Vahdettin Kılıc, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını Kutladı

28.10.2021 - 09:25, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:42
 

Vahdettin Kılıc, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını Kutladı

Iveco Kılıçlar Yönetim kurulu Başkanı Vahdettin Kılıç 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Iveco Kılıçlar Yönetim Kurulu Başkanı Vahdettin Kılıç mesajında şu ifadelere yer verdi:     Büyük Türk Milletinin şanlı ve onurlu mücadelesinin göstergesi olan ve millet egemenliğine dayanan Cumhuriyet’imizin 98. Yılını kutluyor olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Milletimizin tarih sahnesinde yeniden dirilişinin adı olan Cumhuriyetimizin ilanı, yine milletimizin ortak iradesiyle ve büyük bir iman gücüyle gerçekleştirdiği kurtuluş mücadelesinin en önemli eseridir.   Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde yaşanılan tüm zorluk ve sıkıntılara rağmen inanç ve kararlılıkla kazanılan bu milli mücadele zaferi, milletimize Cumhuriyet rejimini armağan etmiştir. Bölünmez bütünlüğümüze, demokrasimize, Cumhuriyetimizin bizlere kazandırdığı değerlere sahip çıkmaya en çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde birlik, beraberlik ve bölünmez bütünlüğümüzün muhafazası için hepimize büyük görevler düşmektedir. Bu günler de kenetlenmeli ve her şeyin üstesinden yine var olan gücümüzle gelebileceğimize inanmalıyız.    Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, İstiklal Savaşı kahramanlarımızı ve aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, Cumhuriyetimizin 98. kuruluş yıldönümünü en içten dileklerimle kutluyorum.  
Iveco Kılıçlar Yönetim kurulu Başkanı Vahdettin Kılıç 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Iveco Kılıçlar Yönetim Kurulu Başkanı Vahdettin Kılıç mesajında şu ifadelere yer verdi:  

 

Büyük Türk Milletinin şanlı ve onurlu mücadelesinin göstergesi olan ve millet egemenliğine dayanan Cumhuriyet’imizin 98. Yılını kutluyor olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Milletimizin tarih sahnesinde yeniden dirilişinin adı olan Cumhuriyetimizin ilanı, yine milletimizin ortak iradesiyle ve büyük bir iman gücüyle gerçekleştirdiği kurtuluş mücadelesinin en önemli eseridir.

 

Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde yaşanılan tüm zorluk ve sıkıntılara rağmen inanç ve kararlılıkla kazanılan bu milli mücadele zaferi, milletimize Cumhuriyet rejimini armağan etmiştir. Bölünmez bütünlüğümüze, demokrasimize, Cumhuriyetimizin bizlere kazandırdığı değerlere sahip çıkmaya en çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde birlik, beraberlik ve bölünmez bütünlüğümüzün muhafazası için hepimize büyük görevler düşmektedir. Bu günler de kenetlenmeli ve her şeyin üstesinden yine var olan gücümüzle gelebileceğimize inanmalıyız. 

 

Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, İstiklal Savaşı kahramanlarımızı ve aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, Cumhuriyetimizin 98. kuruluş yıldönümünü en içten dileklerimle kutluyorum.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.