Hacı Özkan 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı'nı kutladı

01.07.2021 - 16:06, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:42
 

Hacı Özkan 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı'nı kutladı

Ak Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan yayınladığı mesajla 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı'nı kutladı.

Ak Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan mesajında şu ifadelere yer verdi: Ülkemizin denizlerde sahip olduğu zengin potansiyelini en iyi şekilde değerlendirerek, dünya denizciliğinde hak ettiğimiz yeri almamız hepimizin ortak dileğidir. Denizciliğe gereken önceliği vermek, deniz kaynaklarından en verimli şekilde yararlanabilmek, bu alandaki rekabet gücümüzün ve etkinliğimizin artırılması bakımından da büyük önem taşımaktadır . Türkiye; Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde 19 yıllık süreçte bu alanda önemli başarılar elde etti. Akdeniz’in incisi Mersin, bu çabaya Mersin Limanımız, Yat Limanımız, feribot iskelelerimiz, balıkçı barınaklarımız ve mevcut deniz kuvvetlerimizle potansiyelimizin üstüne önemli katkı koymaktayız. Bu düşüncelerle, 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı'nı kutluyor, denizcilik sektörünün gelişiminde emeği geçenlere teşekkür ediyorum.
Ak Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan yayınladığı mesajla 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı'nı kutladı.

Ak Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan mesajında şu ifadelere yer verdi:

Ülkemizin denizlerde sahip olduğu zengin potansiyelini en iyi şekilde değerlendirerek, dünya denizciliğinde hak ettiğimiz yeri almamız hepimizin ortak dileğidir.


Denizciliğe gereken önceliği vermek, deniz kaynaklarından en verimli şekilde yararlanabilmek, bu alandaki rekabet gücümüzün ve etkinliğimizin artırılması bakımından da büyük önem taşımaktadır

.
Türkiye; Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde 19 yıllık süreçte bu alanda önemli başarılar elde etti.
Akdeniz’in incisi Mersin, bu çabaya Mersin Limanımız, Yat Limanımız, feribot iskelelerimiz, balıkçı barınaklarımız ve mevcut deniz kuvvetlerimizle potansiyelimizin üstüne önemli katkı koymaktayız.


Bu düşüncelerle, 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı'nı kutluyor, denizcilik sektörünün gelişiminde emeği geçenlere teşekkür ediyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.