Cenkcimenoğlu 'Cumhuriyet Değerlerini Korumaya Devam Edeceğiz'

28.10.2021 - 18:11, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:42
 

Cenkcimenoğlu 'Cumhuriyet Değerlerini Korumaya Devam Edeceğiz'

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Mersin İl Başkanı Cenk Cenkcimenoğlu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını yayınladığı mesajla kutladı.

Mesajında; Cumhuriyet’in bizi ayrılmaz bir bütün olarak bir arada tutan ve toplumsal dayanışmamızı perçinleyen bir hazine olduğunu belirten Başkan Cenkcimenoğlu, Cumhuriyet’i korumaya ve değerlerini yaşatmayı her zaman sürdüreceklerini söyledi.   Başkan Cenkcimenoğlu, "Türkiye Cumhuriyeti’ni kuran kadrolar,  en güç durumda dahi cesurca hareket etmiş ve bu cennet vatanı ve cumhuriyeti bize bırakmışlardır. Bugün biz de her durumda cesurca hareket ederek, ülkemize ve cumhuriyetimize sahip çıkacağız" dedi.   Cumhuriyet’in ülkesine, milletine ve geleceğine inanan milletimizin; eşitlik, özgürlük ve çağdaş demokrasi temelleri üzerine kurulmuş ve milletimizin iradesi olan değerli bir eser olduğunu ifade eden Cenkcimenoğlu, “Demokratik, laik, sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti; dil, din, ırk, inanç ve cinsiyet farkı gözetmeksizin bütün vatandaşlarımızın ortak adı olmaya bugün olduğu gibi yarın da devam edecektir. Cumhuriyetin 98. Yıl dönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve özlemle anıyorum” diye konuştu.
Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Mersin İl Başkanı Cenk Cenkcimenoğlu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını yayınladığı mesajla kutladı.

Mesajında; Cumhuriyet’in bizi ayrılmaz bir bütün olarak bir arada tutan ve toplumsal dayanışmamızı perçinleyen bir hazine olduğunu belirten Başkan Cenkcimenoğlu, Cumhuriyet’i korumaya ve değerlerini yaşatmayı her zaman sürdüreceklerini söyledi.

 

Başkan Cenkcimenoğlu, "Türkiye Cumhuriyeti’ni kuran kadrolar,  en güç durumda dahi cesurca hareket etmiş ve bu cennet vatanı ve cumhuriyeti bize bırakmışlardır. Bugün biz de her durumda cesurca hareket ederek, ülkemize ve cumhuriyetimize sahip çıkacağız" dedi.

 

Cumhuriyet’in ülkesine, milletine ve geleceğine inanan milletimizin; eşitlik, özgürlük ve çağdaş demokrasi temelleri üzerine kurulmuş ve milletimizin iradesi olan değerli bir eser olduğunu ifade eden Cenkcimenoğlu, “Demokratik, laik, sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti; dil, din, ırk, inanç ve cinsiyet farkı gözetmeksizin bütün vatandaşlarımızın ortak adı olmaya bugün olduğu gibi yarın da devam edecektir. Cumhuriyetin 98. Yıl dönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve özlemle anıyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.