.00 saatleri arasında uygulanacak.   Hafta sonu cumartesi 22.00 ile pazartesi sabahı 05.00 arasında, yani pazar gününün tamamını da kapsayacak şekilde uygulanacak.   Yeme-içme yerleri 07.00-21.00 saatleri arasında belirlenen kurallara göre masaya servis yapabilecek, saat 24.00'e kadar paket servisini sürdürebilecek.   Kahvehane, kafe, çay bahçesi, halı saha, spor salonu, lunapark gibi işletmeler kurallar çerçevesinde pazar günü hariç 07.00-21.00 arasında yarından itibaren çalışabilecek.   Bu mekanlarda sokağa çıkma kısıtlaması olan pazar günü ise sadece paket servis hizmeti verilmeye devam edilecek.   1 hazirandan itibaren Düğün ve nişanlar serbest bırakıldı   Üniversiteler de 13 Eylül'de açılacak Okulların açılması: 1 Hazirandan itibaren ilkokul öğrencileri ve 7 hazirandan itibaren de ortaokul ve lise öğrencileri haftada iki gün yüz yüze eğitime başlayacak.
Kademeli normalleşmede ikinci aşama 1 hazirandan itibaren başlıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan kabine toplantısı sonrasında alınan yeni tedbirleri açıkladı.

Kademeli normalleşmede ikinci aşama 1 hazirandan itibaren başlayacak

 

Buna göre:

 

Sokağa çıkma sınırlamaları hafta içi ve cumartesi günü akşam 22.00 ile sabah 05.00 saatleri arasında uygulanacak.

 

Hafta sonu cumartesi 22.00 ile pazartesi sabahı 05.00 arasında, yani pazar gününün tamamını da kapsayacak şekilde uygulanacak.

 

Yeme-içme yerleri 07.00-21.00 saatleri arasında belirlenen kurallara göre masaya servis yapabilecek, saat 24.00'e kadar paket servisini sürdürebilecek.

 

Kahvehane, kafe, çay bahçesi, halı saha, spor salonu, lunapark gibi işletmeler kurallar çerçevesinde pazar günü hariç 07.00-21.00 arasında yarından itibaren çalışabilecek.

 

Bu mekanlarda sokağa çıkma kısıtlaması olan pazar günü ise sadece paket servis hizmeti verilmeye devam edilecek.

 

1 hazirandan itibaren Düğün ve nişanlar serbest bırakıldı

 

Üniversiteler de 13 Eylül'de açılacak

Okulların açılması:

1 Hazirandan itibaren ilkokul öğrencileri ve 7 hazirandan itibaren de ortaokul ve lise öğrencileri haftada iki gün yüz yüze eğitime başlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.